Keress rá:

Páginas

Shopaholic- videó

Ahogy azt a videó elején, így itt is gyorsan leszögezem, hogy ez inkább egy vegyes videó, mert az általam vásárolt termékekkel fele arányban mutatok meg ajándékokat és tesztelésre kapott kencéket is.



A folytatásért kattintsatok tovább:

Az Aden Cosmetics több bloggert is meglepett egy karácsonyi csomaggal, ami szerintem egy nagyon kedves gesztus, örültem ennek a figyelmességnek. A színeket, árnyalatokat többnyire kiválaszthattuk magunknak, így sikerült olyan termékeket kapnom, amiket tényleg tudok is használni. Szinte mindent kipróbáltam már, de egy alaposabb tesztelés után úgyis érkeznek majd róluk a bejegyzések, vagy az is lehet, egy videóban mondom el a tapasztalataimat.


Odil tartott egy nyereményjátékot még tavaly, amin szerencsém volt és nyertem, nagyon vártam ezt a csomagot, mert több mindenre is kíváncsi voltam (Essence Happy Holidays pirosító stick, Catrice Absolute Nude szemhéjpúder paletta, Essence homok hatású körömlakk, Maybelline BB krém, BeYu szempillaspirál, Bourjois szemhéjtus). A Catrice Pure & Shine színezett ajakápoló lemaradt a képről, innen is érik több teszt is. A csokimaszkot és a baglyos gyertyát a barátnőmtől, Erikától kaptam karácsonyra, a Mexx Energizing parfümöt is tesztelésre kaptam, nem hittem volna, hogy ennyire meg fogom szeretni az illatát, nagyon kellemesen csalódtam benne. A Kiko szemöldökfilcet azért vettem meg, mert az a szemöldökceruza, amit használok, nem volt raktáron, így az eladólány ezt ajánlotta helyette, nem vált be sajnos. A Max Factor Wild kollekciójából van a mono szemhéjpúder és a szemceruza, ami szemhéjfestékként is használható. Az Essence Kalinka Beauty trendkiadásából ezt a pirosítót nem magamnak akartam megvenni, de mikor itthon megláttam benne egy apró ujjlenyomatot, inkább megtartottam, és vettem egy újat annak, akinek szántam. A P2 körömlakk száradást gyorsító spray már sokkal jobban bevált, mint a csepp.


A rózsavizet és a Bioderma Sensibio H2O micellás lemosót online patikából rendelte a barátnőm nekem, a lemosóról már írtam is tesztet, nagyon megszerettem. Az Anatomicals tusfürdő kényszermegoldás volt még a két ünnep között, mert két hetet töltöttem felváltva az öcsémnél és az anyukámnál, és már meguntam a testvérem tusfürdőjét használni. :D Nagyon belehabarodtam az illatába, bár tartogatom nyárra, mert igazán frissítő élményt nyújt. A Wellnes & Beauty márka itt teljesen megújult, nekem jobban is tetszik az új külső. A tengeri só testradír eltűnt, viszont helyette rábukkantam erre a mangómagolaj-cukor radírra, ami ugyanolyan hatékony, mint a másik volt, az illatáról pedig ódákat tudnék zengeni. A L'Oréal hővédőt azért vettem meg, mert a John Frieda-t egyszerűen nem találtam a polcokon, és erről is pozitív véleményeket hallottam német vloggerektől. A Rexona Maximum Protection dezodorát csak megvettem végül, mert bár az ára még akciósan is több, mint amennyit eddig kiadtam egy dezodorért, de nagyon elégedett vagyok vele. Az Alverde rózsás arcápolási családja (arclemosó, nappali és éjszakai arckrém) mellett tettem le a voksom a legutóbbi vásárláskor, és eddig nagyon elégedett vagyok ezzel a döntéssel, lesz majd róluk teszt mindenképpen. A The Body Shop Camomile arclemosóvaját még Nojkonál láttam először, és megfertőzött vele, nekem is bevált, erről is lesz beszámoló. A Nivea Q10 energetizáló arckrém tesztelésre érkezett, szóval ő is várja, hogy majd szó essen róla.


A pénztárcát az anyukámtól kaptam, egy Gianni Conti darab, ami szerintem gyönyörű. A fülbevalót a barátnőmtől kaptam, a karkötőt pedig egy kedves ismerősöméktől. A hostcsaládom lepett meg karácsonyra a Douglas ajándékkártyával, ennél jobbat nem is találhattak volna ki, nagyon örültem neki, azóta is tartogatom, hogy majd egy nagyon rossz napon vidítsam fel magam egy kis vásárlással.


Milyen termékek tesztje érdekelne Titeket elsősorban?

3 hozzászólás:

Odil

Jajj igen, el is felejtettem mondani a gratis ecsetet, gondoltam örülnél neki én nagyon szeretem :) Egy Colors for Beauty nevű osztrák cégtől van.

Nem is figyeltem, hogy kék a spirál de így még izgalmasabbnak tűnik. Semmit sem próbáltam a felsoroltak közül szóval várom a folytatást :)

citromhab

Akkor most már tudom, kinek köszönhetem meg, szóval köszönöm, nagyon édes. :)

zizitim

az a pénztárca tényleg nagyon gyönyörű! :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...