Keress rá:

Páginas

Dodo 3W Clinical Natural Make-up púder teszt

Havi kedvencek között már találkozhattatok nálam ezzel a púderrel, ami előrevetíti, hogy igencsak jó véleménnyel vagyok róla. A teszt is esedékes már egy ideje, lassan kezdem is utolérni magam. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolása borzalmas, ha csak így meglátnám, biztos vagyok benne, hogy az első tippem az lenne, hogy patkányméreg, a második meg hogy rovarirtó. :D Utaztatni az én esetemben nem szerencsés, jár hozzá egy kis puffni, amivel elejét lehet venni annak, hogy a fele kijöjjön a kis lyukacskákon és felbontáskor ennek jelentős részét kiszórjuk, nekem nem meglepő, de ez nem jött össze. :) A kiszerelése 30 g-os, az ára pedig 2180 Ft itt. Én már hozzászoktam ahhoz, hogy öntögetni kell és vigyázni, nehogy felboruljon, de nem árt erre odafigyelni, kicsit is ügyetlenebbek, mint például én, eleinte óvatosan ismerkedjenek vele.




Az állaga nagyon finom por, olyan, mintha hintőpor lenne. Az illatát nem tudom mihez hasonlítani, az viszont biztos, hogy nagyon szeretem, mindig megnyugszom, ha előkerül. A színe középvilágos testszín enyhe rózsaszín tónussal, felvíve viszont színt nem igazán ad, nekem télen a fehér és most nyáron a barna arcszínemhez is passzol.


Nagyon természetes hatást kelt, egyáltalán nem tűnik porosnak, sőt, szinte észre se lehet venni a bőrön. Száraz vagy normál bőrre tudom ajánlani, abból kiindulva, hogy ahogy a bőröm folyamatosan átment szárazból normálba, egyre inkább észrevettem, hogy könnyebben átfényesedik, zsíros bőrön nem biztos, hogy működne. A használatát csak az öntögetéses procedúra nehezíti meg, sima púderecsettel, vagy mostanában már inkább bébi kabukival viszem fel.

Csomagolás: 10 / 4, ronda és nem is praktikus.
Használat: 10 / 9, egy kis odafigyelést igényel és nem érdemes kapkodni, miközben a kezünkben van.
Hatás: 10 / 10
Tartósság: 10 / 9, rajtam kb. 4-5 óra alatt árfényesedik.

Összességében: 10 / 9, ennyiért nagyon megéri, mert magas minőséget kapunk, nem mellesleg kiadós mennyiségben. Itt olvashattok róla további véleményeket, Mara pedig ebben a bejegyzésében azt írja le, mire is lehet még használni púderezésen kívül.

Ti milyen púdert használtok? Ezt próbáltátok már?

1 hozzászólás:

Viktória

LOOOL

"ha csak így meglátnám, biztos vagyok benne, hogy az első tippem az lenne, hogy patkányméreg, a második meg hogy rovarirtó."

Ezen behaltam, köszi, nagyon jó volt! :D

A púdert én is szeretném, de ebay-ről nem kell szóval így jártam :D Hasonlít ahhoz, amit eddig használtam, csak ez elfogyott a napokban, vagyok is most bajban!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...