Keress rá:

Páginas

Napi outfit

A hétvégén nálam voltak a barátnőim, búcsúbulit tartottunk, és mi másra is nyújtana egy ilyen alkalom lehetőséget, mint outfit fotózásra? :) A harisnyát most avattam fel, pedig még kora tavasszal vettem, viszont rá kellett jönnöm, hogy hosszú távon nagyon nem kényelmes, mert lecsúszik rólam, úgyhogy ez most olyan outfit kivételesen, amit ebben a formában nem fogok hordani, viszont remélem találok még ilyen színű harisnyát, ami jó is rám és úgy biztos, hogy kombinálom majd ezzel a ruhával, mert nekem tetszik a párosítás. A képeket végre megint a barátnőm, Petra készítette és a hajamat is ő fonta be, nagyon tetszett az eredmény. Annak pedig külön örülök, hogy a Sokszínű szépség sorozathoz is készült pár posztnyi képanyag. :) Szinte biztos vagyok benne, hogy ez az eddigi "legmerészebb" outfitem, pár hónappal ezelőtt még én se gondoltam volna magamról, hogy felveszek egy ilyen ruhát (és azt is tudom, vannak, akik szerint nem is kéne ;) ), de egyre bátrabban keresem a saját öltözködési stílusomat.


A folytatásért kattintsatok tovább:






Ruha: Bonprix
Harisnya: Bonprix
Fülbevaló: Ebay
Öv: F&F
Táska: Fritzi aus Preußen

Szeretitek a kötött ruhákat? Milyen színnel párosítanátok a szürkét?

72 hozzászólás:

Vixenlady89

Öv nélkül szerintem csinibb lenne :) Nekem is ilyen harisnyám van :)

Anna

Az öv nekem is picit fura, valahogy nem illik a képbe, meg ha elfogadsz egy építő jellegű kritikát, akkor egy picit jobb tartású melltartót vegyél fel hozzá szerintem.
A harisnya nagyon cuki, nekem is van hasonló. :) A hajad is nagyon jó lett, igazán egyedi.

Névtelen

Nagyon csini és a hajad is szuper! :)

Névtelen

Felejts el övet venni,és tényleg kéne egy jò melltartò.A fülid szupi.

Névtelen

uristen, milyen egy dagadt bàlna vagy Te,...hallod-e..A ruha egyebkent egyszerü, de nagyszerü,..de szàmodra NAGYON ELÖNYTELEN,......INKABB FOGYOZZ,.....VALTOZTASS ELETMODOT,..JA, ES NE HIDD HOGY CSINOS VAGY,..ES JO ALAKOD VAN,...ELLENKEZÖLEG,...UNDORITO VAGY,...HA PASI LENNEK, RAD SE NEZNEK,.....ES BIZTOS JO SOKAN KIRÖHÖGNEK TEGED A HATAD MÖGÖTT,....DE ITT IS A BLOGODON,...JOPOFIZNAK, DE NEM AKARNAK,MEGBANTANI ,.....PFUJJJJ,...URISTEN,....UNDORITO ES SZANALMAS NEVETSEGES SENKI VAGY

Névtelen

KITÖRLÖD A KOMMENTEM, ???? HAT PERSZE, MERT FAJ A VALOSAG MI ??? MEG JO HOGY RUHAT VESZEL FEL,...MERT NADRAGOT ALIGHA KAPSZ MAGADRA,.....MINT MONDTAM, SZANALMAS VAGY,...NEVETSEGES xdddd

Bogee

Jól mondod... Undoritó és szánalmas nevetséges senki vagy, Névtelenke. Szerintem itt nem jópofiznak vele, hanem tényleg szeretik, bár ezt a csöppnyi kis eszeddel nem fogod felfogni. Jaés mindenki magából indul ki drágaság...

bibsy

Hogy arc nélkül milyen beszédesek az emberek, de nem ez a lényeg, hanem az , hogy nagyon király így a hajad alig várom,hogy én is "ki ombrésítcsam" a hajam:)

Lily

nekem is jobban tetszene öv nélkül,valahogy "félbevágja" az alakodat. viszont a többi hibátlan,olyan bájos arcod van amúgy :O

Bobby

Javasolnám hogy senki ne reagáljon ennek az illetőnek, mivel csak provokál. Van akit ez dob fel, különben unja az életét. :D Nekem bejön ez az acélkék + a kék többi árnyalata. Jó lenne ha én is kiszakadnék a sok feketéből... :/ :)

Elinore

más színű táskán nem gondolkodtál? így nagyon beleolvad a ruhába. szintén építő jellegű kritikának szánom, sztem a kötött darabokat kerülnöd kellene.

citromhab

Az övvel kapcsolatban a képeket visszanézve tényleg igazatok van, úgyhogy köszönöm az építő jellegű kritikát, legközelebb inkább mellőzöm. :)

Kiabáló névtelen - Nem töröltem és nem is fogom törölni a kommentedet, ez legyen a napod fénypontja.

Névtelen

Most kepzeljetek el , hogy senkit sem all szandekomban provoklani !!! Egyebkent, meg köszi, de Nem unalmas az eletem !!!! Az olyanoknak mint , ö, unalmas az elete ,....mert önkritika nuku, izles nuku,...köver es unalmas,...nem tudja mivel feldobni, megszinesiteni az eletèt,....Egyebkent meg igenis, Neki nincs önkritikaja,....Egyebkent, meg igenis hogy nagyon-nagyon sokan Itt a blogon, azok akik követik, Csak jopofiznak vele, es aztan jol kiröhögik !!!!! Erdekes , hogy a többi bloggerina , miert nem kap ilyen kemeny kritikat ????

