Keress rá:

Páginas

Kreatív Kedd Elemek

Az előző KK-ból sajnos kimaradtam egy elhúzódó betegség miatt, most viszont én is meglepődtem, de elkészültem időben. A témánk az elemek voltak, először arra gondoltam, hogy készítek egy földes arcfestést, aztán rájöttem, hogy nincs hozzá megfelelő eszközöm. A második ötletem a levegő lett volna, de ennek a megvalósításába is már elméletben beletört a bicskám. Végül arra jutottam, miért ne választanám azt az elemet, ami a legtávolabb áll tőlem? Így kötöttem ki a tűznél. A szemfestésen utólag sokat finomítottam, mert jobbnak láttam, ha a szemöldököm és a szám érvényesül. A színes szemöldök pedig egyre jobban tetszik, más KK-nál is játszottam már ezzel, és még az is meglehet, utcára is ki fogom próbálni, itt valahogy nem nézik az embert megrökönyödötten, ha egy kicsit kirí a tömegből.

A folytatásért kattintsatok tovább:





A többiek:

Zsófi
Suzy
Anita

Utólag jutott csak eszembe az Ötödik elem című film, és hogy készíthettem volna egy Milla Jovovich sminket, de majd legközelebb hamarabb elkezdem az ötletbörzét. Arra ugye emlékeztek, hogy van a filmben egy olyan kis szerkentyű, ami kész sminket varázsol az arcra egy szempillantás alatt? Egy ilyen bizony néha nagyon jól jönne. :)

Ti melyik elemet érzitek a személyiségetekhez legközelebb?

7 hozzászólás:

diamond

Szuper lett! Az egész smink olyan harmonikus. :)
És szerintem bőven kimehetsz az utcára ilyen színű szemöldökkel, szerintem nagyon illik hozzád. :)

Viktória

A legtávolabb áll tőled a tűz? Mielőtt ide kattintottam, már tudtam, hogy neked a tűz lesz a kiválasztott elemed, mert annyira illik hozzád. Talán a hajad és a sötét szemed miatt gondoltam, de hidd el, nem áll ez olyan távol tőled! :D Nekem nagyon tetszik a sminked, a szemöldököt leszámítva teljesen hordható is, szép! :)

dyna

majdnem ilyen élénk vöri a szemöldököm! :D persze az alig 1 hetes festés miatt, de már teljesen ugyanolyan, mint a hajam színe.

a sminked pedig nagyon tetszik és bár erőteljesen nem nyomja az arcomba bele a tűz elemet, de kétségtelenül ki lehet azonnal találni. :)

vicces, mert osztom Viki gondolatait, én is azonnal ezt párosítottam melléd, vagy mi vagyunk gondolatolvasók vagy kívülről "más jön le". nem tudom ezt szebben, magyarosabban megfogalmazni, remélem érted. ;)

Anna

Szuper lett! :)

L. Anna D.

Gyönyörű lett, az egyik kedvencem az eddigi kreatív keddes sminkjeidből! egyetértek diamonddal: olyan harmónikus az egész! Gyönyörű vagy a képeken és ez valahogy a fotókon is átsugárzik!Sok ilyen sminket még! ;-)

Névtelen

Szép a sminked,és az arcodon is látszik,hogy mostanában sokat fogytál gratula.

Névtelen

Nagyon meglátszódik az arcodon, hogy fogytál! Sokkal szebbek, és kivehetőek a vonásaid :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...