Keress rá:

Páginas

Aktuális kedvenceim - 2014 augusztus-december

Majdnem fél évet felölelő kedvences videó következik, szóval készítsetek magatok mellé egy bögre teát vagy kakaót, mert hosszan fogok beszélni. :)


Nektek mi volt az utóbbi idők legnagyobb kedvence?

6 hozzászólás:

k r i s z t a

Örülök, hogy említetted a kéz-problémát, én is küzdök vele, és már kipróbáltam annyi mindent, de csak addig tart amíg rákenek egy vagon krémet a kezemre, aztán ugyanolyan száraz, sprőd és sebes marad.. Jövő héten megveszem mindkét krémet, remélem nekem is beválik majd, úgyhogy köszönet a tippért! :) Jó videó lett, és jó látni, hogy boldog vagy! Remélem, sokáig így marad! :)

Mia

Ez a smink nagyon jol all! A ruzs plane es sokkal jobb, mint a sotet ruzsok. Most, h szemuveg volt rajtad, igy annyira nem kap hangsulyt a sotet szemoldokod, es sokkal kedvesebb az osszhatas. (Mar korabban is emlitettem, hogy en nem festenem ennyire sotetre, mert tul mogorvava tesz. De a szemuveg most eloterbe kerult es nagyon elonyos). Milyen ruzst hasznaltal? Lehet, h csak a baratod teszi( miota van? Ha el szabad arulni:), lehet, hogy a smink, de most nekem ugy tunsz, h ragyogsz es boldogabb vagy;) Ha jo testapolot szeretnel, probald ki a Bioderma Atoderm testapolojat. Az ara sajnos magasabb, patikaban lehet kapni, de hatha a baratod esetleg tud belole mintat, tesztert keriteni. Nagyon jol hidratal! A kedvencem, miota Bioderma kaphato Mo-on.

Mia

A sportcipod tenyleg jo :)

Névtelen

Tetszett a videó!

Névtelen

Jó kis videó volt ! Köszi az ecsetmosás ötletet.
:)

citromhab

k r i s z t a - Remélem beválik, nekem a kisebesedett kezeimnet nagyon szépen rendbe hozta a Penthanol krém rövid idő alatt. :)

Mia - A szemöldököm a videókban szinte feketének látszik, a valóságban viszont csak sötétbarna, kamerán keresztül sötétebbnek és tömöttebbnek tűnik. A szemüvegemet mindig viselem, ahhoz nagyon szeretem ezt a vastagságot és formát, videózáskor nem mindig van rajtam a szemüveg, mert egyszerűen zavar, hogy becsillog, és én is észrevettem, hogy nélküle nem szeretem én se ugyanannyira a szemöldökömet, mint vele. A Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencilt használtam, és bár továbbra is nagy szerelmeim a sötét rúzsok, ez az üde kis korall is a szívemhez nőtt. :) Még friss kapcsolatról van szó, nagyjából hónapja vagyunk együtt, de én is érzem és látom, hogy kihat még a videókészítéskor is rám, hogy boldog vagyok. :) Köszönöm a testápoló tippet. :)

2014. december 30. 7:10 névtelen - Köszönöm! :)

2015. január 2. 20:14 névtelen - Köszönöm és szívesen. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...