Keress rá:

Páginas

Max Factor Colour Xpert vízálló szemhéjtus teszt

Sokáig zselés tusokat használtam, aztán egyszerűen leszoktam a tusvonalról, mert nem volt kedvem folyton bíbelődni vele. Mikor megkaptam ezt a terméket, győzött a kíváncsiság, gondoltam kipróbálom, és lássanak csodát, a legkisebb erőfeszítés nélkül tökéletes vonalat tudtam húzni vele. Azóta ha fekete tusvonalra vágyom, mindig ez akad a kezembe, úgyhogy volt már alkalmam bőven letesztelni Nektek.


A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolás elég egyszerű fekete, tekerős tubus, arany felirattal és lila X-szel. A matricák nekem nem tetszenek rajta, illetve biztos én vagyok csak ennyire béna, de nem egyszer sikerült már fejjel lefelé tartva kinyitnom, aminek nem örültem, főleg akkor, mikor szembesültem vele, hogy a folt bizony nem hajlandó kijönni az egyik felsőmből. A kiszereléséről fogalmam nincs, nem találtam rajta erre vonatkozó információt, ha ezt esetleg tudja valaki, megírhatná. :) Az ára drogériától és akciótól függve változik, 2000 Ft körül már beszerezhető.


Négy színben kapható, nekem a Deep Black van meg, ami egy igazi, szénfekete darab, tökéletes pigmentáltsággal. Szürke, türkiz és lila változatban találkozhattok még vele, ami szerintem nagyon jó, nem sok színes szemhéjtussal lehet találkozni a drogériák polcain. Külön öröm számomra, hogy szép mattá válik száradás után.


Az applikátora nagyon érdekes, szivacsos, először furcsának találtam, de használat közben nyomban sikerült összebarátkoznom vele, szép, vékony vonalat lehet vele húzni és a cicafarok vastagításában is remekel.

A tartósságával változó tapasztalataim vannak, mikor elkezdtem használni, teljesen elégedett voltam vele, de párszor már az is megesett (nem tudom, miért csak néha fordul ez elő), hogy a szemhéjpúder színe egyszerűen előtűnt alóla itt-ott, hogy úgy mondjam, átfényesedett. Vízállónak semmiképp nem mondanám, a vele megrajzolt tusfarkinca nem élt túl egy közepes sírást. Lemosás közben apró darabokban válik le a helyéről.

A legnagyobb problémám az vele, hogy hiába szárad gyorsan, használat közben figyelnem kell rá, hogy a szemhéjam rá ne lógjon a festett részre, mert akkor bizony kíméletlenül összekenem magam, amit utána nehéz letakarítani. De ez biztos csak a hozzám hasonló ejtett szemhéjak tulajdonosának okoz gondot.

Használat: 10 / 8
Tartósság: 10 / 8
Applikátor: 10 / 10
Hatás: 10 / 10

Összességében: 10 / 8 Ha igazi fekete folyékony tust kerestek, akkor jó választás lehet.

Még több véleményt olvashattok a Krémmánián.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemet nem befolyásolja, ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesültem. 

Ti milyen szemhéjtust használtok? Folyékony vagy inkább zselés pártiak vagytok? Ezt próbáltátok már?

2 hozzászólás:

Lily

Jó fekete színe van,talán a legfeketébb amit láttam,de ezt a fajta ecsetet nem tudom kezelni,úgyhogy reménytelen :(
Én teljesen reménytelen voltam tusvonal kérdésben, amíg nem szereztem tégelyes tust, és hozzá hajlított ecsetet, de érdekes, azzal rögtön ment.

Mesi

:DDD Annyira vicces nekem, hogy a vízállóságot sírással teszteled (már többedszerre írod így).
Mármint biztos rosszul érezted magad akkor, de így egy félmondatban felvállalni szerintem menő.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...