Keress rá:

Páginas

Napi outfit

Hétvégén megint meglátogattam az anyukámat, és sikerült rávennem, hogy készítsen rólam pár képet, úgyhogy két outfit poszthoz is van most anyagom. Az idővel nem volt szerencsénk, indulás előtt épp kisütött a nap, de gyorsan el is bújt, nem mondom, hogy nem fáztam kabát nélkül, de azt a pár kattintásnyi időt kibírtam.

Még mielőtt megint elindulna a komment-háború, szeretnék tisztázni pár dolgot. Sokak szerint kövér lányok ne hordjanak leggingst, én ezzel nem értek egyet, alapeleme a ruhatáramnak és kész. Lehet unalmas, hogy szinte mindig ugyanarra a sablonra épül a szettem, leggingsre tunikával, de ezekben érzem jól magam és nekem tetszenek. Az építő jellegű kritikákat szívesen olvasom, tényleg van, amit meg is fogadok, de csak azért mert vannak olyanok, akiknek nem tetszem / nem vagyok szimpatikus és szerintük blogolnom sem kéne túlsúlyosan, még nem fogom magam rosszul érezni, már rég elmúltak azok az idők, amikor egy-két bántó szónak hatása volt rám. Tudom, ki vagyok, tudom miben érzem jól magam és mi az, amiről úgy gondolom, jól áll, és nem akarok megfelelni senki másnak magamon kívül.


A folytatásért kattintsatok tovább:





Az, aki táncol az nem te vagy, te maga a tánc vagy.
Tunika: AX Paris
Leggings: New Look
Cipő: Deichmann
Gyűrű és fülbevaló: ebay

Erre a cipőre teljesen ráfüggtem, eleinte nem volt túl kényelmes, de hamar betörtem és azóta szinte nem is hordok mást, épp azon gondolkoztam mostanában, lehet veszek még ilyen cipőt más színben is. Az utolsó képről pedig csak annyit, hogy elkezdtem táncolni, az anyukám meg tovább kattintgatott, ezért lett ilyen mókás a fotó. :D

Szeretitek a feltűnően mintás, színes ruhákat?

41 hozzászólás:

Névtelen

Nagyon aranyos az utolsó kép! :)
És csodás a vörösombred :)

Névtelen

Tetszenek a képek! :) A hajad is olyan jó *-*
Annyira irigyellek ezért: "Tudom, ki vagyok, tudom miben érzem jól magam és mi az, amiről úgy gondolom, jól áll, és nem akarok megfelelni senki másnak magamon kívül. " RESPECT! :* :)

kriszta

Szerintem akinek nem tetszik, ne nézzen.
Én nagy örömmel olvasom a blogod, mert van benned valami elemi életöröm, nem tudom másképp megfogalmazni :) Én is krémmániás vagyok, imádom a kencéket :D Tetszik a tunikád, kár, hogy én elég alacsony vagyok, ezért ezek nálam kilőve...

Névtelen

Szép ez a tunika, és nagyon jól áll. Nekem is van ilyen cipőm és nagyon szeretem, bár itt olyan fura (én is ha szűkebb szárú nadrággal veszem fel, akkor nem érzem teljesen jónak), de lehet csak nekem fura (még magamon is).
Amúgy még mindig nagyon felnézek rád, amiért fel mered vállalni magad (bocs ezt olyan hülyén fogalmaztam, de remélem érted) és jól érzed magad, nem érdekel mások pocskondiázása. Szoktam látni itt és sok más blogon is. Ha valaki nem nádszál, akkor már megy a sok sértő komment. Jó lenne, ha egyszer én is eljutnék ide és nem görcsölnék rá a súlyomra. Bocsi, hogy így elkalandoztam :D

Anikó

Névtelen

Nagyon jó a hajad!!! :))

Névtelen

Szia! Előrebocsátanám, hogy teljes mértékben rosszindulattól mentesen írom a véleményem.
Nem teljesen értek egyet azzal, hogy jó vagy így, ahogy vagy, bár azzal igen, hogy ne akarj másoknak megfelelni, csak magadnak. :)
De épp saját magad miatt nem jó ekkora túlsúly, mert nagy mértékben megterheli a szervezeted nap mint nap, és ezt biztosan érzed Te is. Még nagyon fiatal vagy, de a túlsúly miatt korán kialakulhatnak szív-, érrendszeri, és egyéb betegségek is, amivel nagyon nem jó együtt élni.
Szóval a lényeg, hogy amikor azt olvasom valahol egy túlsúlyos embertől, hogy neki jó úgy, ahogy van, mert jól érzi magát a bőrében akkor mindig egyik szemem sír, a másik nevet, mert örülök, hogy ki van békülve magával, nem depressziós, nem emészti magát, ugyanakkor tudom azt is, hogy egészségügyileg nagyon nem jó úton halad, és bizony meg kéne szabadulni a felesleges kilóktól.
Nem mások véleménye, hanem a saját egészsége, élete miatt.