SophiEl

A fülbevalód nagyon látványos. :) A többivel nem tudok mit kezdeni, ez most valahogy úgy cakkumpakk nem az igazi...

Névtelen

Legközelebb irj kerlek, a dietadrol, az edzes tervedröl,..es a fogyokuradrol,...Legyszives,....Biztos mindenki örömmel fogadna,.... es legalabb együtt örülhetnenk a sikereidnek,..együtt nezhetnek vegig a Nagy valtozast,...!!!!!!!!

Lily

majd ő eldönti mikor vág bele,vagy mikor nem.ameddig nincs extranagy akaraterő,addig kár is.
amúgy azon gondolkodtam hogy ha azért kellett az öv mert nagyon simának érezted a ruhát,vegyél fel egy jó hosszú sálat ^^

Bobby

Szegény névtelennek szómenése van.... vegyen be valamit :)) Azért ha valaki azt is észrevenné, hogy Búcsúbuli... :((((

Névtelen

:DD úú a hajad nagyon jóó! Kibontva van róla kép? :D És milyen búcsúbuli? Te mész el valahová? :)

Vixenlady89

Kedves Névtelen! Ő hozzá mit szólsz?
http://www.cupcakesclothes.com/ esetleg neki kommentelj. Egyáltalán , hogy veszed a bátorságot egy ilyen hangvételű kommenthez. Sosem tudhatod , hogy az illető mér küzd túlsúllyal. Neked biztos kifogástalan, tökéletes alakod van. :P

Leely

Ezt az outfitet még feldobtam volna esetleg egy élénkebb színú táskával :) Nekem így túl egyhangú, talán az első outfit bejegyzésedhez tudnám hasonlítani, a többi magasan túlszárnyalja! :) A fonásról kaphatnék esetleg egy tutorial-t?

Névtelen

Ahhoz veszem a batorsagom, amihez csak akarom. akkor is , ha beteg, es azert küzd tulsullyal, akkor is le kellene fogynia. Pont az egeszsege miatt !!!!! Amugy meg kepzeld el, en sem vagyok egy tökeletes , kifogastalan alaku lany !!! De tudom hogy hol a hatar, es van önkritikam !!! Mellesleg 165 cm magas, es 65 kg vagyok.

Bogca

Névtelen, ne fröcsögj légyszíves. Értelmesen, nyelvtanilag helyesen és rendesen tagolt mondatokkal is ki lehet fejezni a véleményedet. Senkit nem érdekel, hogy te milyen magas és hány kiló vagy, nem ezalapján történik a besorolás, hogy ki kommentelhet és ki nem.
Évire valóban ráférne az életmódváltás, ez így van, de senkit nem lehet ilyen stílusban motiválni. Amíg az ember magában nem érzi az elhatározást hogy le akar fogyni addig ez semmire nem jó. Én is évekig csak gondolkoztam azon, hogy igen fogynom kéne, de kellett hozzá a motiváció, ami szerencsére nagyjából fél éve megjött és azóta egész jól haladok. :) Semmire nem mentem mások véleményével és tippjeivel korábban, amíg én nem akartam ezt az egészet addig mindegy ki mit mond.
Ha megtanulnád használni a magyar nyelvet és értelmesen és olvashatóan megfogalmazni a mondandódat lehet még lenne is értelme annak, hogy kommentelsz. Így nincs sok. :)

Névtelen

minden csak akarat kerdese ami neki nincs. mellesleg külföldi vagyok, es husz eve nem voltamodahaza, magyarorszagon.ennyit a nyelvtanrol.akkor sincs önkritikajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....esmint mondtam, akarata sem.es nem fröcsögök. nyers vagyok, de egyenes.....

bettynova

bogca: ez szép volt!!! :-)


cucc: nekem szürkéből ennyi már túl sok, viszont a hajad rohadt jó volt!!!

Névtelen

Nekem nyalizás és minden nélkül, tetszik,az öv szerintem sem passzol,de a többi jó egy bulira.Meg a smink is tetszik!!Am. meg nem az a lényeg, hogy ki hogy néz ki, hanem hogyan fogadja el magát, és hogy jól érzi-e magát úgy ahogy van, vagy sem.Boldog-e ahogy ő kinéz.

Vixenlady89

Névtelen! Képzeld vannak olyan betegségek/ pl.: Chusing-kór/, amik hízást okoznak és a fogyás utána nem könnyű / megfelelő gyógyszerek stb./, hiába az akarat. Ill. mindenkinek szíve joga , hogyan öltözik. :)

Elinore

nekem csak az a fura, hogy minden túlsúlyos ember, főleg a nők betegségre hivatkoznak. egyik sem azért túlsúlyos, mert szeret enni! no és lehet én vagyok az egyetlen, akinek bejön az öv, ehhez a ruhához kell is, de egy kék még jobban feldobná! ;)

Névtelen

Szuper a harisnya/fülbevaló kombó!Én az öv helyett egy hosszú nyakláncot választottam volna, ami feldobja a ruhát de így is nagyon csinos :-)

