Keress rá:

Páginas

Elhasználva - 4.

Megkönnyebbülve írtam meg ezt a bejegyzést, mert végre megszabadultam pár olyan terméktől is, amit nyögvenyelősen használtam el csak, nem szeretem, ha valami kárba megy.

A folytatásért kattintsatok tovább:



Kallos Placenta hajápoló krém: Alig vártam, hogy kiürüljön a tégely, annyira meguntam és meg is utáltam az illatát. Használtam hajpakolásként, amikor 20-30 percig a hajamon hagytam, illetve időközönként balzsamként is funkcionált nálam. Mindkét esetben meg voltam elégedve vele, bár balzsamként a hajtöveket mindig elkerültem használat közben, mert azt vettem észre, hogy az én amúgy is könnyen zsírosodó hajam még hamarabb csillogni kezd tőle. A hajvégeimnek viszont jót tett, illetve könnyen kifésülhetővé is tette a hajamat. Az illatát amúgy kissé gyógynövényesnek mondanám, nekem mindig egy fodrászat tipikus légköre jut róla az eszembe. Olvastam valahol, hogy miért jó az egyeseknek, ha méhlepényt (placenta) kennek magukra. Nos, az ebben a hajápolóban található placenta növényi eredetű, búzából és bambuszból vonják ki, nem árt ezzel tisztában lenni, mielőtt esetleg emiatt hátrálunk meg a vásárlásától. Még több véleményért kattintsatok ide.


Naked színvédő sampon és balzsam: Ezekről csak annyit mondanék, hogy nem igazán váltak be, viszont a részleteket egy másik bejegyzésben taglalom majd, amiben az általam próbált Naked hajra való termékekről írok. (A videó már készen van, hamarosan érkezik a bejegyzés is.) Addig is a samponról itt, a balzsamról pedig itt olvashattok.

Avon Foot Works éjszakai lábkrém: Ebből kettőt is elhasználtam, viszont annyira feltöltöttem a lábkrémes készleteimet, hogy ez a krém már egy éve megvan, így ezt is örömmel fogyasztottam el. Apró szemcsék is vannak benne, amik krémezés közben feloldódnak. Az illata kissé erős, de szerettem benne, hogy reggelre tényleg sokat puhított a bőrömön, bár erre is igaz, hogy csak meghosszabbítja a sima sarkak élettartamát, nekem önmagában használva nem nyújt megoldást a kirepedezésre.



Alverde korpásodás elleni sampon és Alverde irritált és érzékeny fejbőrre való balzsam: Mikor megvettem ezt a sampont (és balzsamot), abban bíztam, megtalálom a zsíros korpa ellenszerét. Külön örültem, hogy natúrkozmetikumokkal lesz dolgom. Azt gondoltam, hogy az a sampon, amit korpás és zsíros hajra ajánlanak, jó választás lehet, a balzsam pedig azért került képbe, mert szerettem volna a korpa (és a vakarás) által megviselt, irritált fejbőrömmel egy kis jót tenni. Az első két hétben elégedett is voltam az eredménnyel, úgyhogy eltekintettem attól, hogy nekem kevés ez a fajta habzás, amit a sampon produkál, hogy túlságosan folyós az állaga, illetve nagyon alaposnak kell lenni öblítés közben és büdös mindkét termék, de mikor elmaradt az eredmény, sőt, a fejbőröm még jobban viszketett, és a hajam is gyorsabban zsírosodott, mint előtte, tudtam, hogy ez bizony nem lesz a kedvenc párosom. A sampon némi túlzással ugyan, de engem posványszagra emlékeztet, a balzsam pedig szimplán csípi az orromat a maga savanyúságával. És ezek a kellemes bukék nem tűnnek el, hajfrissítő permetet használtam melléjük, hogy el tudjam viselni a saját fejemről áradó szagokat. A balzsamot nem is használtam el teljesen, talán két használtra még elég lenne, de nem fogok vele kínlódni. Az ápoló hatása amúgy nem rossz, viszont a fejbőröm érzékenységén a már említett két hét után semmit nem javított, sőt. A samponról itt, a balzsamról pedig itt olvashattok még. Én ezeket biztosan nem fogom újravásárolni, és duplán megveregetem a vállamat, amiért (majdnem) elhasználtam mindkettőt.

Tonymoly Latte Art Milk-Tea hidratáló sminkalap: Írtam már róla tesztet Nektek itt, a véleményem ugyanaz róla. A Krémmánián is megtaláljátok.

Essence Studio Nails Better Then Gel Nails francia körömvég eltávolító folyadék: Simán körömlakk lemosásra használtam, arra jó volt, szerettem, hogy gyorsan végzek és nem kell vattakorongot pocsékolnom erre a feladatra, viszonylag hamar elbánt a csillámos lakkokkal is. A dobozt nem dobtam ki, és többször is újratöltöttem más lemosóval, viszont így használva nem mondanám túl gazdaságosnak, mert egy-egy használat után az elszíneződött lemosót nem árt kiönteni belőle.


Paula's Choice Resist Daily Smoothing Treatment és Weekly Resurfacing Treatment hámlasztó minták: Tulajdonképpen nem hiszek abban, hogy egy termékről - főleg ha arcápolásról van szó - pár használat után véleményt lehet mondani, úgyhogy nem is eresztem bő lére róluk a mondandómat. Este használtam mindegyiket, és másnapra, főleg a WRT után, nagyon puha és sima arcbőrrel ébredtem.

Lovely szemhéjtus: Szerettem, és azt hittem, nyáron is így lesz, viszont nem bizonyult a legtartósabbnak nagy hőségben és bár teljesen még nem fogyott ki, pont annyi anyag van még benne, amivel csak csíkosan tudok tusvonalat húzni, ezzel pedig nincs kedvem szöszmötölni.

Mennyire gyakori, hogy egy-egy termékminta alapján megveszitek az adott terméket? Fontos számotokra, hogy milyen az illata annak a samponnak, balzsamnak, amit használtok?

4 hozzászólás:

PAncsi

Az Essence körömlakklemosót én is szeretem, a csillámos lakkok eltávolításában hatalmas segítség :-) Én is utántöltöttem már többször, de azért nem öntöm ki a folyadékot minden egyes lakkeltávolításkor.

Nem is olyan rég vettem minta után arckrémet, szerintem akinek érzékenyebb (vagy csak válogatósabb) a bőre, fontos, hogy legyen minta és ne csak vaktában vásárolgasson az arcára valamit.
Számomra nagyon fontos egy kozmetikum illata: mindent megszagolok, ha nem tetszik az illata, nem fogom használni - és fordítva is igaz, választottam már 2 termék közül az illat alapján :-)

Névtelen

Csajszi semmilyen balzsamot vagy hajpakolást NE kenj a fejbőrödre. Nem csak korpásabb lesz, hanem gyorsabban is zsírosodik. Azt hittem mindenkinek elmondja az anyukája vagy a fodrásza h. balzsamot/hajpakolást fülmagaság alatt viszünk fel a hajra, afölött soha. Van spec. fejbőrpakolás azt lehet, de amit 5-600Ft-ért dobálnak a drogériában még szép h. nem az.

Névtelen

*fülmagasság

samelike

Ahj ahj pont most vásároltam meg az Alverde sampont a héten, bárcsak előbb olvastam volna ezt a bejegyzést. Szerencsére a balzsamra nem fájt a fogam... :S

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...