Keress rá:

Páginas

Kiko rúzs, pirosító és szájfény teszt

Ezeket a Kiko termékeket a barátnőim vették nekem Olaszországban, amit ezúton is köszönök. :) Nagy kár, hogy nálunk nem forgalmazzák őket, mert nagyon jó termékekről van szó, megfizethető áron. Eredetileg egy pirosítót és egy rúzst kértem a lányoktól,de a kasszánál meglátták ezt a különleges ceruza kiszerelésű szájfényt és úgy gondolták, tetszeni fog. Mivel itt a nyár, és a nyaralás ideje, így akár Ti is eljuthattok egy Kiko közelébe, Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Angliában, Németországban és Franciaországban is találkozhattok ilyen üzletekkel. A honlapjukon pedig tudtok csemegézni a termékekből és az árakat is megnézhetitek.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Kezdjük a pirosítóval, ha jól emlékszem, pont ezt az árnyaltot kértem a barátnőmtől, a 108-as Arancio Corallot, ami a nevéhez hűen korall színű arany csillámokkal megbolondítva. A csomagolása nagyon egyszerű és letisztult, fekete műanyag, aminek tapintásra kissé gumis érzete van, az biztos, hogy ilyen felülettel kevésbé hajlamos kicsúszni a kezünkből. A felirat abszolút igényes rajta, belül a tetőn egy kis tükör található és külön piros pont, amiért a pirosítóba is bele van nyomva a KIKO felirat, bár ez az enyémnél a rendszeres használat miatt már nem látszik teljesen. A kiszerelés 5 g-os, az ára pedig 7.50 € volt.



A pigmentáltsága szuper, oda kell figyelnem, nehogy túlzásba essek vele, a tartóssága is kifogástalan, nap végére is látszódik még az arcomon belőle, a használata is egyszerű, könnyen felveszi az ecset. Van egy kellemes kis illata, ami engem valamennyire a Bourjois pirosítóm fűszeres illatára emlékeztet. Minimális porolódásra hajlamos.


Csomagolás: 10 / 10
Pigmentáltság: 10 /10
Tartósság: 10 / 10
Használat: 10 / 10

Összességében: 10 / 10, az egyik kedvenc pirosítóm, csak jót tudok mondani róla.


A rúzs is nagy kedvencem lett, bár mikor megláttam, kicsit megijedtem tőle, mert ránézésre úgy tűnt, van már szinte ugyan ilyen színű rúzsom. Ez igaz is, viszont hála a finishének, mégsem hasonlítanak egymásra. A Crystal Sheer családból kaptam meg a 409-es Rosa Fenicottero Scurot, ami egy gyönyörű, vizesen csillogó, rózsaszínbe hajló piros szín apró ezüst csillámokkal. A csomagolása inkább exkluzívnak nevezhető, mint egyszerűnek, olyan színe van a toknak, mint a kagylóhéj belsejének. A rúzst a tetején kell benyomni és így tudjuk kihúzni magát a terméket a tokból. A kiszerelés 3,5 g-os, az ára pedig 6,90 € volt. Magába a rúzsba itt is bele van nyomva a márkanév, bennem ez mindig minőségi érzetet kelt.


A pigmentáltsága elég jó, bár élénkebb eredményre számítottam, aztán leesett, hogy ennél a rúzsnál a fényen van a hangsúly. A finishe, ahogy már írtam, vizesen csillogó, amibe még több fényt csempésznek az apró ezüstcsillámok. Az állaga krémes, szépen terül az ajkakon, könnyű a használata, a viselése kissé olyan érzés, mintha egy színezett ajakbalzsamot viselnék. Enyhe rúzsillata van a terméknek, de egyáltalán nem tolakodóan. A tartóssága viszont lehetne jobb is, 2-3 óra után nem árt frissíteni.




Csomagolás: 10 / 10
Pigmentáltság: 10 / 8
Tartósság: 10 / 7
Használat: 10 / 10

Összességében: 10 / 8, a tartósság miatt.


Utoljára hagytam a számomra legkülönlegesebbet, a ceruza szájfényt, nem volt még eddig hasonló termékem. Külsőre úgy néz ki, mint egy jumbo szemceruza, fekete matt csomagolásban. A kiszerelés 2,27 g-os, az ára pedig 3,90 €. A 06-os Rosa Glittert választották nekem a lányok, ami egy kissé jeges rózsaszín rengeteg ezüst csillámmal, nem hiába glitter. :)

A pigmentáltsága jó, bár a csillámok elnyomják a színt, nagyon szép fényt adnak az ajkaknak, a finishe szikrázónak is mondható, nem tudom, mi lenne jobb szó a leírására. Az állaga furcsa, könnyen kenhető és krémes, ezért is volt fura nekem, hogy ceruzába van töltve, persze nem negatív értelemben. Felkenve tapad (nem ragad!) az ajkakra, ezt lehet érezni is, és ennek köszönhetjük a tartósságát is, ami szerintem elég jónak számít a maga 4-5 órájával, persze inni csak óvatosan és az étkezést már nem éli túl. Az illatát nem érzem, ha van is neki, elnyomja a ceruza fája. A használata nagyon egyszerű, először ajakkontúrként használva körberajzolom vele a számat, majd kitöltöm a kimaradt területeket, többnyire nem sok szokott kimaradni, hiszen nem lehet hegyesre hegyezni, elég vastag a vége, vékony ajkú lányoknak lehet ez kissé kellemetlen is, nekem viszont nincs bajom vele.




Csomagolás: 10 / 10
Pigmentáltság: 10 / 8
Tartósság: 10 / 10
Használat: 10 / 10

Összességében: 10 / 9, érdemes tenni vele egy kísérletet.

Ti próbáltatok már valamilyen Kiko terméket? Mit gondoltok erről a márkáról?

5 hozzászólás:

Christine

Anyukám Olaszországban lakik, nemrég írt egy sms-t, hogy nyílt a városában egy Kiko :) Már összeállítottam egy wishlistet, de ezennel bővült az arancio corallo pirosítóval, csodaszép!

Anna

Ahh en imadom! Szerencsere itt van rengeteg es annyira jo dolgok vannak...a pirosito meseszep! :)

PAncsi

Mindegyik nagyon tetszik!
No majd ha Olaszországban járok beszerzek néhány dolgot :-))

Christy

Jaj, gyönyörű a pirosító! Nemsokára megyek Németországba, tuti megnézem ezt a márkát :)

agirllovemanson

En mar olaszorszagban vagyok egy ideje,es nagyon nagy problemaban szenvedek.... Miden penzem elkoltom a kikoban...:DD

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...