Bogee

Névtelenke... Én évek óta pajzsmirigy alulműködéssel küzdök. Amikor az orvos a kezembe nyomta erről a papirt, és azt mondta, hogy kb. lehetetlen lefogynom, és gyógyszert sem kapok rá egy világ dőlt össze bennem. Ennek már van vagy 3 éve... Rengeteg mindent kipróbáltam az évek alatt, de semmi sem hatott... se a diéták, se a kemény edzések... Ennek ellenére járok futni a kondicióm miatt minden másnap, de fogyni nem fogok tőle. Most 18 éves vagyok, rengeteg bántást kaptam már azoktól, akik nem tudják mi bajom van. Nem vagyok nagyon kövér, de nem tetszik, ahogy kinézek. Évit nagyon tisztelem és felnézek rá. Ő azt meg tudta tenni, amit én csak próbálok, de nem sikerül. Elfogadni magam, és jól érezni magam a bőrömben. Elárulom, 42es ruhákat hordok, és kurvára fáj, amikor egy boltban nézelődve fujjongva azt mondják az eladók rám, hogy rám nem jó az a valami...

mellcsiii

Névtelenkém, próbálj meg te öltözni túlsúlyosként, aztán okoskodj, ha meg nem tetszik nem kell olvasni a blogot ilyen egyszerű. Neki a kisujja többet érne, mint te egészben, ebbe belenyugodhatsz... Sokkal több emberség van benne, mint benned... bár valószínűleg tőled még a macskám is értelmesebb. Azt meg szinte vártam, hogy majd az írod, hogy külföldi vagy... hát persze, képzelem:) Mindenki, akinek rossz a nyelvtana (és névtelenül ír) rögtön ezzel a kifogással jön. Csak annyit tanácsolnék, ha valamit el akarsz az életben érni, nagyon gyorsan vegyél vissza a képedből, mert sehol nem fognak elviselni:) bár én csak boldogabb vagyok a kommentedtől, hogy ez volt valószínűleg a napod csúcsa, mert ha lenne életed, nem ezzel foglalkoznál:)

A bejegyzéshez annyit, hogy nekem nagyon tetszik a harisnya színe, cuki, meg a fülbevalód is, az övet viszont tényleg felejtsd el inkább, amúgy sem szeretem senkin igazából ezt a mell alatti övezést, valahogy nem jön be.

Névtelen

Jaj,hogy milyen gonoszak is tudnak lenni az emberek,esküszöm rossz volt olvasni,remélem azért túlteszed rajta magad.

Kökörcsin

Tetszik a ruha, jól kombinálható :) a fülbevalód imádnivaló :)
A szürkét én lime-zölddel szoktam párosítani, meg világos rózsaszínnel is szép szerintem. :)

Fanni

Bogee!
keress egy jó endokrinológust, mert az alulműködés nem játék, kezelni kell, mégpedig gyógyszerrel. Kezelés nélkül gon lesz, ha később gyereket szeretnél. (nekem 3 évbe telt normális szintre beállítani, de a gyógyszert életem végéig szednem kell)!
Évi, le a kalappal előtted, hogy nem egy sarokba bújva "arctalanul" írod a blogot, sőt, önként és dalolva céltáblává teszed magad a névtelen trolloknak. Sok tökéletes alakú nő nem merne ilyet csinálni :)
A táskát, pedig imádom:D

Mesi

A smink és a haj nagyon szép! Ügyes a barátnőd.
A szürke és a kék bejön együtt, de táskát azt hiszem én is más színben választottam volna. A kommentek közt olvastam a hosszú nyakláncot és sálat kiegészítőnek, szerintem ezek remek ötletek és lehetnek feltűnőbb színűek is, nem lesz "sok" az outfit.

Szeretem ezeket a bejegyzéseket, mert összességében nekem harmóniát sugároznak a képeid. Btw látom, hogy nincs könnyű dolgod az outfit posztokkal, de kitartás.

Bogee

Fanni, tudom. De amikor megkaptam a hormonvizsgálat eredményeit akkor azt mondták, hogy mennyek el gyerekeknek való endokrinológushoz, de az nagyon messze van, nekünk meg pénzünk nem volt az utazgatásra. Most, hogy 18 lettem megbeszéltük a szüleimmel, hogy keresünk egy jót, mert ez nem mehet igy tovább. Az orvos meg, aki a kezembe adta a papirt egy idióta, és utálom... Tetvet kaptam már tőle, egyik fülemről átvitte a másikra a gyulladást, mert előbb a gyulladtat nézte meg, aztán azt, amelyik nem volt begyulladva. Ő fogyitáborba is akart engem küldeni....

norcsikiss

Az öv az nagyon nem, szerintem sem és a jó melltartó tényleg nagyon fontos lenne.
A nagyon kedves névtelen hozzászólók pedig, tényleg próbáljanak meg öltözködni - túlsúlyosoknak nem éppen egyszerű, ezt tapasztalatból tudom.

