Keress rá:

Páginas

Elhasználva - 6.

Ezeket a kiürült csomagolásokat nagyjából azóta gyűjtöm, mióta itt vagyok, szóval körülbelül 4 hónapja. Ha ezt nézem, akkor nem is gyűlt össze olyan vészesen sok minden. Most videó is készült, de természetesen, ha nincs kedvetek / időtök végignézni, akkor képeket is találtok.

A folytatásért kattintsatok tovább:



Yves Rocher tusfürdők - abszolút kedvenceim, a karácsonyi limitáltat nem szerettem annyira, mert nagyon folyós volt az állaga és bár az illata isteni, így se sikerült kárpótolnia. A kávésból már a sokadik tubust fogyasztom, nagyon élénkítő élményt nyújt reggeli zuhanyzásnál.

Seba Med intim lemosó - a legjobb, amit a próbáltam.


Faith in Nature neemfa és propolisz sampon és kondicionáló - nem voltam annyira elégedett vele, mint a márka teafás tetsvérpárosával, se a korpásodáson, se a zsírosodáson nem segített olyan mértékben, mint szerettem volna.

The Body Shop Rainforest Balance sampon és kondicionáló - ez a duó elvileg a zsíros hajra nyújt megoldást, és tényleg sikerült kitolnom a hajmosási periódusomat vele heti két alkalomra a kétnapos helyett, viszont nagyon viszketett tőle a fejbőröm, ami hosszú távon számomra elviselhetetlenné vált.

The Body Shop Rainforest Radiance sampon és kondicionáló - bár ez festett hajra van, mégis ugyanúgy elég heti két alkalommal hajat mosnom, segít a zsírosodáson, viszont a korpán annyira nem. Ennek ellenére, ahogy azt láthattátok a legutóbbi vásárlós bejegyzésben megvettem nagyobb kiszerelésben is már őket.


Isana száraz sampon - írtam róla bejegyzést még régebben, ma már nem venném újra, mert nem túl szép az összetevő listája, és a problémás fejbőrömnek nem szeretnék ezzel is keresztbe tenni, de ha száraz sampont kerestek, akkor tudom ajánlani.

Fleur de Santé speciális hajápoló - ezt még tesztelésre kaptam, a haj elektromos jellegű szállását (remélem érti valaki, miről beszélek) hivatott megakadályozni, ha jól tudom. Nekem ezzel nincs problémám, de annyit mégis észrevettem, hogy kissé puhább a hajam a használata után. Amúgy azért használtam, mert sokáig utáltam a hővédőm illatát, és ez segített eltüntetni.

Naked Bodycare Miracle Worker hajon hagyható ápoló kondicionáló - nagyon szerettem, az illatát, a hatását, mindent, kár, hogy itt nem láttam még. Itt írtam róla kicsit részletesebben.

Naked Heat Defender hővédő hajsimító spray - az illatát sokáig utáltam, nagyon érdekes, hogy a végére megváltozott a véleményem, és megkedveltem. A hővédő hatását nem igazán veszem észre, nem tudom, más ezzel hogy van, mégis fontosnak tartom a használatát. Erről is írtam már. Bár a tesztnél azt írtam róla, nem venném újra, valószínű otthon beszerzek majd belőle még egyet.


Essence My Skin hűsítő, golyós szemkörnyékápoló - nem fogyott még el, nagyjából félig van, viszont fél évig őrzi meg a szavatosságát a csomagolás szerint, szemkörnyéken pedig pláne nem kockáztatok ilyesmivel. Amúgy nem volt rossz termék, a duzzanatot valóban csökkentette, viszont égett utána a szemkörnyéki bőröm. Nem volt kellemetlen élmény amúgy, de a hatása sem felejthetetlen.

Yves Rocher Hydra Végétal frissítő arctisztító zselé - szerettem az illata, az állaga és a frissítő hatása miatt, viszont szárította kissé az arcbőrömet, így nem fogom újravásárolni. Teszt itt.

Fleur de Santé 3 az 1-ben arclemosó tonik - szerettem ezt a tonikot, sokáig elég is volt, erről is írtam már tesztet.


Isana mandulás körömlakklemosó - a kedvencem, nem is ragozom. :)

Opi Nail Envy körömerősítő - amikor használtam, akkor elég látványos volt az eredmény, viszont én azt vártam volna tőle, hogy hosszabb távú hatása is lesz, bár ez lehet naiv elképzelés. Amikor nem kentem fel, akkor ugyanúgy lemezesen töredezett a körmöm, az ára se túl baráti, mást keresek helyette.

Catrice szemöldökceruza - sokáig nagy kedvencem volt, viszont az utolsó kettő darabnál már nem volt olyan tartós, mint előtte, nem tudom, én változtam-e meg vagy a ceruza, de lehet ez volt az utolsó darabom belőle.

Max Factor Ageless Elixir 2in1 alapozó és szérum - ezt is nagyon szerettem, két tubussal is elhasználtam belőle, viszont a Facefinity nálam letaszította a trónról, bár azt nem jelenteném ki, hogy soha többé nem veszem meg. Tesztet itt találtok róla.

Mi az a termék, amit folyton újravásároltok, mert egyszerűen annyira bevált, hogy még a kísérletezés lehetősége sem hajt titeket más kipróbálására?

