Keress rá:

Páginas

Elhasználva - 2.

Ismét sikerült összegyűjtenem pár üres csomagolást. Ennek azért is örülök nagyon, mert szemmel látható bizonyítékom van arra, hogy nem csak vásárolok, hanem mindezeket használom is, ez azért megnyugtat. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:

Wella festett hajra való balzsam és fényt adó sampon:

Ezeket többnyire párban használtam, ugyanazt a sampont ugyanazzal a balzsammal. A legjobb drogériás termékek, amiket próbáltam a műfajban, nagyon szerettem az illatukat, a hajam is szép és puha volt tőlük. A szín élénkségét nem igazán tudom megállapítani, mennyire segített megtartani az erre kifejlesztett sampon. Azért váltottam le őket, mert egyre több figyelmet szentelek a hajamnak, és szerettem volna még egészségesebbnek látni, az utóbbi pár hónapban a hajszálvégek már jobban kiszáradtak, illetve arra is kíváncsi voltam, mint kísérletező kedvű blogger, hogy más termék mire képes. Ha visszatérnék tipikusan drogériás hajravalókhoz, akkor csakis ezt a márkát választanám.

Nivea kényeztető krémes testápoló:

A pumpás kiszerelését nagyon szerettem, az illata tipikusan Nivea illat, szerintem kellemes. A hidratálásban is jól teljesített, viszont kissé nehéz krém, kellett neki bőven idő, mire beszívódott. A végére nagyon ráuntam, ezért vettem másik testápolót, száraz bőrre illetve télre tudnám ajánlani.

Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream:

Újsághoz járt ajándékba, sikerült összesen 3-4 tégellyel is feltankolnom belőle. Alapvetően nem rossz krém, eleinte arcra is használtam, de mivel nehezebb krémről van szó, nekem oda nem vált be. Később testre használtam, és hidratált is, viszont ez a hatás nem tartott túl sokáig, 2-3 nap múlva már száraznak éreztem a bőrömet. (Nem szoktam minden nap testápolózni.) Az illata nagyon erős és jellegzetes, nekem tetszett, viszont néha még én is töménynek találtam.


Balea grapefruit-os arctörlő kendő:

Esti arctisztításnál szoktam használni, elég kellemes a kendő anyagának tapintása, az illata is finom, viszont a használata után még egyszer meg szoktam mosni vízzel is az arcomat, mert hagy egyfajta nyomot a bőrömön, amit nem mondanék ragacsosnak, de mindenképpen érezhető. Ennek ellenére nagyon szeretem, nem véletlen, hogy kettőt is láthattok kifogyva.

Beauty Friend uborkás arcmaszk:

Nagyon szuper volt, ha rendelek a BB krém webshopból, ilyet is fogok rendelni még párat.

Balea mézes arcpaskolás:

Az illata isteni volt, és a bőrömet is puhának éreztem a használata után.

Avon Solutions rezgős szemkörnyékápoló:

Ez még nem fogyott ki, de lassan egy éve rendeltem, a szemkörnyékemen pedig nem kockáztatom, hogy lejárt szavatosságú terméket használok. A duzzadtságból vett le és szerettem is, viszont az biztos, hogy 8 óra alvással nem ér fel. Mivel van azóta másik ilyen termékem, amit jobban is szeretek, nem venném újra.


Catrice szemöldökceruza:

Mivel ezt szinte minden nap használom, és alapból elég gyorsan fogy, 2 havonta el is használok egyet. Még mindig nagyon szeretem.


 Max Factor Agelles Elixir 2in1 alapozó:

Ez már a második tubusom ebből az alapozóból, bár az elsőt nem használtam teljesen el, télen túlságosan kifakultam és nem passzolt a szín, de hamarosan újra hozzábarnulok. Tény, hogy nem próbáltam még túl sok alapozót, de az eddigiek közül ez volt a legjobb és valószínű, hogy újra is fogom venni.


Essence púderecset:

Tisztítás során maradt a kezemben a szőrpamacs, nagyon sajnálom, mert ezt a régebbi verziót nem lehet már kapni, pirosításra, sőt púderezésre is ezt használtam, szerencse, hogy van még egy belőle. :)

Ti mit ürítettetek ki mostanában? A nálam kifogyott termékek közül használtátok valamelyiket? Ha igen, mi a véleményetek róla?

13 hozzászólás:

Melantha

az ecsetet nem lehet meggyógykezelni?