Névtelen

Na sziasztok, gondoltam csatlakozom En is,...Nèvtelenül kommentelek , miert is ne??Sose szoktam , de most megis,.....Volt szerencsèm èlöben làtni, e kedves blog irojàt...Na mär most, ha valaki egy beauty blogot vezet,...es outfit fotokoat kèszit,akkor igenis, az illetönek legyen màr szèpèrzèke, es nem tökèletes, de elfogadhato alakja. Mert miert jo neki az, ha ilyen es ehhez hasonlo kommenteket kap?? Làttalak, kedves Citromhab, na persze nem ilyen szèpen felöltözve,.....Kisminkeletlenül,....mitöbb, izzadsag szagtol aradozva,..Kèrdezem En, hogy ilyen hölgyek irnak, a trendröl, divatrol, tesztekröl??? Kb 0% hozzàèrtèssel...Kedves üdvözlet, egy Tescos kollèganö

Brigitta

Nagyon tudtok keménykedni...tescos kolléganő...azért ez már tényleg undorító húzás volt...ezek után,hogy nézel tükörbe??
Nekem kedvencem ez a kék szín,az öv jó ötlet volt,de valahogy még sincs a helyén:)Ugyanilyen fülbevalót rendeltem és nem akar megérkezni:(Mostanság rendszeresen tűnnek el az ebayről rendelt dolgaim:(( Csak így tovább:)

Anna

Van valamilyen képző központ ahol ezt a sok primitív embert "oktatják" hogy attól lesz "értelmes" a mondanivalójuk ha minden mondat végére 3db "!" vagy"..."-ot raknak?

Egyébként meg tapasztalatból tudom hogy ha valami merészel vékony lenni annak is ugyanúgy beszólnak, ezt a saját blogomon tapasztaltam. Sőt akkor az illető már prosti is, meg beképzelt is.

Akkor is beteg ha túlsúlyos, akkor is ha vékony... de bezzeg aki ilyeneket írogat az "egészséges és normális". -.-

Évi büszke lehet rá hogy a súlya ellenére is ilyen stílusosan és egyedien tud öltözködni. Plusz van benne egy hatalmas adag bátorság is, amiért vállalja ezeket a képeket, tudván tudva hogy kis hazánk tele van ilyen irigy, primitív, rosszindulatú emberekkel.

Bobby

Jézusom, ez kezd elfajulni... miért nem foglalja el magát az ilyen valami testhezálló elfoglaltsággal? Például madarak lődözése, vak emberek fellökése utcán, stb? Képzelem milyen kis kotsog volt már gyerekkorában :D :D

Névtelen

Jaj,tescos kolléganő milyen kis primitív vagy!

Névtelen

Egyetlen dolgot nem értek a nagyszájú kommentelővel kapcsolatban,hogy ha ennyire Nem tetszik neki amit lát,akkor minek jön ide?Ha egyáltalán Nem tetszik neki amit az Évi csinál,ahogy kinéz stb.,akkor mégis miért olvassa?Hiszen kimondja a kulcsmondatot,hogy neki ez nem jön be.Csak azt nem veszi észre,hogy ezzel saját magát járatja le és szívatja.Ha nekem valami nem tetszik,nemes egyszerűséggel nem foglalkozok vele.De eszembe nem jutna ócsárolni valakit.Ha pedig valaki mégis negatív kritikára adja a fejét,legalább írná le tisztelettudó stílusban.A külföldön való tartózkodás nem jelenti azt,hogy valaki elfelejt magyarul.Én személy szerint imádom a blogját,bár soha nem írok véleményt,de ettől függetlenül rendszeresen olvasom és kedvelem.
A kedves kolléganő is biztosan nagyobb ember lett ezáltal.Ő tuti sose szokott izzadni,a nap minden percében pipec külsővel rendelkezik,fessen,illatosan megy haza egy műszak végén... na persze.Hát szégyellje magát az,aki az ilyen véleményeket írja.Egyébként pedig egy nagy baromság,hogy csak a vékonyak öltözhetnek csinosan.Igenis a duciknak is vannak tutijó ruhák.
Szóval Évi azért okosabb annál,minthogy tönkretegye magát az ilyen bunkó megjegyzésektől.
Bogee,mindenképp keressetek egy orvost.Ha lehet és kell!!! rá gyógyszert szedni,felesleges szenvedni.A pm probléma nem játék,mindenképpen kezelni kell.Nekem is az van,már tizenéve.
Szép napot mindenkinek!

Bogee

Csak az a baj, hogy a szintek pont az alsó határon vannak, és mivel az a normális kategóriába esik, akármennyire is alacsony azt mondták legutóbb, hogy nem akarnak belepiszkálni. Szeretnék fogyni, mert én igy nem tudom elfogadni magamat... :/

Bogca

Kedves Tescós kolléganőnek szívből gratulálok, az ilyenek miatt mint te hiszik azt az emberek, hogy a Tescóban primitív barmok dolgoznak.

Névtelen

Évi, nem gondolkodnál el a névtelen hozzászólás lehetőségének megszüntetésén? Még Névtelenül Kommentelő Zugolvasóként is kellemetlenül érzem magam, ha ilyen rosszindulatú vagy provokációnak szánt, hibáktól hemzsegő fröcsögést olvasok. Szeretem a blogot, gyakran benézek és eddig még soha nem szóltam hozzá, de ezek a durva kirohanások szerintem sok olvasóban is rossz szájízt keltenek. Gyakran olvasok bele teltebb alkatú bloggerek öltözködéssel kapcsolatos bejegyzéseibe, szerintem sokkal izgalmasabban, fantáziadúsabban válogatják össze a darabokat, mint a legtöbb átlagos alkatú blogger, akiknél gyakran olyan érzésem van, hogy valamelyik fast fashion márka aktuális katalógusát lapozgatom. Nem túl inspiráló. Egyébként én is csatlakozom azokhoz, akik szerint az öv sztornó, a többi nekem tetszik. Szerintem remek a blogod. Ezt láttad már? http://www.retikul.hu/kencefice/szepsegblogok
Gratulálok hozzá.

