Keress rá:

Páginas

Outfit - Szanazug 2.

Nem tudom, mikor lesz megint outfit bejegyzés, ezeket a képeket is Petra készítette még a közös szanazugi nyaralásunk alatt, itt meg sehogy se akar összejönni pár kép elkattintása. Nem nyafogni akarok, csak szívesen mutatnék Nektek szetteket, ha több lehetőségem lenne rá. Na mindegy, majd lesz valahogy. :)

Gimiben, a rocker korszakomban csak feketében jártam. Utána elkezdtem színesedni, viszont ez a szín (igen, tudom, hogy elvileg a fekete nem szín) továbbra is nagyon  közel áll hozzám, rám nyugtató hatással van és mostanában megint szívesen nyúlok egy-egy fekete darab után vásárláskor. Így lett ez a szett majdnem teljesen fekete. Lehet, hogy a cipő nem "passzol" hozzá, viszont szerintem egy kis csavart hoz az egészbe az apró, gyermeteg kis cseresznyemintájával. Sosem hittem volna, hogy ennyire rákattanok a nyakláncokra, de ezt a darabot olyan sokszor hordtam a nyáron, hogy magamon is meglepődtem. Mielőtt a leggings kérdés felmerülne, szeretném tisztázni, hogy bár hátulról nem láttok, de a fenekemet takarja a felsőm. Ez egy nyári összeállítás, egy kardigánnal kibővítve még most is viselem és fogom is ősszel.


A folytatásért kattintsatok tovább:






Felső, leggings: H&M Plus
Táska: H&M
Cipő: Vans
Nyaklánc: Primark

Nektek mi a kedvenc színetek? Szívesen viseltek feketét?

8 hozzászólás:

rebus

a fekete színnel én is így vagyok, de mostanában kezdtem el figyelni arra hogy színesebb darabokat is felpróbáljak/vásároljak. ez a nyaklánc amúgy nagyon jó :) és a cipő a kedvencem, nagyon jól megy az egész szetthez :)

Névtelen

Bájos vagy :)

Lolli

Eszméletlen jól áll neked ez a nyakék! :))
A cipő csak annyiban nem tetszik -remélem nem haragszol meg- hogy a testalkatodhoz képest nagyon kicsinek mutatja a lábad.

Anna

Szerintem csini és a cipő is illik hozzá. :) Én egy picit hosszabb felsőt választottam volna, szerintem fontos hogy elől is takarjon, testalkattól függetlenül.
De összességében tetszik, a nyaklánc a kedvencem, nagyon különleges darab. :)

Lucus

Szuper outfit, nagyon tetszik a felső és a nyaklánc :)

Black Fairy

Csini ez az outfit...:)
Én teljesen feketés vagyok...bár a kedvenc színem a piros, szinte csak feketét hordok...:D

Névtelen

Fúúú, szuper ez a nyaklánc, és szerintem is nagyon jól áll neked! De el vagyok ájulva, hogy a Primarkban szerezted??? Itt olyan vacak a Primark (angliai kisváros), hogy hihetetlen!
Szerintem mi, akik súlyfelesleggel küzdünk, hajlamosak vagyunk rá, hogy sötét színeket válasszunk (ápol és eltakar). Tudjuk, a fekete azért is az egyik legjobb választás, mert ahhoz minden szín illik (talán a barna a kivétel?), szóval tényleg jól variálható a színes kiegészítőkkel.
Ehhez az outfit-hez egyébként én egy sötétpiros táskát tudnék elképzelni, hogy ne legyél túl fekete (jól látom, hogy ez a szín szerepel a nyakláncon?). Persze az fontosabb, hogy az neked úgy tetszene-e, szívesen viselnéd-e?

citromhab

Itt is vannak azért nagyon gagyi dolgok, de ki lehet fogni gyöngyszemeket szerencsére. :)
A fekete tényleg ápol és eltakar, de rám például nyugtató hatással van, akár a kék, ezért is viselem szívesen.
Van piros táskám, de valahogy nekem a fekete jobban tetszik hozzá, és azt is be kell vallanom, hogy nem akartam semmit magammal cipelni haza és vissza csak a fotók kedvéért, úgyhogy abból gazdálkodtam, ami amúgy is utazott velem. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...