Csipkelány

nekem is volt ecsetem, ami kijött, visszadugtam és kész. amúgy szerintem ragasztóval megoldható. én biztos nem dobnám el, ha amúgy nincs baja.

ildi

milyen új szemkörnyékápolód van?:)

Névtelen

A szemöldökceruzából melyik árnyalatot használod?

Bobby

Szvsz az ecset még nem veszett fejsze nyele, én biztos megmenteném. :)

dyna

Évi, nem akarsz szemöldökfesteni? Simán meg tudnád csinálni (vagy a kozminak tanuló tesód/barátnőd -bocsi, h nem emlékszem kid-). Én annyira annak a pártján vagyok, sokkal természetesebb.
Az utóbbi hetekben nem fogyott ki semmim, de ma néztem, h két tusfürdőnek is max. 3 centinyi van az alján (jó, mondjuk nagy flakonok, 400 milisek), annyira örültem.
Most jöttem rá, h hazudtam, tegnap vettem elő új elmex sensitiv fogkrémet, nah az tényleg elfogyott.

anna

Fogadd szeretettel tőlem: http://junoblogja.blogspot.com/2012/05/nagy-meglepetes-ert-az-imentamikor.html

Sophie

Szia! Tőlem is kaptál egy díjat! :) http://sophie-aprodolgok.blogspot.com/2012/05/dijat-kaptam-hogy-mi.html

citromhab

Melantha, Csipkelány - meg se fordult a fejemben, hogy javítható lenne, a képen még egyben van a pamacs, de ahogy hozzáértem, a széléről hullott a szőr, szóval nem is igazán tartotta már egyben a ragasztó, ki is dobtam.

ildi - Essence-s, de lesz róla teszt nemsoká. :)

Anna - 030-as Brow-n-eyed Peas-t használom, ha jól tudom, ez a legsötétebb.

dyna - kozmetikusnak sajnos nem tanul egy barátnőm és ismerősöm se, pedig örülnék neki. :D Az az igazság, hogy én szeretem a hangsúlyos szemöldököt, tudom, nem annyira természetes, de nekem tetszik. Viszont ettől lehet kipróbálom a szemöldökfestést, mert kíváncsi vagyok, milyen eredményt lehet elérni vele. Bár magamnak biztos nem, annyira bátor nem vagyok. :D

Heli, anna, Sophie - köszönöm. :)

orchidea711

Nekem a legjobb sampon jelenleg a Revalid,olyan jó puhává varázsolta a természetes göndör hajamat,hogy már kivasalni sem esik jól olyan lágy,könnyed tőle.Igaz,elég drága 2200körül van,ezért most vettem egy Alterra Papayásat ami szilikonmentes,de olyan nehezemre esik a jót leváltani.:)
A testápoló nálam a Dove limitált téli a legnagyobb favorit,illetve a Neutrogena Intense Repair Sensitive pumpása,meg a kerek tégelyes comfort balm,télre pedig csakis Balea Honey(nekem jobb mint az Alverde makadámdiós illetve mandarinos),szeretem ezeket és már mióta rengeteg kísérletezés után rájuk találtam nem is akarom őket leváltani.:) Ismered valamelyik terméket?

Magdi

a szemöldök ceruza nagyon tetszik. most jelenleg egy essence szemöldök ceruzám van a legvilágosabb. egy ilyet biztos beszerzek csak nyitott szemmel kel járni. remélem ebből is van ennyire világos

citromhab

orchidea711 - Ezért szeretem annyira, ha kommentet írtok, főleg ha minél hosszabban, mert én is új információkat kapok tőletek. Ez a Balea Honey felkeltette az érdeklődésemet, meg fogom majd szaglászni a DM-ben. :)

Magdi - a szemöldökceruza 3 árnyalatban kapható, nem tudom, mennyire világos kellene neked: http://www.catrice.eu/hu/termekek/szem/szemoeldoek/reszletek/product/eye-brow-stylist-010.html

orchidea711

Jajj,most megint ehhez a bejegyzéshez keveredtem valahogy,hiába imádlak olvasni.:) Szóval sampon:az Alterra nekem nem jött be,hiába szilikonmentes,be is korpásodtam tőle rendesen...szóval Revalid(még mindig),illetve a Dove télit megútáltam a végére,viszont még mindig kitartok amellett,hogy a legjobb testápoló télre csakis a Balea Honey(krémmánián a véleményem),illetve bármikor a Neutrogena(a fent említett piros,pumpás is jó(nekem a kék verzió nem jött be abból),annak sima krém illata van),viszont a legjobb a Comfort Balm.illetve a szintén kerek tégelyes Ultra Nourishing Intensive Balm.Szóval ezeket én már nem váltom le.:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...