Névtelen

Ez a "tescos kolléganő" egyébként megegyezik a másik alázó, fröcsögő névtelennel. Ha már el akarod játszani, hogy 2 különböző ember nevében írogatsz, legalább figyelj oda, hogy az egyik alteregód a ... elé ne tegyen ,-t. Amúgy meg bárki észreveheti, hogy az összes gonoszkodó hozzászólást egy és ugyanazon az ember firkálja ide, ugyanis mindegyiknek teljesen megegyező a nyelvezete! :D Kicsit sem gáz... :)

Névtelen

Amúgy most látom, hogy írtál Évi facebook oldalára egy cseppet sem kedves üzenetet, amiben szintén fellelhetőek ezek az apró kis elütések, mint a ,... ; ???, !!!, ékezet hiányok, ő helyett ö...stb. Szóval már három ember nevében szekálod Évit ( Névtelen 1, Tescos kolléganő és Sultana Aicha). Jézusom, nem veszed észre, hogy ez csak és kizárólag téged minősít??? :D

citromhab

Réka - kibontva itt tudod esetleg megnézni: http://kandirozottnarancs.blogspot.hu/2012/09/napi-outfit.html, de ezeken a képeken nem látszik olyan jól a színátmenet. A búcsúbuli pedig azért volt, mert a legjobb barátnőm és én is nyakunkba vesszük a világot, de erről majd úgyis értesülni fogtok hamarosan. :)

Leely - A fonatot az egyik barátnőm készítette, akivel most pár hónapig nem találkozom, úgyhogy nem tudok tutoriallal szolgálni, mert magamnak képtelen lennék sajnos elkészíteni.

Bogee - Remélem mihamarabb találsz olyan orvost, aki megfelelően kivizsgál. Nekem nincsenek egészségügyi problémáim, de el tudom képzelni, milyen érzés lehet, mikor önhibádon kívül úgy nézel ki, amit nem tudsz elfogadni. Szorítok Neked. :)

Fanni - Ha dalolva nem is, de tényleg önként tettem és teszem magamra a céltáblát, mikor elkezdtem outfiteket feltenni, tudtam, hogy kapni fogok hideget is bőven, de még mindig nem bántam meg, hogy belevágtam és nekem ez a fontos. :)

"Tescos kolléganő" - Többször is hangoztattam már, hogy nem sminkelek minden nap, nyáron pedig szinte egyáltalán nem, mégsem érzem úgy, hogy igénytelenség lett volna részemről smink nélkül dolgozni, így is szerepelt már az arcom a blogon, és nem érzem rosszul magam, ha éppen csupasz arccal lépek ki a lakásból. A személyi higiéniámat még soha nem kifogásolta senki, úgyhogy erre inkább nem is reagálnék. Az öltözködéssel kapcsolatban pedig annyit fűznék hozzá, hogy ha mi valóban kolléganők lettünk volna, akkor tudnád, hogy milyen előírások vonatkoznak a megjelenésre, ami ugyebár nem ad túl sok teret a stílus kiteljesedésére.

Brigitta - az utóbbi időben nem rendeltem ebayről, de ezt már máshol is olvastam, nem tudom miért fordulhat ez elő. :S

2012.október 1. 15:17-es névtelen - Köszönöm szépen, hogy linkelted ezt a cikket, nagyon örülök neki. :) A névtelen kommentek egy pár hónappal ezelőtti nyereményjáték miatt lettek engedélyezve eredetileg, és azért hagytam meg a lehetőséget, mert így azoknak is módjuk van hozzászólni, akik nem rendelkeznek Google-fiókkal, és a tapasztalatok alapján többen élnek is ezzel a lehetőséggel, bár tény, hogy így teret kapnak az ún. trollok is. Mégis valószínű meghagyom a névtelen kommentelést is, mert az arányok még nem tolódtak el annyira a mérleg negatív vége felé, hogy ezért elvegyem a lehetőséget az anonim, ám témára reflektáló, esetleg kérdést feltevő hozzászólóktól. Örülök, hogy tetszik a blog. :)

Nem hittem volna, hogy ennyire elfajulnak a kommentek és senkit nem állt szándékomban provokálni, de akinek nem tetszik az itteni tartalom, biztos talál ízlésének megfelelő blogot / fórumot / weboldalt.

Az ötleteket és építő jellegű kritikákat pedig még egyszer köszönöm, tényleg jó ötlet lett volna egy hosszabb nyaklánc vagy akár sál is a ruhához.

Melantha

Nem rossz, de valahogy nekem jobban tetszenek rajtad a mintás,vagy színes(ebb) ruhák. Az öv szerintem nem volt rossz ötlet, ha szabad ilyet mondani,megtöri az egybefüggő felületet. A kék harisnya viszont nagyon jó választás volt hozzá.
Puszi!

