Keress rá:

Páginas

Online vásárlás plus size lányoknak - 1.

Gondolom mondanom sem kell, hogy a legtöbb üzlet az átlagos mérettel rendelkező lányoknak kedvez és megfeledkeznek a molett / telt / kövér lányokról, nőkről. Sokáig otthon csak a molett butikok kínálatából tudtam válogatni, amik inkább az idősebb korosztályra szakosodtak. Nagyon örültem, amikor a C&A üzletekben felfedeztem a nagyméretű ruhákat és sokáig itt vásároltam, viszont a kínálattal nem mindig voltam, illetve vagyok megelégedve. A H&M Plus kollekciója már közelebb áll az ízlésvilágomhoz, viszont ha jól tudom otthon csak Budapesten van olyan üzlet, ami forgalmazza is az egészen 54-es méretig gyártott ruhákat. Ezért mikor belecsöppentem az internetes vásárlás világába, elkezdtem olyan webshopokat keresni, ahol én is válogathatok a szép és divatos darabok között. Persze ennek is megvan a hátránya, én is szívesebben vásárolok úgy, hogy előtte próbálni is tudok, de minden oldalon megtaláljátok a mérettáblázatot, ami nagyon sokat tud segíteni. Első körben azokat a webshopokat szeretném megmutatni, ahonnan már én is rendeltem. Egy-két aktuális kedvencemet is kiválasztottam mindenhonnan.

Asos:


A folytatásért kattintsatok tovább:


Talán ez a legismertebb webshop, biztos sokaknak már be se kell mutatnom. Ingyenesen szállítanak Magyarországra is, talán 3-4 alkalommal rendeltem eddig tőlük, mindig elégedett voltam voltak, és külön szeretem, hogy nagy leárazásokat szoktak tartani. Keressétek a Curve & Plus size címkét. Érdemes a kiegészítőket, táskákat, sőt a sminktermékeket is átlapozni.

Link
Link
Link
Link

New Look:




A Plus Size fülecske alatt találjátok a nagyméretű ruhákat, minőségben és kínálatban is hasonlóan elégedett vagyok ezzel a webshoppal, mint az Asos-szal.

Link
Link
Link
Link

AX Paris:


Kisebb a kínálata, mint az előző kettőnek, viszont szerintem nagyon szép ruhákat árulnak egészen 26-os (54-es) méretig. Velük együtt is működöm, úgyhogy láthattatok már outfit képeket is például itt, itt vagy itt.

Link
Link
Link
Link
Simply Be:



Egészen 32-es méretig forgalmaznak ruhákat, csak egyszer rendeltem még tőlük, mert az áraik egy picit magasabbak és valamiért nem tetszik annyira a webshop dizájnja (szőrszálhasogatás, tudom), mint a többi bejegyzésben szereplő webshopnak, de a minőségre itt sem volt panaszom. Külön kiemelném, hogy a harisnya és fehérnemű kínálatukat is érdemes szemrevételezni, a fürdőruhákról nem is beszélve, és tréningruhákat is találhatunk itt.

Link
Link
Link
Link

Yours:


Szintén pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni, itt is egészen 32-es méretig találtok magatoknak választékot. A harisnyákból, fehérneműkből és pizsamákból itt is elég bő kínálat van.

Link
Link
Link
Bonprix:


A minőséggel náluk sem volt gondom, viszont a kínálatuk nem olyan jó, mint a többinek, de nagy előnyük, hogy magyar webshopként könnyebben elérhetőek azoknak is, akik külföldről hezitálnak rendelni. (Én már inkább a német oldalukon nézelődöm.) A katalógusuk ismerős lehet egyeseknek.

Link
Link
Link
Mérettáblázatot mindenhol találtok, és minimális angoltudással el lehet boldogulni mindegyik esetében. Az internetes rendelésről pedig már írtam anno, ennél többet nem igazán tudok mondani a témában. Hamarosan összegyűjtöm a 2. bejegyzés szereplőit is és jelentkezem velük.

Ti melyiket ismeritek ezek közül? Mertek online vásárolni? Hol veszitek a ruháitokat?

16 hozzászólás:

αɴɢчαʟκα

Az AX Paris fekete csipke csoda ruhát nagyon elfogadnám. ♥ meg még pár darabot a válogatásodból. :D (A)

Carmenesque

A legeslegjobbkor jött ez a bejegyzés! <3 Én még leragadtam az Asosnál, de remélem találok valami szép ruhát a többi honlapok valamelyikén, mert az itthoni kínálat siralmasan szegényes. :-)

Franciska

Így van, nagyon nehéz itthon olyan ruhát találni, ami tetszik, jó a méret és nem áll hülyén... Szoktam böngészni külföldi oldalakat, leginkább a New Look-ot, de odáig még nem jutottam, hogy rendeljek is. :)
Amúgy nagyon jó ruhákat sikerült minden oldalról kiemelned :)

Névtelen

szia! én néztem az Asos oldalt, és szerintem eléggé drága mulatság! minden rosszindulat nélkül kérdezem: honnét van erre neked pénzed!? én normál fizetésből biztosan nem tudnék itt vásárolgatni :/

Sziszi

Évi! Nem tudod véletlenül, hogy melyik H&M-ben van plus size? Még egyikben sem láttam.. :/

Névtelen

Én a yoursclothingról szoktam, most is épp arra készülök majd, hogy rendelést adjak le. :)

Barbi

Névtelen

Évi külön kiemelte a bejegyzésben az Asos nagy leárazásait, akkor tényleg nagyon olcsón lehet szép darabokhoz hozzájutni, szóval egyáltalán nem olyan drága! Persze lehet ott több száz eurós darabokat is kapni, de be lehet állítani, hogy milyen árú termékeket dobjon ki a kereső (én is ez alapján szoktam keresgélni, minek fájdítsam a szívem? :D ) Szóval nem drágább, mint egy H&M vagy C&A...

Egyébként én is szívesen rendelnék online, csak olyan alakom van, hogy muszáj felvennem a ruhákat, ha biztosra akarok menni. :/ Azért várom a következő ilyen bejegyzést is, hátha találok az egyik shopban valami rám valót! :D

Ivett

Szia Sziszi! Budapesten a Corvinban biztosan láttam. (a próbafülke előtt)

Sziszi

Köszönöm Ivett! :)

citromhab

Névtelen - érdemes az akciókat kihasználni, és többnyire előre szoktam spórolni a ruhavásárlásra.

Sziszi - Várom a választ a H&M-től, és utána bővítem ám a posztot konkrét üzletlistával, nem siklottam át a kérdésed fölött. :)

Mia

A H&M Plus Db-ben is van :)

Névtelen

Szia! Van egy plus size-os gyűrűm, mármint elég nagy. Ha érdekel, akkor csekkold le itt:
http://fairyjuice.blogger.hu/2013/09/12/avon-gyuru-gazdit-keres
Köszi szépen, ha megnézed! :-)
Ivett

Névtelen

Asos-ról és a bonprix-ről a Magyar Posta hozza?
Vagy más futárszolgálat?
Azért érdekelne, mert napközben soha senki nincs otthon, és a munkahelyre se lehet rendelni. A postás értesítője viszont mindig megtalál.
Köszi!

citromhab

Úgy emlékszem, mindkettőt szokta hozni, bár az Asost lehet csak a postás, mindenesetre a futárokkal is tudsz időpontot egyeztetni, hogy mikor tudod átvenni a csomagot.

Unknown

This is very informative post. Thanks to share. Plus Size Clothes UK

Névtelen

sziasztok :) plus size ügyben talán kis segítség: www.crazylara.com

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...