Keress rá:

Páginas

Wellness & Beauty testradír teszt

Ha minden igaz, Magyarországon is lehet kapni ezt a testradírt, ami a Rossmann saját márkás terméke, ezért gondoltam, írok is róla egy tesztet. Nekem a tengeri sós változat van meg, ami algát, tengeri ásványokat és mandulaolajat is tartalmaz.

A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolás nekem nagyon tetszik, bár műanyag a tégely, de ki fogom mosni és felhasználom majd valamire, biztosan zár. A kiszerelés 300 g-os, az árra sajnos nem emlékszem pontosan, de nagyjából 5 €-ba kerülhetett.



Az illata nagyon friss, engem egy férfi tusfürdőre emlékeztet, mindenesetre nekem nagyon tetszik. Az állaga először kissé túl híg volt, de ez mindössze az első használatkor jelentkezett nálam, azóta ideális. Felhasználás előtt azért érdemes összerázni. A használata egyszerű, egy diónyi mennyiséget kiveszek belőle, nagyjából eloszlatom a tenyereimben, majd átdörzsölöm vele a bőrfelületet. A hatása nagyon tetszik, erősen radíroz, aki erre érzékeny, annak lehet nem is fog tetszeni emiatt. A benne lévő mandulaolajnak köszönhetően használat után a bőrről szinte lepereg a víz, olajos tapintású lesz, de nem a kellemetlen módon, ez az olaj nagyszerűen hidratálja a bőrt, sose érzem szükségét utána a testápoló használatának. Én mindig borotválkozás / szőrtelenítés után radírozok, mert így kevésbé vagyok hajlamos a szőrtüszőgyulladásra, és nem is volt ilyesmivel gondom, mióta ezt használom. Az egyetlen negatívuma, hogy viszonylag gyorsan fogy, hetente egyszer alkalmazom, így kb. 4-6 teljes testradírozásra elegendő anyag van benne, de lehet más kevesebbet használ el belőle, én nem kis mennyiséggel dolgozom. :)


Csomagolás: 10 / 9
Illat: 10 / 9
Használat: 10 / 9
Hatás: 10 / 10

Összességében: 10 / 9

Nagyon megszerettem ezt a testradírt, biztos fogok még venni belőle, és Nektek is ajánlani tudom, hacsak nem érzékeny a bőrötök az erős radírozásra.

Ti milyen testradírt használtok?

10 hozzászólás:

Névtelen

Néha nagyon ráférne a bőrömre a radírozás, de túl lusta vagyok hozzá. :/ Házi készítésű testradírt próbáltál már?

djkaty

Tényleg kapható nálunk, és ezek után a nyári radírlistámra fel is veszem. Most édes illatokra vágyom, nyáron viszont kedvenceim a friss jelegűek :-)

netthi

Én ezek szerint lúzer vagyok, múltkor kerestem, de egyáltalán nem szúrta ki a szemem... Minél keressem egyáltalán? :D

citromhab

Névtelen - én is lusta voltam sokáig radírozni, és a heti egy alkalommal most se viszem túlzásba, de érzem a bőrömön, hogy megéri legalább ennyi időt rászánni. Házi radírral még nem próbálkoztam, de el tudom képzelni, hogy tökéletesen működik, a tégelyt azért is akarom megtartani, mert szeretnék itthon keverni magamnak egy testradírt, hogy kipróbáljam végre.

djkaty - Otthon is csak ezt az egy illatot találtad meg? Ennek az illata tényleg jobban passzol nyárra. :)

netthi - Én is lejártam a lábam az üzletben, mire rábukkantam. :D A fürdősóknál találtam meg végül, nem tudom, otthon hova rejtették el, de kérdezz rá nyugodtan, az eladónak tudnia kell, merre pakolták ki.

djkaty

Igen, én csak ezt az illatot láttam, és nálunk a tusfürdős részleg mellett van egy Wellness & Beauty részleg, ahol minden termékük egy helyen található. Ott rejtőzött :-)

Andyciccc

ez nekem is megvan es imadom :) nem egy olcso darab drogerias viszonylatban, de nagyon megeri :)

Andyciccc

ez nekem is megvan es imadom :) nem egy olcso darab drogerias viszonylatban, de nagyon megeri :)

Andyciccc

ez nekem is megvan es imadom :) nem egy olcso darab drogerias viszonylatban, de nagyon megeri :)

Orbán Szilvi

Ma megláttam a Rossmannban, hogy féláron van, és már csak 1 figyelt ott a polcon, már tettem is a kosaramba :) Eddig sajnáltam rá a pénzt, de most kipróbálom :)

citromhab

Andyciccc - akkor nem csak szerintem éri meg. :)

Szilvi - remélem Neked is annyira beválik, mint nekem. Ha leakciózva bukkantál rá, akkor szerintem ez azt jelenti, hogy otthon is megújul a márka, én itt már az új testradírt vettem meg, ami mangómagolaj és cukor keveréke, valami isteni illattal, úgyhogy új kedvencem van.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...