Keress rá:

Páginas

Fleur de Santé 3 az 1-ben arclemosó tonik teszt

Régóta nem használok tonikot, ennek nagyon egyszerű az oka, nem éreztem szükségét. Aztán ahogy az lenni szokott, nyáron a bőröm a szárazból normálba váltott, én pedig úgy gondoltam, szívesen kipróbálnám, ilyenkor vajon érzem-e a hatását. A többfunkciós termékekben nem igazán szoktam hinni, viszont a leírásban hihetőnek tűnt, hogy ez a tonik smink eltávolításra, tonizálásra és tisztításra is alkalmas. Elsősorban normál / száraz és érett bőrre ajánlják.


A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolás nekem tetszik, szép és igényes ez a virágminta, a kiszerelés 200 ml-es, az ára pedig 2790 Ft itt. Talán annyi kifogásom van, hogy az adagoló nyílás lehetne minimálisan szélesebb, de a használata így is egyszerű és könnyű.


A színe a flakonon keresztül enyhén rózsaszínesnek tűnik, ez a vattán már nem látszódik, az illata erőteljes, virágos, és nekem nagyon kellemes, gyakran csak szaglászni veszem elő.

És a hatása: sminklemosás után is látszott a vattán, hogy bizony tényleg távolított még el festékmaradványokat az arcomról, a szememre is szoktam használni (mivel erre is lehet) és egyáltalán nem csíp, nem irritál. A bőröm felfrissül, üdébb lesz a használatától, nem marad ragacsos érzet utána. A lényeg, hogy mint arclemosó és tonizáló nálam teljesen bevált, nagyon szeretem használni, mostanában ez a kedvenc szépségápolási lépés a napi rutinomban.

Csomagolás: 10 / 9
Használat: 10 / 10
Hatás: 10 / 10

Összességében: 10 / 10, normál bőrűeknek tudom ajánlani, akik azt várják el egy toniktól, hogy üdébb, frissebb és tisztább legyen tőle az arcbőrük.

Ti milyen tonikot használtok?

A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemet nem befolyásolja, ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesültem.

6 hozzászólás:

Zenzen

Én egy Niveásat használok, de mivel az mindjárt kifogy, lehet hogy ilyesmi lesz a következő, csak FDS-t csak online lehet rendelni :$ de amúgy nagyon jól hangzik :)

Hajnal

Én nem használok, mert az össze kiszárítja a bőröm, de volt olyan is hogy kipattogtam tőle. :(

citromhab

Hajnal - nekem is ez volt az egyik legnagyobb bajom a tonikokkal, hogy amit próbáltam, húzódott utána a bőröm. Ezt nem véletlen ajánlják száraz bőrre is, mert semmi ilyesmit nem tapasztaltam vele.

Lara

Kaptál egy dijat tölem. http://noitaska.blogspot.ro/2012/07/dijat-kaptam-koszonom.html

Liv

Szia,
Díjat adunk tovább neked:)
http://beautydiary13.blogspot.hu/2012/07/liebster-blog-award.html

Névtelen

Jól hangzik.ki is próbálná,de számomra sajnos drága egy tonikhoz képest.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...