Keress rá:

Páginas

Dodo 3W Clinical Natural Make-up púder teszt

Havi kedvencek között már találkozhattatok nálam ezzel a púderrel, ami előrevetíti, hogy igencsak jó véleménnyel vagyok róla. A teszt is esedékes már egy ideje, lassan kezdem is utolérni magam. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:

Életem apró pillanatai # 4

Ezeknek a képeknek a nagy része még májusi, mostanában már a telefonommal szoktam fényképezni és instagramon is felütöttem a fejemet végre (citromhab néven megtaláltok), de a fényképezőmet is viszem magammal lelkesen mindenhová, szóval folytatom a sorozatot azért. :)

Reggelik, ebédek, nasik, tételek még államvizsga előttről, egy kicsit átrendeztem a szobámat is, a kalapom és a szemüvegek is új helyre kerültek. Azt a hűtőmágnest én készítettem a terephelyem által szervezett gyereknapon, az a kontyos kép az államvizsgám napján készült, a virágot pedig még a születésnapomra kaptam, nagyon szép, bár a nevét nem tudom és szerintem nem is gondozom megfelelően, mert már nincs ilyen jó állapotban. Hányan vettétek észre, hogy a napszemüvegem alatt ott van a rendes szemüveg is? :D

Egy jótanács, ha Gyulán jártok, feltétlen menjetek el a híres hamburgerezőbe, nem sokszor eszem ilyen gyorskaját, de a képen látható baconburger és vegyes krumpli valami isteni, főleg ha limonádéval öblítitek le. :)


Ezt a sztárfotót pedig Petra készítette Ryukról, mikor itt voltak hétvégén, annyira jól sikerült, hogy muszáj Veletek is megosztanom. :)

 
Hogy telnek a napjaitok? Mik a terveitek a nyárra, fesztivál, nyaralás?

Napi outfit

Tegnap nálam voltak a barátnőim, és ha már ilyen szépen összegyűltünk, és a fotósom is itt volt, gondoltuk, készítünk pár képet. Ez sikerült is, most három bejegyzésnyi outfit kép várakozik a közzétételre (azaz ezután már csak kettő :) ), szépen apránként láthatjátok is őket. A mostaniban egy általam már gyakran emlegetett öltözéket láthattok: leggings tunikával és gladiátorszandál. A kiegészítőim össze vannak hangolva, mindenem baglyos, ami akár túlzás is lehet, de mivel nagyon szeretem őket, így nem érdekel. A fotósom most is Pozderka Petra volt, itt láthatjátok még a képeit. Sminket szinte nem is viselek a képeken, 30° fölött egy rúzson kívül semmi értelmét nem látom annak, hogy mást is magamra kenjek.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Kiko rúzs, pirosító és szájfény teszt

Ezeket a Kiko termékeket a barátnőim vették nekem Olaszországban, amit ezúton is köszönök. :) Nagy kár, hogy nálunk nem forgalmazzák őket, mert nagyon jó termékekről van szó, megfizethető áron. Eredetileg egy pirosítót és egy rúzst kértem a lányoktól,de a kasszánál meglátták ezt a különleges ceruza kiszerelésű szájfényt és úgy gondolták, tetszeni fog. Mivel itt a nyár, és a nyaralás ideje, így akár Ti is eljuthattok egy Kiko közelébe, Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Angliában, Németországban és Franciaországban is találkozhattok ilyen üzletekkel. A honlapjukon pedig tudtok csemegézni a termékekből és az árakat is megnézhetitek.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Film: A nyugtalanság kora

Ezt a filmet facebookon ajánlotta egy olvasó, és bár eredetileg vígjátékhoz volt hangulatom, a rövid ismertetőt elolvasva, felcsigázott ez a film. És milyen jól tettem, hogy megnéztem, ezúton is köszönöm az ajánlást.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Beszélgessünk! # 1: Önértékelés, önbecsülés

Régóta fontolgatom ezt a bejegyzést, ennek több oka is van. Mielőtt belekezdek a sorozat legelső témájába, muszáj pár dolgot tisztáznom. Először is, nem akarok senkinek megmondani semmit, tudom, hogy írtak már mások is hasonló témában és nem hiszem, hogy ezzel a poszttal világot váltok meg, vagy túl sok újat mondanék. Már eleve az is meglepett, hogy többen kértétek emailben is a tanácsomat és hogy adtok a véleményemre. Szóval nem kell véresen komolyan venni ezeket a sorokat, a saját gondolataimat írom csak le.