Melantha

Szia!

Tyű, tök sokat fogytál már szerintem :)

Tetszik a színösszeállítás, zseniális a körítés is, de valahogy nekem ez a keresztben csíkos annyira nem jön be. Ettől függetlenül látszik,hogy jól érzed magad benne, és jól is áll.
Puszi!
J

Lumena

Tetszik ez a tunika de én nem ilyen cipővel venném fel, plusz egy szélesebb övvel - de lehet ez hülyeség-
Csodásan mutatnak rajtad ezek a színek, A hajadhoz a rúzsodhoz! :)

dotty

nagyon jó hajad színe, szívesen hordanám én is így. a tunika színösszeállítása is tetszik, a cipő is. azt viszont nem, hogy fehér cipőfűző van benne, szerintem furán hat, de lehet csak nekem :)

Lily

nekem ez most annyira nem tetszik :( valószínűleg azért, mert keresztbe "csíkos".
Viszont a hajad szuper jó,és a harmadik kép kifejezetten dögös (biztos ezt is kidobja majd a google "csini duci lány képek" keresőszóra :D

Névtelen

nagyon-nagyon-nagyon jól áll neked ez a szín! :) annyira, hogy számomra nem is zavaró a vízszintes csíkozás, holott köztudottan már az 5-10 kiló plusszal rendelkezőkön is sokat torzít.
én annyit jegyeznék meg építő kritikaként, hogy szerintem egy kis sarok nem ártana a cipőnek, és a tunikának lehetne egy pici ujja :)

Névtelen

Én sem szeretnék vitát provokálni, de reagálnék az egyik névtelen kommentre. Mindenki jön ezzel az egészség dologgal. Persze túlsúlyosan nagyobb a rizikó, sokkal, de aki hajlamos rá úgy is utoléri a baj.
Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy sok betegség kiváltója lehet az elhízás, ahogy pl egy dohányos is tudja, hogy nagyobb a rizikója, mégsem szokik le (nem tud vagy nem akar ez lényegtelen). Engem roppantul fel tud bosszantani, amikor papolnak az egészségről. Mindenki döntse el, hogy hogyan él!

Betti

Névtelen

Cuki az utolsó kép :)
Nagyon jó felsőd van. Megnézném más színű leggings-szel is. Talán bordóval.
-v-

Névtelen

Hu, nem semmi h igy felvallalod magad,tenyleg... Bar a kresztben csikos nem egy jo valasztas sztem.

Dóri

Csini vagy! Az utolsó kép aranyos! :)

Katie

Legging-szel szerintem sincs baj, de a cipőt én is cserélném...mondjuk egy fekete, lekerekített orrú, nyitott magassarkúra. :)
Illetve egyet kell értenem Lumenával is, ha egy kicsit hosszabb lenne a tunika ujja, az sokkal jobb lenne.

És ha már itt vagyok, én is reagálnék a Névtelen-ekre. Mint oly sokan én is csak ámulok, hogy Évi mennyire derűs és magabiztos így ahogy van, és tényleg örülök, hogy arra biztat másokat, hogy fogadják el magukat. Ez tök jó. Ez viszont szerintem csak egy bizonyos pontig működik. Persze most nem Éviről beszélek, de vannak annyira túlsúlyos emberek, akik már pisilni se tudnak elmenni rendesen, mert nem érik el a törölni való területet, akik egy hosszabb sétától fuldokolni kezdenek, és két szék kell, hogy le tudjanak ülni.

Persze, nem kell mindenkinek 50 kilósnak lennie, nem mindenki 90-60-90, én sem (20 kg plusz van rajtam és folyamatosan küzdök vele), de azért vannak határok, amikor már a túlsúly igenis akadályozza a normális, teljes életet, és van egy pont amikor azt kell mondani: eddig és ne tovább!

