Keress rá:

Páginas

Napi outfit

Nemrég leadtam egy kis rendelést a New Look oldalán, és sokáig vacilláltam, ez a ruha csatlakozzon-e a csomaghoz. Aztán mikor felpróbáltam, szerelem szövődött közöttünk. A legjobb az egészben, hogy akciós volt, így 9 €-ért tettem szert rá.

Tudom, hogy a cipő sokaknak nem fog tetszeni a szetthez. Nagyon szeretem ezt a cipőt, de nemrég vettem egy újabb darabot, utólag azt jobban el tudom képzelni ehhez a ruhához, de én így is jól éreztem magam benne.

A folytatásért kattintsatok tovább:







Ruha: New Look
Leggings: New Look
Cipő: Deichmann
Táska: F&F (anyukámé)
Hajráf, fülbevaló, nyaklánc, gyűrű: ebay

Veletek előfordult már, hogy egy ruhát elsősorban a kihagyhatatlan ára miatt vettetek meg, de utána agyonhordtátok?

39 hozzászólás:

Bunny

A cipő nekem tényleg nem passzol a rucihoz, inkább balerinával tudom elképzelni vagy bokacsizmával, viszont a ruha nagyon jó és jól is áll! Csinos vagy!
És had jegyezzem még meg, hogy látszik, hogy sokat fogytál, nagyon jól nézel ki :)

Kátya

Nagyon csinos vagy! Annyira jól összeraktad a szettet. Jól áll a konty, és külön dicsérlek a hajráf miatt. Az ilyen hajráfokkal szemben nekem mindig volt egy kis "túmáccs" érzésem, de ahogy most láttam rajtad ez elmúlt.
Kellemes Ünnepeket neked! :))

Vivi

Nagyon csinos vagy, a rúzsod is nagyon tetszik!:)

Névtelen

Szia!
Nagyon csini vagy, jól eltalált szett lett. Megkérdezhetem, hogy milyen körömlakk van rajtad? Régóta keresek már egy ilyet, és eddig még sehol sem találtam.
Előre is köszi!
N

citromhab

Bunny - köszönöm, örülök, hogy már lehet látni. :)

Kátya - én is tartottam a hajráftól, hogy túl sok lesz, de nem bántam meg, hogy megrendeltem.


N. - A Douglas Firework körömlakkját viselem.

Stadora

iszonyat jó lett,megint Nagyon dögös a rúzs is! Bár a cipő nekem valóban nem tetszik,de úgyse én hordom,szval...:D Ha rossz kedvem van mindig megnézem a videóid közül valamelyiket,vagy ismeretlen post után kutatok(lehetetlen..).:) Nagyon sokszor szokot az előfordulni velem is,h megveszek valamit..áhh suliba jó lesz.. aztán nem lehet lecibálni rólam.:D

Katie

Nekem is nagyon tetszik a hajpánt, sőt a rúzsod is, a konty is, de a cipő nem igazán, illetve nekem túl sok ez a kiegészítő (a fülbevalót mindenképpen elhagytam volna, mert a hajpánt így is elég hangsúlyos). A ruha ettől függetlenül illik hozzád, jól áll, csinos voltál. :)

Kriszta

Igazi csajos tavaszi szett, szerintem nem sok a füli meg a hajpánt együtt, nekem tetszik :D Én is hajpánt-mániás vagyok, rengeteg van. A munkahelyen egyenruha van, és fel kell kötni a hajat, fülbevaló is csak egész picike lehet- na emiatt van nekem egy egész kollekció fülbevalóm meg egy rakat hajpántom ... :D

Névtelen

De jól áll Neked a konty! És az a hajráf is. Van egy nagyon hasonló díszítésű övem, amit eddig túl soknak éreztem, de előkeresem - a merészség ragadós. A ruha fazonja és színe is nagyon tetszik. Nekem a szettből nem a cipő, hanem inkább a táska lóg ki némileg, egy kicsit nagyobb és markánsabb darabot, akár ugyanebben a színben is, jobban el tudnék képzelni. Kellemes húsvéti ünnepeket. Ela

Névtelen

Nagyon jó! Nem zavar a cipő se, mert minden más annyira jó, hogy fel se tűnt :) Talán én is veszek ilyen felsőt:)
-v-

SophiEl

Nekem nagyon tetszik, csinos vagy Évi! :) A cipő is jó hozzá, én talán csak a táskát cseréltem volna le egy feketére.

p.kriszti93

Nagyon csinos vagy, és imádom a közeli arcos képet! :)

Megkérdezhetem mennyit fogytál, mert nagyon látszik?! :))