Hogy a témát is felvezessem:

Mindenkinek alanyi jogon jár az önbecsülés, az önértékelést pedig az anyatejjel kéne magunkba szívnunk. Ez sajnos nagyon sok esetben, főleg a nők körében mélyen az átlagos, egészséges szint alatt van. Szerintem az okot és a miérteket a környezetünkben kell keresnünk. Egy olyan média által uralt világban, ahol photoshoppal tökéletesítik az összes reklám és hirdetés összes modelljét, lehetetlen megfelelni a kor elvárásainak, a saját apró hibáink pedig óriásivá nőnek a szemünkben. Szerintem a legnagyobb probléma abban rejlik, hogy nem önmagunkhoz viszonyítva igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni az adottságainkból, hanem elhisszük, hogy nekünk is úgy kellene kinéznünk, mint a reklámok szereplőinek, akik nem öregszenek, nincs és nem is volt soha pattanásuk, nem léteznek pórusaik, az alakjuk pedig csak a hibátlan jelzővel illethető. Nos, azt tudom tanácsolni, hogy menjetek ki az utcára és nézzetek körbe. Mit fogtok látni? Tökéletlenséget mindenhol, plusz kg-ok, elálló fülek, görbe orrok, túl rövid lábak stb. formájában.

Azt, hogy kellően értékeljük önmagunkat, lehet tanulni. Én se voltam mindig békében önmagammal, és velem is megesik, hogy rossz napom van, elegem van mindenből és nem sikerül meglátnom a jót semmiben, mindenki kelhet bal lábbal, a lényeg, hogy ne legyen minden napos saját magunk ócsárlása.

Gyakran lehet azt hallani / olvasni, hogy egy igazi nő legnagyobb fegyvere a kisugárzása, ami az önbizalmából fakad. Az önbizalom és az önértékelés nem egy és ugyanaz, mégis kéz a kézben járnak: önértékelés az, amikor tudom magamról, hogy igenis értékes és tisztelhető ember vagyok, ezért megbecsülöm saját magamat, az önbizalom pedig az, amikor ezt a külvilág előtt is felvállaljuk és sugározzuk. Szóval a valódi jónőséghez mindent saját magunkban kell elkezdeni.

A folytatásért kattintsatok tovább:

Yves Rocher - az első találkozás

Egy pár blogon már találkoztam az Yves Rocher termékekkel, már akkor utánanéztem a márkának, és teljesen meggyőzött: egy abszolút környezet- és állatbarát márkáról van szó. Nem másolom be a cégtörténetet itt úgyis mindent el tudtok olvasni róla. Tudtam, hogy szeretném kipróbálni a termékeiket, és nemrég Pesten jártam, ahol pont az utamba is esett az egyik üzletük. Ez nem egy giga haul poszt, csak pár apróságot vettem, egyrészt anyagilag nem is készültem nagyobb vásárlásra, másrészt pedig szeretek óvatosan ismerkedni. Meg kell jegyeznem, hogy engem, a vidéki üzletek nem mindig barátságos kiszolgálásához szokott naivát könnyű volt elvarázsolni már azzal is, hogy az eladó kedves volt velem. Igényeltem egy törzsvásárlói kártyát is, és ezért kaptam egy kis csomagot, ami tele van mintákkal, illetve egy környezetbarát bevásárlótáska is az enyém lett, ezekre az apróságokra különösen érzékeny vagyok. :D A termékeket már használom is nagyjából két hete, és hogy fogok-e még náluk vásárolni? Határozottan igen!

Ennyi a nagy zsákmány. :D
A folytatásért kattintsatok tovább:

Életem apró pillanatai # 3

A május olyan gyorsan és eseménytelenül telt el, hogy hirtelen arra eszméltem fel, már június van. A születésnapomat se ünnepeltem meg, de ami késik, nem múlik. :) Végre túl vagyok az államvizsgámon is, a szakdolgozatomra négyest kaptam, június 23-án diplomaosztó, amire bár nem megyek, de akkor is fontos esemény, hiszen utána már a kezemben lesz az oklevelem (nincs nyelvvizsgám, így nem kapok diplomát) és indulhat az aktív álláskeresés. Muszáj kiemelnem, hogy a második sor 3. képe a születésnapi tortámból egy szelet, amit anyukám készített nekem, nem szeretem a bolti süteményeket és úgy ámblokk a tortákat, ez a Túrórudi-torta viszont abszolút kedvencem. :)


Nektek hogy telnek mostanában a napjaitok?

Catrice szemhéjpúderek tesztje

Ebben a tesztben három fajta Catrice szemhéjpúdert teszteltem le Nektek, ezeknek a nagy részét az Essence-Catrice sajtótájékoztatóján szereztem be, de ez nem befolyásolja a véleményemet.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...