Úgyhogy én az egészségről "papoló" névtelen mellé állnék inkább, ahogy utóbbi névtelen említette, annak ellenére is, hogy ez egy szabad ország és mindenki azt csinál az életével és a testével amit akar, de mondjuk egy 200 kilós, már egészségügyi problémákkal küzdő embernek ne akarjuk már bemagyarázni, hogy jó az úgy, ahogy van...

Névtelen

Jól nézel ki, sokat fogytál.
Viszont kötözködnék is, nem vagyok benne biztos, hogy pont ezt a felsőt kellett volna választanod, több okból sem...
1. keresztbe csíkos
2. szerintem túl rövid az ujja (husis karnál elég előnytelen bír lenni)
3. a hosszával is vannak fenntartásaim. ilyen hosszhoz inkább nadrágot vennék.
4. szerintem jobban állna egy nyitottabb dekoltázs.
Ja, és a cipő sem nagyon illik a szetthez.

De a színek szépek. :)
Remélem ez még az építő jellegű kommentek kategóriájába tartozik...:)

z.

Viktória

Én irigylem, hogy a sok negatív komment ellenére is csinálod, amit szeretsz. Érdekes azok a bloggerek senki szemét nem szúrják, akiknek a combja olyan vékony, mint a kisujjam. Sőt, az a normális. Hát nem. Mindenki olyan, amilyen, ha majd téged zavar valami, változtatsz rajta. Ennyi.

A tunikával nekem is csak az a bajom, hogy vízszintesen csíkos, de tudom, hogy jön a tavasz, a csíkos dolgok divatosak, majd megszokom őket :D A hajad nekem is szemet szúrt, nagyon jó! :) Régen (több, mint 10 éve lol ) én is vörös akartam lenni és már a festéket is megvettem, de nem voltam elég bátor hozzá :D

Lindaa

Én ugyanilyen felsőt láttam nemrég, de addig gondolkodtam rajta, míg elvitték a méretemet :) Írta valaki facebookon az egyik képedhez, hogy Te vagy az az ember, aki ízlésesen tudja hordani a leggingst. Ezzel teljes mértékben egyetértek! Még pálcika alkatú lányokon sem tetszik, mikor MINDENÜK kivan...ezt a ruhaneműt alapból csak tunikával, vagy valami hosszabb felsővel engedélyezném. Nekem tetszenek a szettjeid, nőcisek, bájosak, és el tudom képzelni, hogy kényelmesek is.
Amikor megláttalak rövidujjúban, rögtön fel is merült bennem, hogy arrafelé már ilyen jó idő van? Egy jó kis blézert nem akarsz hozzá beszerezni? :) Meg ne fázz azért :)

Névtelen

Kedves Betti!
Egészen addig igazad is van, amíg nem kerül képbe a magyar egészségügyi finanszírozási rendszer. Jelenleg ugyanis az a helyzet, hogy azok az emberek (is) fizetik az egészségtelen életmódot folytatók vizsgálati, gyógyíttatási költségeit, akik egyébként mindent megtesznek azért, hogy a saját egészségüket maximálisan védjék.
Tehát én, aki figyelek az étkezésemre, nem dohányzom, minimális alkohol fogyasztok, nem drogozom, stb. fizetem a közös kasszába a TB-hozzájárulást, amit a kevésbé tudatos emberekre költenek.
Épp ezért híve is vagyok a magánbiztosítás alapú eü-nek, de ez a téma nagyon messzire vezetne. :)

Szóval az a helyzet, hogy a másik embert ösztönözni a helyesebb életmódra, igenis mindannyiunk érdeke. Arról nem is beszélnék, hogy mi emberek is példát mutatunk, egyrészt a gyerekeinknek, és talán nem kell ecsetelnem, de egymásnak is, hiszen "ha ő dohányzik, én miért szokjak le, ő sem rákos", stb.
Nem támadásként kellene venni, ha valaki másképp látja a világot, és kulturáltan véleményt nyilvánít.

Mesi

Jó ez a tunika! Olyan laza, hippis. :) Bár szerintem egy sima farmernadrág jobban menne a színeihez. Így a cipő is jobban passzolna a szettbe.

