Keress rá:

Páginas

Őszi kedvencek - videó

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem nagyon gyorsan telik az idő, már december van, alig volt időm kiélvezni az őszt, pedig ez a kedvenc évszakom. Már a háttérképemet is lecseréltem havas tájra a színes falevelekről, de már most a következő őszt várom. :) Összeszedtem, mik voltak azok a termékek, amik a kedvenceimmé váltak ebben az időszakban.


A folytatásért kattintsatok tovább:



Rexona Maximum Protection dezodor: Nemsoká kikerül róla a teszt, szerettem nagyon, az illata kellemes, és a hatékonysága is tökéletes, bár nem tudom, nyáron hogyan teljesítene. Mégsem vagyok benne biztos, hogy újravásárolom, mert nagyon gyorsan fogyott, és az ára is kissé magasabb.

DeMakeup vattakorong: Egy vattakorong is lehet kedvenc, ha ennyire szuper. Egyáltalán nem szöszöl, és a felülete négyzetrácsos, aminek köszönhetően eredményesebben tisztít. Meg se tudom számolni, hányszor vettem már újra.

Wellness & Beauty testradír: Nemrég írtam már róla, továbbra is nagyon szeretem.

Szempillagöndörítő: Időről időre rákapok a használatára és olyankor mindig belátom, hogy nagyon hasznos kis eszköz.

L'Oréal Elvital hajolaj: Nos igen, nem hittem volna, hogy L'Oréal termék fog valaha is szerepelni a blogon, de mikor kipróbáltam egy újsághoz járó mintát belőle, tudtam, hogy meg fogom venni nagyban is, mert nagyon szuper. A vizes hajvégekbe szoktam bemasszírozni, és azon kívül, hogy isteni az illata, puha és selymes lesz tőle a hajam.

John Frieda hővédő: A hővédő hatékonyságának megítélésénél mindig gondban vagyok, de szerintem ez használ. Amit nagyon szeretek benne, hogy finom az illata, egyáltalán nem ragacsos és kellemes tapintású lesz a hajam tőle.

Essence Sun Club highlighter púder: Már nem lehet kapni, a kiszerelése nem a kedvencem, de mára a napi sminkem részévé vált a highlight használata, nagyon szép fényt kölcsönöz.

Madre Bees mézes ajakbalzsam: Ingyen termék volt az iherb-es csomagomban, nagy kedvencem lett, mert szuperül hidratál.

Kiko Smart ajakrúzs: Gyönyörű mély szilva színe van, tökéletes választás őszre és télre is, emellett a formula, a pigmentáltság és a tartósság is remek.

Catrice Revoltaire trendkiadás matt ajakrúzs - Bloody Red: Kár, hogy az állandó kínálatban nem szerepel ilyen finishű és textúrájú rúzs, mert nagyon eltalálták.

Avon Glimmerstick ajakkontúr ceruza - Red Brick: Szuper ajakkontúr, külön szeretem benne, hogy több piros rúzsomhoz is passzol.

Kiko Crystal Sheer ajakrúzs: Bár a matt finish a kedvencem, ennek a vizesen csillogó darabnak sem tudok ellenállni, még azt is elnézem neki, hogy a tartóssága hagy maga után kifogásolnivalót.

Max Factor Eye Brightening szempillaspirál: Max Factor spirálban eddig még nem csalódtam, ez is szuper darab.

N.Y.C. szájfény - Rockefeller Red: Ragacsos szájfény, és pont ezt nem szeretem a szájfényekben, de a színe és pigmentáltsága mégis olyan darabbá teszi, amit szívesen használok.

The Body Shop Honeymania parfüm: Nagyon szeretem, szerintem el is fogom használni még tavasz előtt.

Real Techniques ecsetek: Itt van a kontúr, egy korrektor és egy alapozó ecset, ez utóbbit a highlight felviteléhez használom. Csak ajánlani tudom őket.

Plüss bagoly Vandától és baglyos fülbevaló Erikától: Elég csak ránézni. :D Nem mellesleg pedig ajándék volt, az ilyen apróságok nagyon jól tudnak esni, főleg akkor, ha már teljesen elszoktunk tőlük.


A sálat egy szórakozóhelyen találtam az asztalunk alatt, megtetszett a színe és a mintája is, ezért magammal hoztam. A sapkát pedig kb. 4 éve vehettem emlékeim szerint a Deichmann-ban, még mostanában is meg szokták dicsérni. Az AX Paris ruhát nagyon sokszor viseltem és még fogom is, eddig ez a kedvencem, amit a webshoptól kaptam. A C&A kabáttal pedig egy álmom vált valóra.

AX Paris

Kabát a C&A-ból
Kedvenc film:

Nagyon tetszett a Gravity, amit ráadásul moziban néztünk meg, ezen kívül pedig sorozatozok, a Walking Dead-et továbbra is imádom, és nagy kedvencem az American Horror Story Coven évada is.

Kedvenc könyv:

Megint úgy vagyok, mint az előző kedvences bejegyzésnél, olvastam pár könyvet, de egyik se vált kedvencemmé. Szeretnék végre olyan könyvet a kezeim közé venni, ami tényleg kiváltja a Wow! hatást.

Kedvenc zene:

Új felfedezés nálam James Blake, főleg a Retrograde című száma, illetve rengeteget  hallgattam Kornt, főleg a Daddy-t, Editors-t, a kedvencem tőlük a The Phone Book, a Kistehén is nagy szerepet játszott ősszel az életemben, különösen a Pápá, nyugodj békében dallal.

Kedvenc blog:

Viki blogját régóta szeretem, szerintem minőségi munkát ad ki a kezéből, a tesztek a kedvenceim, mert alaposak.

Nektek mik voltak az őszi kedvenceitek? Nyugodtan ajánlhattok könyvet, filmet és sorozatot, sőt blogot is, mindenre nyitott vagyok.

4 hozzászólás:

Ágihanna - Szelencetitkok

Grecsó Krisztián: Mellettem elférsz c. könyve volt az, ami az utóbbi időben nagyon megtetszett.

barbi

Hát a plüssbagolytól magam alá csinálok, annyira cuki <3
A Catrice rúzst pedig én is imádom, egy ideig csak bulizni vagy esti programokra kentem fel, de egy ideje nappalra is hordom :)

citromhab

N. - Köszönöm, rá is kerestem, ígéretesnek tűnik. :)

barbi - Élénk rúzsok éjjel-nappal. :)

Névtelen

Mi a baj a L'Oréallal? Miért nem szereted alapvetően?

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...