Keress rá:

Páginas

Do it Yourself!

Létezik egy ilyen DIY, magyarul Csináld magad! mozgalom, amiről én annyit tudok, hogy mikor punk korszakomat éltem, ebben a közegben hallottam róla a legtöbbet. Próbálkoztam én is nadrág és póló batikolással, a málhám feldíszítésével, de sajnos ennél tovább nem igazán jutottam, nem vagyok túl tehetséges. Viszont még tavaly nyáron az egyik nagytakarítás alatt megtaláltam a régi ballagási szalagjaimat, és kettőn is felfedeztem egy-egy azonos méretű és külsejű, fából készült katicát. Nagyon szeretem a katicabogarakat, és eszembe jutott, mi lenne, ha valahogy fülbevalót csinálnék belőlük. El is mentem egy hobbiboltba alkatrészért, majd egy papírboltba erős ragasztóért, és a fülcsi azóta is tart. Nemrég pedig két nagyon szép füles gomb jutott hasonló sorsra. Ne gondoljatok nagy dolgokra, hisz csak ragasztanom kellett, de azért megmutatom őket:
A héten pedig újra elmentem a hobbiboltba, hisz ahogy a képeken láthatjátok, filléres dolgok ezek a hozzávalók, mégis jó, ha van itthon, ki tudja, mikor találok egy újabb fülbevalóhoz való gombot vagy bármilyen díszt.

A bal oldali bedugós fülbevalóhoz van (itt ha valami kerekből akartok fülit készíteni, akkor direkt a bemélyedéses verzióját vegyétek), a jobb oldali pedig klipsz készítésére alkalmas.




Ti szoktatok magatoknak készíteni kiegészítőket, ruhákat?

5 hozzászólás:

Thündérke

De jók lettek, ügyi vagy:$ Én pl. szeretek varrni,a tolltartómat is én varrtam, régebben midig gyöngyöt fűztem, karkötőket meg nyakláncokat csináltam meg stb:D

citromhab

Köszönöm. Én most kötni szeretnék megtanulni, úgy szeretnék szép színes sapikat és sálakat csinálni. A varrás is nagyon hasznos tud lenni, de gombfelvarráson kívül nekem más nem megy. :)

Rami

képeld, ugyaniylen katicásom van, és én is magamnak csináltam, csak én úgy vettem hobbiboltban a katicát hozzá:)
igen, rengeteg mindent csinálok magamnak:)
táskát varrok, fülbevalót készítek, pólóra rajzolok, minden:)
sokkal jobban szeretem azokat a dolgokat, amiket magamnak készíthetek el, mint amiket úgy vásárolok:)

Castia

A katicás fülbevaló nagyon aranyos, a gombos pedig kifejezetten ötletes, még sose láttam ilyet, pedig nagyon sok lehetőség van benne. :)

citromhab

Főleg, hogy ha elmegy az ember lánya (vagy fia) egy ruhaanyag boltba (nem tudom, hogy hívják ezeket, felénk csak centiméteresként vannak emlegetve :D), akkor ott nagyon szép gombokat is lehet találni. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...