SophiEl

Nekem ez most valahogy nem, de az tény h látszik h elégedett vagy, nagyon cukin mosolyogsz. :) A fülbevaló és a gyűrű szerintem jó választás volt, így kicsit etno-s lett a szetted. Ne foglalkozz a pampogókkal! :)

Anna

A táncolós gép nagyon aranyos. :) A hajad és a sminked is nagyon tetszik és tényleg jól áll ez a színösszeállítás a hajszíneddel.
Viszont a keresztbe csíkozás szerintem sem előnyös, mert teltebbnek mutat, pedig láthatóan sokat fogytál.
A cipő szerintem sem passzol a szetthez, nekem valami cuki fekete rojtos csizmácskával jobban tetszene.
A fülid nagyon aranyos. :)

Engem nem zavar hogy mindig cicanadrág-tunika összeállításokat hordasz, szerintem ez lett a védjegyed és többségében szuperül is nézel ki bennük. Várom a másik szettet is! :)

Bikira

szerintem nagyon csinos voltál. az én öltözködésem is egy sablonra épül, szerintem ez egyáltalán nem súlyfüggő, inkább csak ki miben érzi jól magát.

a hajad pedig iszonyat jól néz ki :)
(roni)

Névtelen

Úgy gondolom kulturáltan írtam le mindent, ha a papolás szó annyira nagy gond.....
Írtam, hogy nem vitázni akarok. nekem ez a véleményem, neked az. Senki sem mondta, hogy ez így jó és biztassunk egy ducit, hogy hajrá így jó minden. Nem! pont ez a lényeg, hogy mindenki döntse el magában, hogy mit akar és kész.
A másik amibe tényleg jobb ha bele sem megyünk, amit említettél, a TB dologról. Vajon egy dolgozó duci vagy elhízott nevezzük bárhogy nem fizet maga után? Dehogy nem! A gyógyszereit magának váltja ki? Igen. szóval lehetne itt súlyosabb problémákat is felhozni aminek köze nincs az elhízott emberekhez. De annak végképp nincs köze egy beauty bloghoz.

Babababo

Névtelenek reakcióihoz csak annyit fűznék, hogy aki fogyni akar sem kapja meg a kellő segítséget a TB biztosítása által. (hiába dolgozom és fizetem a TB-t és fiatal vagyok ) Az orvos nem ír ki olyan vizsgálatokat amire szükség van egy életmódváltáshoz, hogy pontos képet kapj az állapotodról, hogy kell e valami gyógyszer... (és hangsúlyozom nem fogyasztószer). Egyrészt súlyos 10 ezreket (és nem egyszer jópárszor) lehet fizetni egy vérvételért plusz ha nem akarják szarul érezni magát a doki miatt akkor még esetleg egy magán endokrinológus-belgyógyász rendelésén való megjelenés is 12 ezer ft átlag...
Mindezt tapasztalatból mondom, én is hasonló alkattól indultam, mint Ő is kinézett a régebbi képein.
Tunika tetszik Nekem is, bokacsizmával meg egy elegánsabb fazonu boleroval el tudnám képzelni :)

Barta Veronika

A cipőt én is váltanám, de legalább egy más színű fűzőt használnék, egyébként rendben van az egész. :) Aranyos az utolsó kép. ^^

Névtelen

Szia. A tunika rettenetesen kövèrit tèged!!! A tulsulyt a làbaid sinylik majd meg! Visszeresek, vizesek lesznek majd, kb 10 èv mulva. Szerintem màr most kezd el outfit helyett az egèszsèges èletmodon gondolkodni, ès azon hogy hogyan is fogyhatnàl le! Sajnos nincs fiokom, köszi hogy nèvtelenül kommentelhettem !Adrienn

Névtelen

A TB nagyon sok vizsgálatot finanszíroz. Tudom, hogy sokat kell várni az endokrinológián, de van ilyen - nem csak privát - szakrendelés. Ne mondjuk már, hogy aki nem teheti meg, az nem tud elmenni az "ingyenes" szakrendelésekre, mert ez egyszerűen hazugság. Minden évben elmegyek a háziorvosomhoz és kérem, hogy adjon beutalót egy teljes vérképhez. És AD. ennyi.
Ha valaki le akar fogyni, az nagyon sokat tud érte tenni (elkezdhet óvatosan mozogni, kevesebbet enni - egészséges dolgokat, persze) orvosi segítség nélkül is. Arról nem is beszélve, hogy esetleg át lehet csoportosítani az anyagiakat: nem ruhára, kencére, kiegészítőre, sok ételre költeni, hanem gyümölcsre, zöldségre, esetleg privát szakrendelésre.
Ezt nem személyeskedesként írom, hanem általánosan. Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy vonatkozhat rá.

