Keress rá:

Páginas

Életem apró pillanatai # 3

A május olyan gyorsan és eseménytelenül telt el, hogy hirtelen arra eszméltem fel, már június van. A születésnapomat se ünnepeltem meg, de ami késik, nem múlik. :) Végre túl vagyok az államvizsgámon is, a szakdolgozatomra négyest kaptam, június 23-án diplomaosztó, amire bár nem megyek, de akkor is fontos esemény, hiszen utána már a kezemben lesz az oklevelem (nincs nyelvvizsgám, így nem kapok diplomát) és indulhat az aktív álláskeresés. Muszáj kiemelnem, hogy a második sor 3. képe a születésnapi tortámból egy szelet, amit anyukám készített nekem, nem szeretem a bolti süteményeket és úgy ámblokk a tortákat, ez a Túrórudi-torta viszont abszolút kedvencem. :)


Nektek hogy telnek mostanában a napjaitok?

10 hozzászólás:

Nitulino

Csak ennyi megjegyezni valóm van: nyamnyamnyamnyam :)) ja és gratulálok a diplomához :))

Thündérke

cuki képek és gratula :) a napjaim mostanában...kakik :D

Móni

grat a diplomához!:) én hétfőn megyek államvizsgázni és szintén 23.-án lesz majd a diplomaosztóm. csak tartanék már ott...

pampuska

Gratulálok az államvizsgához! Jó neked, h Te már túl vagy rajta. Nekem 13-án. A torta receptjét lehet kérni? :) Sok sikert az álláskereséshez, remélem mielőbb találsz vmi megfelelőt. Ja a csini ruhát felavattad a vizsgán? Lesz kép? :))

Nóra

gratu!! :)

Barta Veronika

Gratulálok! Az OKJs vizsgáim miatt gyorsan elszaladnak a napok, ha végeztem, jönnek a nyugdíjas "évek" míg munkát nem lelek.

Névtelen

Húú esetleg egy túrórudi torta receptet lehet kérni? :)

Halfway

A túrórudi torta engem is nagyon érdekelne :$ És gratula a diplomához

citromhab

Köszönöm a gratulációkat. :)

A receptet anyukám a Vacsoracsatában látta, Csomor Csilla készítette ezt a desszertet, nem tudom, anya változtatott-e az eredetin, de itt megtaláljátok a receptet. Egyet mondhatok róla: isteni. ;)
http://www.rtlklub.hu/musorok/vacsoracsata/cikk/302805

pampuska - a ruhát felavattam, kép ott nem készült, de hamarosan találkozom a fotósommal és akkor fog. :)

Thündérke - kitartást, lesz még jobb. :)

pampuska

Köszi a receptet és várom(várjuk?)a képet :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...