Bikira

nekem tetszik a ruha, jól áll a színe és különösen jó megy a vörös hajadhoz :)
(roni)

Névtelen

Angyalom!!!Fogadj meg egy jo tanàcsot tölem!!! Vegyel egy jo melltartot ;)!! mellesleg semmi extra sincs a szettjeidben, unalmasak.Inspiralodj!! Es èn a te helyedben, ekkora tulsulyt nem bàlvànyoznèk! Megkèrdezhetem, hogy a hàziorvosod làtott màr tèged?? Sürgössen nèzed meg magad,..lehet cukros vagy!! vagy esetleg hormonzavaraid vannak! Szilvi

Mesi

Ez most majdnem telitalálat! :) Én is szeretem ezeket a ruhákat, a legtöbb alakon nagyon mutatós :)
Egyedül a fülbevalót skippeltem volna: az árnyalat passzol a hajpánthoz, de az én ízlésemnek túl nagy.

Kriszta

Idejönni ismeretlenül, és belekötni valakibe, aki vállalja magát...
Szerintem igenis csinos, ha nem tetszik, nem kell a blogot nézegetni. A troll etetését innentől befejeztem.
Nekem tetszenek az őszinte vélemények a termékekről, és a sminktippek is okésak :D

Névtelen

Nem kötöttem bele senkibe. egyszerüen csak ilyen a stilusom, ès sajnos elèg öszinte is vagyok. A talpnyalàs pedig nem az èn stilusom;)

Névtelen

A kontyod azzal a hajfánkos gumival - vagy minek hívják?- van megcsinálva? Nekem is kell olyan! :)
Tényleg könnyű használni?

Ezzel a cipővel találkoztam élőbe, nah nem olyan gáz, mint a képen tűnik, sztem fekete madzaggal és nem !! fehérrel egészen menne az outfit-hez! Jó ötlet volt sztem ez a kék színű táska, mert már túl sok megint ez a vöröses, bordós szín rajtad! Amúgy sztem öregíti is a fiatal lányokat!
Pasztell színekhez mit szólsz?
A bizsuk nem jönnek be már megint...ezekhez a színekhez nem való a bronzos-barnás beütés! Csakis az ezüst szín!

Pocahontas

citromhab

Kriszta - igen, egy-egy hajpánt remek kiegészítő lehet, főleg ha mást nincs lehetőséged hordani. :)

Ela - hajrá, biztos nagyon szuperül néz ki az öved. :) Kellemes húsvéti ünnepeket neked is.

pkriszti93 - a kiindulási súlyomat nem tudom pontosan, de nagyjából olyan -25-28 kg-nál tarthatok.

Szilvi - Nem bálványozom a túlsúlyt, nem tudom, ezt mégis miből sikerült kihámoznod Betegségem pedig nincs.

citromhab

Pocahontas - igen, hajfánkkal készült a kontyom, szerintem nagyon könnyű használni, pedig minden "hajas cucchoz" béna vagyok. :D A pasztell színek távol állnak tőlem, jobban mondva nem az összes, de a legtöbb.

Névtelen

Hol szerezted be? E-bay-en kívül nem találkoztam vele sehol máshol!

P.

Névtelen

25-28 kiló szép teljesítmény! Gratulálok! Csak így tovább!

P.

citromhab

Ebay-ről rendeltem én is, de láttam már H&M-ben és Claire's-ben is, bár mindkét helyen drágábban.

Névtelen

Mèg nincs betegsèged, de majd lesz;) Türelem rozsàt terem!Ha te szeretsz egèszègtelenül èlni,akkor hajrà!!A cipöben a füzöt pedig cserèld le egy feketère..!! Egyèbkènt pedig szerintem nem fogytàl,...a bö ruha àpol ès eltakar. Gratulàlok,jo pèlda vagy a fiatal korosztàlynak!!

citromhab

21:33-as névtelen - A jóslás árát mikor és milyen formában tudom rendezni?

Névtelen

Nem vagy humoros...nevethetsz, de akkor is igy van ;)

Lily

A frizura telitalálat, hajpántostúl-mindenestül. A ruha is jó vétel volt,és a cipővel nincs semmi baj :)
az oldaladon látszik h fogytál,olyan mintha vki kiharapott volna onnan egy részt :D (tudom ez hülyén hangzik)
egyedül a táskát nem értem, tudom sokan szeretik ezt a stílust, de én biztosan egy fémszínű (mint pl a körmöd) táskát választottam volna.