Névtelen

szia

szerintem is nagyon jol all neked ez a szinosszeallitas es tenyleg latszik rajtad, hogy kiegyensulyozott vagy es jol erzed magad a borodben. ebben a tekintetben igazan jo rad nezni es csatlakoznek az egyik elottem szolo-/irohoz, en is a beloled arado eletorom miatt jarok vissza gyakran olvasgatni a bejegyzeseidet.
viszont a tulsuly, ami van rajtad, mar boven tulmegy a 'meg belefer, majd leadom' kategorian. ide - attol felek -, mar radikalisabb eletmod-valtas es kitartas kell, mint ami egy szimpla dietaval jar. nem tudom pontosan mennyi idos vagy, a kepek alapjan valoban nagyon fiatal. messze vagyok meg en is az oregsegtol (legalabbis remelem), de toled es a legtobb olvasodtol azert azt hiszem, ideosebb vagyok. most multam 27 es habar nem a sulyom miatt, de mar jelentkezett nalam olyan egeszsegugyi problema, amire ha hamarabb odafigyelek, nagy esellyel elkerulhettem volna. sajnos a kornyezetemben mostanaban gyakran derulnek ki hasonlo dolgok a velem egy korosztalyu barataimrol. nekem a pajzsmirigyemmel vannak gondok, aminek egy resze genetika, de az eletformam is biztosan kozrejatszott a betegsegem kialakulasaban. valoszinuleg epp ugy mint nalad, hiaba mas a problemank termeszete. en a betegsegemet megelozni mar nem tudom, kezelni igen (ami nem egyenlo a gyogyulassal). tudnod kell, hogy ha a szervezeted jelezni kezd egy problemat, lehet hogy mar keso. van olyan kar, ami nem vagy csak hosszu evek kitarto es kemeny munkajaval hozhato helyre. mar nem olyan eletet elunk, mint a szuleink es nagyszuleink. a kornyezeti karok mellett a felfokozott eletritmus sajnos hamarabb (vagy legalabbis mas modon) hasznalja el a testunket .mar 30 ev alatt is elokerulhetnek olyan egeszsegugyi problemak a fiatalabb kori konnyelmusegek miatt, amikkel habar egyutt lehet elni (ez a szerencsesebb eset ugye), de minimum duhito belegondolni, hogy tehettunk volna ellene. nem azert irok ide neked, hogy papoljak, csak hogy figyelj oda magadra es se te, se masok ne hasznaljak kifogasnak az eletvitelukkel kapcsolatban orokke, hogy meg fiatalok, van idejuk odafigyelni magukra. a sajat peldambol tanultam ezt meg. te legy sokkal okosabb nalam.

Ildiko

Unknown

Az utolsó kép nagyon cuki! :D

Effi

csinos vagy! látszik, hogy sokat adsz magadra, igényes vagy mindig. szerintem nem baj, ha egy duci lány leggings-t hord, csak tudja, mivel és hogy. az a baj, hogy sokan hordják csak nadrágként, és az még a vékony lányokon is hülyén néz ki úgy. na meg azok, akiken jelentős túlsúly van és fényes, meg bőr leggings-t vesznek fel...
jól állnak neked ezek a színek, engem nem zavar, hogy keresztben csíkos a tunikád, az az egy hibádzik, hogy tényleg hosszabb ujj kéne neki, vagy fölé egy csini blézer, és máris jobb! a cipő szerintem sem illik a szetthez, de ha neked így tetszik, akkor hordd így! :)

Névtelen

Szerény véleményem szerint, túl sok ez a vöröses szín rajtad! A rúzs, a hajad, a ruhád...
A cipő nem jön be, velúrból van? Fekete fűzővel még csak-csak...
Inkább sportosabb szereléshez venném fel, ezt a szettet teljesen tönkre vágta.
A tunika ujja szerintem is rövid. Háromnegyedes az ajánlott nálad.
A leggins-ről már korábban elmondtam a vélemény, abba nem is megyek bele .
Az ékszerek nem tetszenek, mondjuk alapból nem vagyok oda a bronzos bizsukért..színben nem érzem harmonizálónak. Inkább ezüstöset választottam volna a ruhához.
Sajnos a többiekkel ellentétben nekem nagyon igénytelennek hat a hajad festése. Sajnálom.
Amúgy én átfestetném a hajad valami szép barnára. Lehet, hogy uncsi, de igényesebb lenne sokkal.

