Keress rá:

Páginas

Shopaholic és karácsonyi ajándékok - videó

Nem akartam külön videót készíteni a karácsonyi ajándékaimról, de arra gondoltam, egy shopaholic videóban azért helyet kapnak ők is.

Érdekelne a véleményetek, mit gondoltok arról, hogy az utóbbi időben a videókra fektetem a hangsúlyt, és a blog írása háttérbe szorul, ti mit szerettek jobban: videót nézni vagy bejegyzést olvasni? A blog írása egyszerűen több időt igényel, amire mostanában nem tudok szabad órákat kisajtolni a minden napjaimból, ezért ülök le szívesebben a kamera elé beszélni. Viszont nem akarom elhanyagolni a termékteszteket sem, arra gondoltam, videó formájában továbbra is megosztom Veletek a véleményemet. Örülnétek ilyen jellegű videónak? Illetve mit gondoltok arról, amikor a vlogger magát sminkeli és közben mindenféle dolgokról beszél, illetve a nézői által feltett kérdésekre is válaszol? Egy ilyen videón is gondolkozom mostanában, de persze érdekelne, lenne-e rá igényetek. Örömmel fogadok minden visszajelzést. :)


Nektek mi volt a kedvenc karácsonyi ajándékotok?


4 hozzászólás:

baboo

Abszolút támogatom a videók túlsúlyát!! És a sminkelős is jöhet! :)

Lora

én sokkal jobban szeretem az írott bejegyzéseket, videókból a max 5-8 perceseket nézem meg. szerintem az úgy jó volt, hogy ha képek is vannak pár sor szöveggel, plusz a video a poszt végén. az olyan kompromisszumos. :)

miazanna

Én is jobb szerettem a korábbi verziót, amikor volt írott rész is és képek. De ha neked most ez fér bele, szerintem így is jó lesz. Kiegészítésként a videóban említett termékek nevét listázhatnád az infoboxban, illetve a témákat, a kérdéseket, amiket megválaszolsz éppen, nyilván attól függően, miről szól az adott videó. Így még egy hosszú videónál is látható nagyjából, hogy miről szól.

Mia

Korallos szajkence sokkkkkal jobban all :) es a videon tobb pirosito kell, mert nem latszik:) Ja, Pink Sugar a parfum neve. ( pink sugö(r) a kiejtese )
En megneztem volna meg a konyhai ajandekokat is, hiaba mas a blogod, megiscsak ajandek az is ;) Sztem mehet minden! Video jo, de olvasni is szeretek. Nem irok blogot, igy nem tudtam, h tobb ido megirni, mint felvenni/vagni a videot es feltenni. Amire jut idod, azt csinald ;)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...