Unknown

szerintem ez a névtelen ugyanaz, mint aki eddig is beszólt mindig az outfites posztoknál...ugyanaz az "arab" billentyűzet, a ",..." kombináció, sok felkiáltójel, stílus stb...annyira vicces már komolyan:D és bárcsak mindenki így tudna az ilyen "intelligens" kommentekre válaszolni mint te!:) különben tényleg sokat fogytál, ezt bárki láthatja.gratulálok hozzá!:)

Névtelen

A fogyáshoz gratulálok, de gondolom még nem állsz meg, mert azért még mindig jelentős a túlsúly.
Amennyit lefogytál, az az én saját súlyomnak több mint a fele.52kg vagyok és 172 cm. El sem tudom képzelni,hogy hogyan érzed, érezhetted magad korábban, de most sem :( Ügyes vagy és csináld tovább kitartóan!
Sztem a felül szűk,alul loknis ruha nem annyira jó még a te testalkatodra, de ha te jól érzed benne magad, akkor hajrá :) Az a lényeg!
Csinálsz vmilyen kardiogyakorlatot is, vagy csak az étkezésre figyelsz most még?
Zita

Rita

Nagyon tisztellek és csodállak azért, hogy vállalod magad, és megmutatod, hogy túlsúlyosan is lehet csinosan felöltözni. Szeretek járni a blogodra, mert önbizalmat adsz nekem, és szerintem sok más lánynak is, és ezt nagyon köszönöm. Az meg külön tiszteletet érdemel, hogy ilyen higgadtan és normálisan tudsz reagálni a rosszindulatú kommentekre. Gratulálok a bloghoz és a kitartásodhoz, csak így tovább! :) Rita

Névtelen

Amúgy az az igazság,hogy tényleg fogytál ne is törődj azzal mit mond más
lényeg,hogy te tudod! Puszi!

Aviana Rahl

Nagyon jól áll egy a ruha és a kiegészítőid egyszerűen mesések. Most felcsábítottál az ebayre ezzel a poszttal és megint 4 óra múlva tudok csak leszakadni onnan :)

Névtelen

nagyon aranyos a ruhád, jól jártál vele, és te is nagyon csinos vagy benne. hajrá Évi és ne hagyd hogy elvegyék a kedved ettől a hobbitól, imádlak olvasni

Névtelen

Nagyon csini ez a ruha. Ezt a cipőt én is megvettem tavaly. Alig várom, hogy újra felvegyem, annyira kényelmes. Szerintem nem zavaró a ruhával sem. Nekem a hajpánt annyira nem jön be, de amúgy jó kis szett :) Szép a rúzsod is. :)

silver

Nekem kifejezetten tetszik a cipő ebben a szettben, pont azért jön be, mert nem a jól megszokott balerinás/magassarkús kombó, hanem valami lazább. :D

Effi

Amikor megláttam ezt a képet, az volt az első gondolatom, hogy ebbe aztán igazán nem lehet belekötni. Bár ismerve kedves Névtelen kommentelődet(mert szerintem egy személyről van szó), elég naiv elképzelés volt. Tudom, ezt már sokan mondták, de ne hallgass rá, örömmel látom, hogy hidegen hagy. Nagyon csinos vagy, szerintem jól áll neked ez a ruhafazon, igazából nekem a cipővel sincs bajom, neked ez a stílusod, akkor minek állj be a sorba? Ha ez tetszik, akkor senkinek nem lehet kifogása ellene. A hajad, sminked, kiegészítőid is tökéletesek, szépen látszik a fogyás is! Úgyhogy kitartást a fogyáshoz és a bloghoz továbbra is! :)

Dóri

Nagyon jól nézel ki, csinos vagy!

Nekem ez a szett tetszik eddig a legjobban!

citromhab

Lily- igen,az anyukám szerint is ott látszik leginkább. :D Táskából nem volt túl bő a választék, vagy ez, vagy az utazótáskám, bár nekem tetszik ez a kis kék táska is.

Zita - nem, még nem szeretnék megállni, bár hosszú hónapok után pont most volt egy kis megtorpanásom, de érzem, hogy vissza akarok térni az eddigi sémához, és ilyen még soha nem volt. Mozgás még nincs, de miután ment még le valamennyi, azt is szeretném elkezdeni, bár hogy milyen formában, arról konkrét tervem még nincs.

Aviana Rahl - Bocsi. :D

21:05-ös névtelen - az én kedvem egy-két bántó szándékkal írt kritika nem tudja letörni. :)

Köszönöm a dicséreteket és a biztató szavakat mindenkinek. :)

Névtelen

Szerintem Neked nem állnak jól ezek az egyberuhák néztem a többi képed is.Hatalmas vagy bennük.Remélem nem haragszol meg, nem bántásból mondtam.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...