12 hozzászólás:

Black Fairy

Nivea angel star golyós deo...érzékeny a bőröm a többire, ez pont kellemes, csak nyáron használok mást (sprét); a garnier pure active arcradírom (bár most pont egy AVONost vettem, mert akciós, de biztos, hogyha elhasználom, visszatérek...bár még nem próbáltam, de évek óta használom, és imádom, és inkább nem kísérletezgetek többet az arcommal); nivea visage vízálló szemfesték lemosó (egy időben essence-t használtam, de túl olajos volt ÉS még csak az összes sminket se szedte le...még a vízállós változat se..);AVEO mandel acetonos körömlakklemosó (az aceton mentest váltogatom, de ezt soha nem cserélném le-és nem is fogom);nivea angel star testápoló (lehet, hogy egymással párhuzamosan két félét is használok, de a nivea az, amelyiknek muszáj ott lenni a szekrényemben mindig); labello (az illatát/ízét váltogatom, de labello nélkül nem bírnám sokáig, hiába van sokféle ajakápoló, és valószínűleg még jobb minőségű is-nem tudom); garnier fructis color resist sampon (sampont amúgy se váltogatok, mert nem szereti a hajam a váltásokat, de ez az, ami annyira bevált, hogy leálljak végleg a próbálgatásokkal...és már kb 3 éve használom folyamatosan); Lora korrektor (olcsó és jó...bár nem hiperszuper fedésű, nekem pont tökéletes)...Hmm ennyi...elég sok ahhoz képest, hogy imádom az új dolgokat kipróbálni...:D
De őket annyira szeretem, hogy kitartok mellettük...:)

Gulyás Rita

Szia! Ha szeretnél egy jó körömerősítő lakkot, akkor én a Rimmelt ajánlom. Nekem hetek alatt megerősítette a körmömet, és ha éppen nincs kikenve vele a körmöm, akkor se töredezik be könnyen. Az ára itthon kb 1400 ft, Németországban is 4-5 euró körül van! Nagyon megéri! :)

Bogca

Annyit meséltél már az Yves Rocher-ról hogy lehet benézek egyszer. :))

Névtelen

Próbáld ki az Orly Nail Defense-t:) A hivatalos ajánlás szerint műkörömtől meggyengült körömre jó. De nekem sosem volt, viszont használom és a lemezesen töredező körmömre szuper volt! Van belőle 7,5ml-es keiszerelésű is és a normál, nagy is.
Mia
(bocs,nem volt kedvem bejelentkezni)

Lindaa

Yves Rocher termékeket hol lehet kapni? Anyukám Ausztriában van, lehet, hogy elküldöm egy-két dologért, ha Neked ennyire tetszenek :)

Bogca

Yves Rocher márkaboltokban, itthon (Mo.) is vannak. :)

Effi

Nem bírok meglenni az Avon hajvégápolói nélkül. Leginkább a zöld kupakosra szavazok, de van argán olajos is, mindkettőt szeretem, a zöldkupakos hozta helyre a festéstől össze-vissza törött hajvégeimet, és azóta is rendben tartja őket. Amíg lehet kapni, mindig megveszem. Ugyanígy vagyok a Nivea Happy Time dezodorral is, télen-nyáron imádom az illatát és a hatását is. Valamint a Balea tusfürdői közül a Sensitive az, aminek konkrétan szerelmes vagyok az illatába, teszi is a dolgát, nekem nem szárítja a bőrömet, úgyhogy imádom. És olcsó is. Ezek lennének azok, amiktől nem válnék meg semmiképp, annyira beváltak.

mdollasnails

Legjobb koromerosito a japan manikur..minden penzt meger

flanna

Sziia!
Hajammal nekem is volt problémám így zsírosodás terén, most én a baba zöld tea és citromfű samponját használom, de ami nekem igazán hatásos volt az, hogy pár csepp levendula olajat cseppentettem egy nagy pohár vízhez és azzal átöblítettem a hajamat, hagytam rajta kicsit, majd újra átmosom. Például a ricinus olaj pakoláshoz is használok pár csepp levendula olajat. Valamint az is használt, hogy valamivel hidegebb vízzel szoktam utoljára öblíteni a hajam, ami még nem kellemetlen, de hidegebb, mint amivel mostam.
Őszintén szólva sok termékkel próbálkoztam, de ennyire hatásos nekem egyik sem volt.

Negiluy
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Negiluy

A körmeimmel nekem is nagyon sok problémám volt; mindig beszakadtak, letörtek és egyéb változatos módokon álltak bosszút rajtam. Már használom egy ideje és erősebbek a körmeim akkor is, ha épp nem kenem újra. :) Nekem az ADEN keratin alaplakkja segített. Itt írtam is róla, ha esetleg érdekel: http://negiluy.blogspot.hu/2013/01/ha-torik-ha-szakad-avagy-keratin.html

Negiluy

Bocsi, úgy látom, a rendszert megkavartam azzal, hogy megjegyzésírás után képet töltöttem fel a profilomra. Törölte a hozzászólásom és átpakolta újba, összezutyálva a mondatokat. :D De a lényeg érthető. :)
Nekem a Rainforest Balance sampon nem segített, sőt! Másnap moshattam hajat újra, az addigi 3 nap helyett. :(

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...