Keress rá:

Páginas

Életem apró pillanatai # 10.

Fura, de ahogy beindulnak az események a való életben, egyre kevesebbet fényképezek, pedig éppen lenne mit. Többnyire nem túl izgalmas dolgokat kaptam lencsevégre mostanában, viszont remélem, hogy a tavasz visszahozza a kedvemet a fotózáshoz, mert még mindig nap mint nap rácsodálkozom, mennyi érdekességgel és szépséggel sétálok szembe az utcákon. Ebben az adagban még olyan kép is van, ami a karácsonyi otthonlétemkor készült.

A folytatásért kattintsatok tovább:


Az American Horror Story nagyon jó és újszerű sorozat, a 2 Broke Girl is az egyik aktuális kedvencem lett. A kávélikőr isteni, az anyukám hozott is haza karácsonyra, hogy tudjunk iszogatni. A forrócsokit én nem igazán szeretem, az öcsém viszont igen, így ezeket neki vittem, nem mellesleg az egyik bőröndöm a hazautamkor csak édességgel volt tele. A szegfűszeges narancs egy kis karácsonyi dekor, más nem is nagyon jelezte az ünnepet nálunk. Otthon sikerült lebetegednem, visszatérve pedig találtam egy isteni cupcake lelőhelyet Kölnben, bár nem szeretem az ilyen tömény édességeket, néha jól esnek.


Meglátogatott az apám, be is ültünk egy teaházba, sose voltam előtte még ilyen helyen. A Xuxu egy isteni epres vodka, ami a rostoktól irtó sűrű. Hétvégente sokat sétálok, és ha nem felejtem el eltenni a gépemet, néha eszembe jut elő is venni. Az Anna Karenina nagyon tetszik / tetszett, de rossz szokásom, hogy többnyire beleolvasok a könyv utolsó oldalába és ezek után nem érzem az elhivatottságot, hogy befejezzem, pedig alig 100 oldal van, ilyen terjedelmes könyvet se olvastam még, erőt veszek magamon a befejezéséhez. Ezek a kis barna drágaságok olyanok, mintha ásványok lennének, legalábbis szerintem, pedig csak egyszerű cukor. Új év, új Greenpeace naptár, és rávettem magam végre arra, hogy post it-ekkel rakjam tele az íróasztal fölött a falamat, mert mindig elfelejtek mindent, illetve elkezdtem visszaszámolni május első hetéig, akkor megyek haza legközelebb.

Ettől nem lesz izgalmasabb ez a poszt, de találtam egy oldalt, ahol kicsit játszottam a képeimmel.


Nagyon sajnálom, hogy azon a telefonon, amit most használok, nem lehet Instagramozni, ha esetleg tudtok olyan oldalt, vagy programot, amit ingyen lehet használni és az Instához hasonló effektekkel, fókuszálással lehet szórakozni a képekkel, ne tartsátok magatokban. :)

Ezen a héten nem voltam túl aktív, de a gyerekek itthon voltak egész nap betegen, nem igazán jutott időm mellettük másra, mostanra pedig én is kidőltem a sorból, így felborult az egész hétvégére tervezett bloggal kapcsolatos feladatom, de amint meggyógyultam, visszatérek rendesen.

5 hozzászólás:

Orbán Szilvi

Szia! Én a Pixlr-o-matic-ot használom, igaz ez pc-re való. Szinte olyan, mint az Instagram :)

Névtelen

vintagejs.com Itt is lehet ügyeskedni.:)

Névtelen

Én a Streamzoo-t használom :)

SophiEl

Nagyon szétszórt és összeszedetlen vagy a régi postjaidhoz képest. de ez érthető. :)
Így is szívesen olvaslak... ;)

Bobby

Nem is nem is!!!! :D Klassz poszt, édi képek :*

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...