Keress rá:

Páginas

Kreatív Kedd - Drag Queen

Nagyon vártam ezt a témát, viszont a végeredménnyel nem vagyok elégedett, élőben még el is megy, viszont a képeken szinte semmi nem látszódik se a szemsminkemből, se a kontúrozásból, pedig ez utóbbi elég jól sikerült. Na mindegy, az én bénaságom, hogy egy jó géppel se tudok normálisan fényképezni. :D Drag Queen, nem vagyok benne biztos, hogy mindenki tisztában van azzal, mit is jelent ez. Google a barátunk, én onnan másolom be a fogalom meghatározását:

"Pucckirálynőknek (drag queeneknek) hívunk mindenkit, aki valamilyen célból magára ölti a túlzásba vitt nemi jelleg látványöltözeteit és előad (tátog vagy énekel, táncol, mutatványozik) olyan eseményeken, mint a meleg büszkeség napja, vagy pucc látványműsorokban, kabarékban vagy diszkókban."

Eddig azt hittem, Drag Queen csak férfi lehet és a tipikus transzvesztita showműsorok jutottak eszembe, amit élőben sajnos még nem láttam, de mivel érdekel, biztos, hogy ami késik, nem múlik. A nőiesség eltúlzását az éles kontúrvonalakkal, dupla műszempillával és a vastagabbra kontúrozott ajkakkal szerettem volna elérni, egyes képeken próbáltam csábosan nézni, ez annyira nevetséges volt visszanézve, hogy inkább nem is sokkolok velük senkit. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:

A sminket nem kommentálnám, annak viszont örülök, hogy látszik, ombre lett a hajam.




A többiek munkái:

Zsófi
Kriszti
Anita
Suzy
Zsuzsi
Mara
Rita

Ti milyennek képzeltek el egy tipikus Drag Queen sminket?

7 hozzászólás:

Viccu

Úúúú ezt én is szívesen csináltam volna *-* Tuti kissé elszaladt volna a képzeletem ha már Drag Quenn hehe. Nagyon jó lett amúgy, rohadtul tetszik!

eLlipszilon

El kell keserítselek, a te arcod nem alkalmas ahhoz, hogy igazi drag queennek nézz ki. :3

Biu

nagyon jól áll a kontúrozás, de nekem inkább megabájos mint dragqueenes lett :D

citromhab

Viccu - köszönöm. :)

Vadpulyka Pulykavári - igen, erre menet közben én is rájöttem. :D

Biu - a francba, akkor nem jött be a koncepció. :D

Zsanci

Nem lett rossz, a kontúr szuper, viszont ahogy Biu is írta, inkább lett cuki (főleg a nézésed miatt) mint drag queen-es. Sajnos az ilyen sminkek sokkal jobban állnak egy csontosabb archoz, mint a mi kerek pofinkhoz :))
De ettől függetlenül TETSZIK!!!!
És én is szívesen kipróbáltam volna :D

Nitulino

Egyetértek Vadpulykával, és bár nem lett igazi drag smink, szerintem szép :) És miért látom ebbe bele megint az Olimpiás-görögistennős sminked? :D

Bobby

Végre valaki akinek jól áll a nude rúzs. Nagyon szexi a fotó...

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...