Névtelen

Évikém, kitartás! A hajad nagyon bejön! Tecsós kolléganő pedig lehet, hogy nem fiktív személy, emlékszem pár hónapja lovetheheels Mártinak volt egy szakértő "kozmetikus" trollja, aki a bőrét fikázta, aztán kiderült hogy valami pasira féltékeny kiscsaj. :) Ahogy Phoebe énekli a Jóbarátokban: mindenki szabadon lehet hülye! :D

Névtelen

Bár névtelenül írok én is, mégis pont a névtelenséggel van bajom, nézzétek el nekem, nincs fiókom. Szóval, ha valaki kritikát fogalmaz meg, akkor az CSAK és kizárólag akkor ér valamit, ha az illető adja hozzá a nevét és arcát, hiszen ezzel teszi a mondanivalóját hitelessé. Ha nem szeretne építő jellegű kritikát megfogalmazni, akkor az aljas és fröcsögő ömlengéseit kenje a hajára. :) Hajrá, Évi!

Bogee

Kösszi, Évi :) ♥
Az utóbbi időben sok erőt adtál nekem, többek közt az outfit posztjaiddal is.

U.I.
Kell a szines harisnyád ._. Én nem találok sehol, csak csontsoványakra valót -.-

Barta Veronika

Szerintem az öv nem volt rossz ötlet, csak egy vékonyabb jobb lett volna, egy kb 2 cm széles. Mondjuk egy elütő színű, pl. citromsárga, vékony, egyszerű öv. A tekintetet odavonzotta volna, még előnyösebb lenne a szett. :)

Névtelen

Jo estèt mindenkinek.1.Valakiveli ti nagyon is összekevertek..de sebaj.2 jelentem,nem kitalàlt szemely vagyok,nem unatkozo, eletunt tinedzser, vagy felnött,hanem egy hus-vèr nö, a volt kolléganöd!!!Gondolkozz jol el rajta, vajon ki lehetek??????

citromhab

Tudnom kéne ki vagy? Fogalmam nincs, de ide várom a megfejtést: tejpor89@freemail.hu

Effi

Évi, le a kalappal, hogy kiteszed magad ennek az egésznek... Személy szerint nem vagyok túlsúlyos, mégse vállalnám be, hogy ebben a kritikus világban outfit posztokat csináljak. Nem fogom azt szajkózni, hogy tényleg változtatnod kéne, mert gondolom ezt te is nagyon jól tudod, megvan az oka annak, hogy miért nem szántad még rá magad, mindennek eljön a maga ideje. Az eddigi outfit posztjaid nagyon tetszettek, tényleg csinos voltál, az építő kritikákat is jól fogadtad. De ez az összeállítás szerintem se túl előnyös neked. Az előttem szólók már nagyon jól leírták, hogy hol hibádzik a dolog. A hajad nagyon szép, a smink, mint mindig tökéletes. A stílusod is tetszik egyébként. Bár én ekkora túlsúllyal nem mernék ennyire bevállalós lenni, de ez csakis rád tartozik. Akinek nem tetszik, az ne nézze, ennyi. Egyébként fantasztikusan intelligensen reagálsz a mocskolódókra, le a kalappal! A névtelen hozzászóló is egy emberfajta, elmondta a véleményét, nem csomagolta be, az igaz, de embertársainkról nincs jogunk így nyilatkozni, hogy undorító, stb... Ugyanis a szépség, a jó ízlés, mindezek relatív fogalmak. Mindenkinek mást jelent. Arccal biztos nem mondta volna el ezt, a vélemény nyilvánítás megvolt, de utána a sárdobálás az már tényleg az alja kategória. Ő így él úgy látszik, ilyen az ő stílusa, persze, el kell fogadni. Én nem tudok az ilyenek iránt mást érezni, csak szánalmat. Remélem kideríted, ki ő, és kíváncsi leszek, hogy személyesen is meg meri-e mondani neked ugyanezeket a dolgokat.
Évi, csak így tovább, a blogod fantasztikus, a top3-ban nálam abszolút benne vagy, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül! :)

Névtelen

Évi én csak gratulálok. Azért nem semmi erő kell ezeket elolvasni és eltűrni. És te nem törlöd ki még ezeket sem. Sok bloggernél sajnos nincs lehetőség névtelenül írni, pedig tudom, pár perc és lenne fiókom, de mindig elfelejtem, meg ritkán kommentelek. És ezek nem negatív kritikák, hanem erős sértegetések.
Szerintem igen is kell ilyen poszt. Hiszen nagy méretben borzasztó nehéz normális ruhát kapni, de nálad pl nagyon sokan megtudhatják még, hogy hol érdemes vásárolni. Rajtam is van súlyfelesleg és igen, szintén betegség miatt. Sokan pedig azt hiszik, hogy ezekkel takaróznak az emberek. Pedig csak utána kéne egy kicsit olvasni vagy netán ha átélnék, majd megtudnák az emberek. Keményen sportolok és speciális diétám van a betegség miatt, de nem tudok mit tenni pl az ellen sem, hogy a szteroid alapú gyógyszerektől kb akkor fejem lesz, mint egy focilabda. De persze lehet sértegetni másokat. Az könnyebb. Ezek a sértegetések csak is olyanoktól jöhetnek akik a saját nyomorult kis életüket akarják másra vetíteni.
Mindenki öltözzön úgy ahogy akar! Mindenki fogyjon le akkor és ahogy tud. Ha nem akar az ő baja, ezért nem kell osztani az észt! Ha a sértegető rászánja magát hogy kommentelgessen, visszaolvasson, stb. Azt a pár percet akár töltheti azzal is, hogy elkezd tornázni, vagy a szeretteivel foglalkozik. De persze nem, könnyebb idegeneket kiosztani és sértegetni. Felháborító, hogy lassan ott tartunk hogy majd az menjen emberek közé, aki vékony meg tökéletes? Nevetséges.
Gratulálok Évi, én szeretem a blogod. Bár az oitfit nekem sem mindig tetszik. Most valamiért furcsa, lehet tényleg az öv az oka, nem tudom.
Ancsa

