Keress rá:

Páginas

Fleur de Santé Radiant Blush arcpír teszt

A legutóbb egy por állagú pirosítót is beválasztottam a csomagomba, nagyon kíváncsi voltam, a krémes után ez mit tudhat. A Soft Peach árnyalat mellett döntöttem, a három választható szín közül ez tetszett képen a leginkább, és amúgy is van épp elég rózsaszín pirosítóm.


A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolás nekem tetszik, valószínű nem a legmodernebb ez a fémes kékesszürke, bennem mégis minőségi érzetet kelt és a műanyag is elég masszív, tökéletes záródik. A tok tetejének belső felében egy tükör kapott helyet, én szeretem, ha erre is gondolnak, viszont a pirosítóhoz járó ecsetet fölöslegesnek tartom, mert nem igazán lehet használni. Viszont a helyére akár egy kis kotyvasztással bronzosítót is tehetünk, és akkor már van egy utazásbiztos duónk, ezt az ötletet valószínű, kivitelezni is fogom. A kiszerelés 5,2 g-os, az ára pedig jelenleg akciósan 1890 Ft itt.


Kattintásra megnövök.

A szín nagyon el lett találva, ehhez a barackhoz remekül passzol az a kis arany fény, amit sikerült még belecsempészni. A pigmentáltságra sem lehet panasz, könnyen felveszi az ecset és az eldolgozása sem okoz nehézséget. A tartóssága is szuper, nap végére ugyan megkopik, de nem tűnik el. Egyetlen negatívuma talán az, hogy egy kissé porol használat közben, de ez nem olyan mértékű, ami engem zavarna.

Ennél a sminknél láthatjátok is rajtam:


Csomagolás: 10 / 9 - az ecsetet fölöslegesnek tartom.
Pigmentáltság: 10 / 9
Használat: 10 / 8 - kissé porol.
Tartósság: 10 / 9

Összességében: 10 / 9 Elégedett vagyok ezzel a pirosítóval, szerintem az ára sem vészes, és ideális választás lehet hétköznapokra.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemet nem befolyásolja, ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesültem.
 
Nektek mi a kedvenc pirosító márkátok?

3 hozzászólás:

A (Anneke)

Nagyon jó lett az egész smink, főleg a szemeden.

samelike

A smink az valami zseniális, valahogy jól is passzol hozzá ez a kis pirosító. Egész helyeske!

Thündérke

tetszik a sminked :) jól nézett ki a pirosító a rúzzsal amit viseltél :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...