Pocahontas

Névtelen

Nagyon tetszik a hajad tövénél lévő szín!! Szuperül áll. Tudom, hogy most ez az ombre haj nagy divat, de ha megunod esetleg akkor szerintem mindenképp az egész olyan legyen mint fent , mert ez a sötét vörös a Te színed!
Páran írnak Neked sértő, gonosz megjegyzéseket, amikkel nem is kell foglalkozni hiszen primitív emberek, és szóra sem méltóak. Viszont engem ezeknél a megjegyzéseknél is jobban DÜHÍT, mikor nem a legsértőbb módon, hanem inkább okoskodóan, emberek leírják, hogy : ez így mennyire nem egészséges, nagyon fiatal vagy még stb..KÖNYÖRGÖM!!!!! Ezek az emberek tényleg nem tudják felfogni, amit már nem egyszer és nem kétszer leírtál, hogy Te ezzel tisztában vagy???!!! Egy intelligens, felnőtt nő vagy, aki nem hülye pontosan tudod, hogy mi egészséges és mi nem, és hogy Neked mi a jó, és ha nem jó akkor is miért van úgy.Fogják már fel ezt páran..

Névtelen

"Névtelen
A TB nagyon sok vizsgálatot finanszíroz. "
Ez sajnos nem igaz! Van pár számomra szükséges vizsgálat, amit nem végeznek el. Magánklinikára kell mennem, ami nem olcsó.

Névtelen

Hagyjuk már ezt a TB-s dolgot meg hogy mit támogatnak!!!! Ő NEM AKAR LEFOGYNI!!! És akinek ez nem tetszik az lapozzon, csukja be az oldalt!
Megvannak a források a lefogyásnak a módjairól, ha akarna megtalálná ezeket...
Mindenki a saját élete kovácsa! PONT
Ízlés dolga kinek mi tetszik, neki tetszik ez a szett és közszemlére tette. De bántani senkit nem kell a kinézete vagy az ízlése miatt!
Aki ezt teszi az a saját háza táján söprögessen mi nem stimmel az életében!
Dícséretes az önbizalmad viszont én sem értek azzal együtt, hogy ilyen túlsúlyt "reklámozni" kelljen. Viszont mint írtam mindenki a saját élete kovácsa.
Erica

Névtelen

Édes lány vagy, egyszerűen imádom a blogod. A stílusod pedig nagyon kiforrott, kedvelem. A leggings jól áll a túlsúlyos csajoknak is, persze nem mindegy,hogy mit vesz fel. tunika jöhet, rövid póló még egy vékony lányon is gáz).

A másik, hogy más a túlsúly és a kóros elhízás. Sajnálom,hogy bántottak emiatt, de ha rádnézek nem az jut eszembe,hogy fú de boldog ez a túlsúlyos lány, hanem azt,hogy te jó ég, ez már kóros. Nem bántani szeretnélek, de számomra is ellenszenves ennek a reklámozása...számos betegséget cipel magával a túlsúly.. persze nem kell pálcikának lenni, de van ami már nem egészséges...

Lindaa

Lehet még cseszegetni napestig a súlyával, de ezeknek a kommentelőknek ajánlom figyelmébe a régebbi outfit posztokat: láthatjátok, hogy Évi már "elindult az úton"! Sokat fogyott már, és biztos vagyok benne, hogy még le fog adni pár kilót! Csak így tovább, Évi! :)

Unknown

Szia! Jó az összeállítás és neked is jól áll, de szerintem egy kicsit magasabb talpú vagy sarkú cipővel még szuperebb lenne ez a szerelés. Esetleg próbáltad már úgy? üdv :)

Unknown
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown

Igazából sohasem értettem,hogy miért jó kiállni mindenki elé,s mutogatni magunkat. Én sohasem tenném,és nézni is csak azokat az embereket szeretem,akik átlagon felül szépek.
Szóval Neked is azt tanácsolnám,mint a rubint réka-féle ribancoknak,hogy talán több időt kéne olvasással tölteni,mint azzal,hogy fotózod magadat.
Hidd el,az egy dolog hogy nevetség tárgyává leszel - mert sajnos az emberek gonoszak - de te most egy önigazoló monológként mondod fel az életedet.Egy olyan életet,ami teljesen átlagos,és nem tudod egy bloggal kozmetikázni,max. csak az önképed torzul. Ezért sajnállak. :-(

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...