Névtelen

A Tesco-titok! :D Írd már meg légyszi a neved, ne legyen már minden rosszmájú pénztárosnő gyanús! :)

Névtelen

Csak egy kis észrevétel (névtelenül, mert nekem sincs fiókom): a két mitugrász névtelennek azonos a billentyűzete, a stílusa, a nyelvtani hibái... Csak egyikük 20 éve külföldön él, a másik meg nemrég még tescós alkalmazott volt itthon. Most akkor mi is a helyzet?:D

Névtelen

Szia!

Eddig csak olvasód voltam, de most a kommentek hatására úgy döntöttem, én is billentyűzetet ragadok.
Érdekes, hogy itt csak a két véglet van jelen: akinek tetszik a dolog, és maximálisan melletted áll, illetve az ellentábor, aki (szerintem) szánalmas stílusban mondja a magáét. Azzal egyet értek, hogy maximális tisztelet, amiért vállalod magadat, és örülök, hogy meg mered mutatni minden arcodat.
Azonban szerintem ott a másik oldal is, ami benne felmerül: nem kis túlsúlyról beszélünk és ez bizony már az egészségedre is hatással lehet. Ennek tudatában egy kicsit azokat a kommenteket is képmutatónak érzem, akik feltétel nélkül csak a pozitív oldalt látják. Én is olyan típusú embernek tartom magam, aki igyekszik mindenben meglátni a jót, azonban ha reálisan nézzük a képeidet, szerintem mindannyian tudjuk, hogy ez így nincs jól. Persze, nem azt várom ettől, hogy bármilyen döntést is az itteni véleményekre alapozz, de ha már ott a "Megjegyzés küldése" lehetőség, akkor használjuk, nem? :)
(Itt jegyezném meg, hogy amennyiben bármilyen betegség okozza a túlsúlyodat, természetesen az változtat a dolgokon, de attól még nem egészséges ez a helyzet.)

Illetve amit én még tapasztalok: számos beauty/divat blognál sokkal könnyebben osztanak ki egy olyan lányt, aki vagy túl sovány, vagy van mondjuk rajta 3-4-5 kg felesleg. Mert a társadalom azt nevelte belénk, hogy nem "illik" lekövérezni valakit. Bizony, nem illik sértegetni senkit, de ne csak azt az oldalát lássuk szerintem ennek, hogy valaki milyen bátor, mert megmutatja - az egyébként egyáltalán nem követendő - példáját.

És végül: Semmi bántó szándék nem vezérelt, kérlek, ennek tudatában olvassátok ezt a rövid szösszenetem. :) Köszönöm!

Névtelen

Kedves utolsó bejegyzést hagyó, azt azért ne felejtsd el, hogy ez egy olyan hely, egy olyan felület, ahol meg tud jelenni, és meg is jelenik a szerkesztő személyisége, ebből fakadóan sok olvasó kedvelheti annyira Évit, hogy ne a kilóival foglalkozzon. Ez nem képmutatás. Nem rózsaszín susi melegítős fotóra kapja az elismerő szavakat. A stílusára és a mosolyára. Ennyi.

citromhab

2012. október 2. 21:02-es névtelen - A kövér szóval nekem semmi bajom nincs, magában egy állapotot ír le, és nem is szeretem, ha mézes-mázosan úgy nyilatkoznak rólam, hogy duci vagyok, vagy teltkarcsú, mert mindkettő más kategória. Örülök, hogy megírtad a véleményedet, részben igazad is van. Leírtam már, hogy nem követendő példa akarok lenni és hogy egészségtelen a kövérség, de nem szeretném ezt minden outfit posztnál újra és újra bepötyögni, mert szerintem ezzel mindenki tisztában van. Azért kezdtem el ezeket a bejegyzéseket, mert abból, amim jelenleg van, a legjobbat akarom kihozni és ezzel szeretnék másokat ösztönözni arra, hogy ugyanígy tegyenek ők is a saját testükkel. Egy kommentet se töröltem, mindenki elmondhatja a véleményét, a kulturált kritika nemhogy nem hagy keserű szájízt bennem, de még örülök is neki, a kulturálatlanokkal nem igazán tudok mit kezdeni, de ilyen vélemények is vannak. A pozitív hangvételű kommenteket én személy szerint nem tartom képmutatónak, mert például a legelső ilyen posztomnál sokan a kedves szavak mellé azt is hozzáfűzték (jogosan!), hogy az egészségem érdekében nem ártana változtatnom, csak ezt ők se írják le folyton és ezekkel a hozzászólásokkal nem az egómat fényezem, vagy egy hamis képet alakítok ki magamról, hanem azt remélem, saját magamhoz viszonyítva ítélik meg, éppen mennyire előnyös vagy előnytelen az aktuális outfit. Olyan jó lenne, ha mindenki így meg tudná fogalmazni a véleményét, ezekre tudok és szeretek is reagálni. :)

A Tesco titokra meg igazán fény derülhetne, mert emailt még nem kaptam. :D

Névtelen

Kedves Citromhab,

A 2012. október 2. 21:02-es Névtelen lennék ismét. Csak egy apró megjegyzésem lenne még: én pedig úgy örülnék, ha mindenki így tudna reagálni a kritikára! :) Elismerésem!

Gina világa

Jééézusom milyen stílusú "emberek" vannak...
A harisnya és a fülbevaló szuper.
Ha a fogyásban segítség kellene csak szólj betegség után 30 kg-t adtam le segítek ha tudok szívesen tudom milyen nehéz. :) puszi

Névtelen

Végig nézegettem a képeidet, látom nagyon szereted azt az övet! :) Le vele.. és szerintem a harisnyák meg a leggings-szek is mehetnének a kukába! Helyette egyenes szárú nadrágot vennék fel a helyedben, rövidebb, derékig érő mintás felsőkkel és blézerrel! Továbbá, ahogy azt már említették szükséges lenne egy másik melltartó! Ja, és a szürke öregasszonyoknak való. Inkább valami földszíneket keress, lágy barnát például. Barnát kékkel párosítanék, és feketét sohasem rikító világos színnel.

Pocahontas

Névtelen

Sziasztok!

Egyrészt szeretnék gratulálni Neked ahhoz, hogy nem bújsz el és kiállsz a nyilvánosság elé. Nagyon sok duci lány elhanyagolja magát, magára húz egy mackó nadrágot meg egy pólót és ennyi...igen is a mai világnak szüksége van ilyenekre, mivel e felé tartunk (életmód, ételek, passzivitás) és pár évtized múlva mackónadrágos emberek fognak szaladgálni mindenhol. Szerintem igen is jó, hogy egy alternatívát mutatsz másoknak, mivel nagyon sok öltözködési tippet kapnak a vékonyak, de a ducibbak szinte semmit.

Az egészség oldaláról nézve egyet kell értenem azzal hogy egy pár kiló mínusz nem ártana, de ezt nem nekünk kell eldönteni. Bárhonnan is nézzük lefogyni a világ legnehezebb dolga, aki pedig beteg, annak szinte lehetetlen, így az ilyen lányoknak igenis nagy segítség ez a blog.

Kriszta

Lindaa

Sziasztok!

Évi, a szettedről: az öv szerintem is felejtős, viszont azok a ruháid (amit már más outfit posztban is láttunk) amik mell alatt szabottak, jól állnak. A hajad nagyon-nagyon tetszik, én sajnos nem merek belevágni, mert volt már pár fodrászügyi negatív tapasztalatom.
Én a kéket nem szeretem, de ez egy egyéni probléma, a vörös hajjal pedig (a szürkével együtt) egyértelműen jól mutat.

A túlsúlyról: én magam is az vagyok, tudom, milyen nehéz vele együtt élni. Nem kifogásként (mert láttam, egyeseknél ez egyszerűen lehetetlen felfogni), de nagyon sokan betegség miatt kénytelenek ebben az állapotban élni, és a pajzsmirigyeseknek, genetikai betegségben szenvedőknek (nem akarok belemenni a biológiai háttérbe, aki akar, utánanéz) az élettani sajátosságok miatt tényleg óriási problémát jelent a fogyás. Ide az akarat édeskevés. De annélkül pedig egyszerűen lehetetlen. Mielőtt még valaki beböfögne valami értelmeset: jómagam 13 éve táncolok, 6 évet kézilabdáztam, rendszeresen kerékpározom, ahová lehet, gyalog járok, és nem eszem sokat. Tehát nem a tévé előtt ülök és chipset zabálok, ezért nem fogyok.

Bogee: olyan idős vagyok mint Te, bár én nem pajzsmirigyes vagyok, más problémám van. A 42-es méret egyébként szerintem még nem kifejezetten nagy méret :) Színes harisnyákat nagyobb méretben (én 4-eset hordok) kapsz a nagyobb kínai áruházakban is elég jó minőségben (fehérneműboltokat nem ajánlanám, ott elég drágák), de amit még tudnék ajánlani, az az F&F (Tesco ruhaosztálya). Bár alapjáraton ott sem olcsóak a ruhák, elég sokszor van akció, nagy méretben is nagy a választék, és elég trendi darabokat is kapsz. Hasonló korunk és problémánk miatt szívesen felvenném Veled a kapcsolatot, viraglinda93@gmail.com e-mail címen írhatsz :)

Évi!!! Végre itt az ősz, nem folyik a szemfesték, már nagyon várom a sminkes posztokat ;)

Linda

Névtelen

Akárki akármit mond, szerintem csini ez a szerelés, a negatív kritikákkal nem kell foglalkozni! És ez a füli atom! :)))

Névtelen

Hol vetted ezt a szuper harisnyát? 4-est még csak - csak találni, de sokszor gond van a mérettel!

Névtelen

Előnytelen nagyon ez a szett.Nem áll jól.Hatalmas vagy ettől a szüre ruhától azzal az övvel.Bocsi a negatív kritikát.

Névtelen

szürke*

Unknown

Nagyon sajnállak.
Akkor is,ha így jól érzed magadat,akkor is,ha rosszul.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...