Keress rá:

Páginas

Outfit - Resthausen

Mikor megláttam ezt a szoknyát a H&M weboldalán, tudtam, hogy közelebbről is szeretném megnézni. Végül meg is vettem, viszont elkövettem egy hibát is. A legnagyobb méretben vásároltam meg, mert úgy voltam vele, jobb így, mintha ennél jobban rátapad a combjaimra. Ez hiba volt, mert végül megnéztem, és a kisebb sem adja ki jobban a vonalaimat, az 54-esnek pedig túlságosan laza gumi a dereka, így folyton elcsúszik rajtam, mondhatjuk úgy is, hogy nagy. Sebaj, ez nem akadályozott meg abban, hogy ebben a szerelésben menjek a nyelvtanfolyamunk búcsúbulijára, és azóta is hordtam már, a szoknyát meg inkább igazgatom magamon. A nyakláncot még nyárra vettem magamnak, hogy milyen szépen fel fogja majd dobni az egyszerűbb felsőimet, aztán nem is használtam, mert a melegben képtelen voltam elviselni magamon, viszont így, ebben a felállásban nagyon tetszik. Tudom, hogy lehet jobban illene másik cipő a szetthez, de továbbra is hű vagyok a bakancsomhoz. Ha sok pénzem lesz, akkor az én cipős szekrényem bizony Martensekkel lesz tele. :) Igen, az ing valóban kissé átlátszó, de én nem tartom közönségesnek, sőt, nekem kifejezetten tetszik.


A folytatásért kattintsatok tovább:




Lassan egy H&M katalógusban is szerepelhetnék. :D

Szoknya, leggings, ing: H&M Plus
Bakancs, táska, nyaklánc: H&M

A következő outfitet eredetileg külön bejegyzésben szerettem volna megmutatni, de mivel csak pár apróságban tér el ettől, így gondoltam, egybe veszem a kettőt, és íme itt egy teljesen hétköznapi viselet ezzel a szoknyával:




Leggings, szoknya, póló: H&M Plus
Táska, bakancs: H&M
Fülbevaló: Sixx

Ti milyen gyakran viseltek szoknyát? Szeretitek a latex ruhákat?

19 hozzászólás:

Panni

Nagyon csini mindkettő! :)

Pretty Bunny

http://m.hm.com/hu/product/24047?article=24047-A#mediaType=FASHION_FRONT

Ez lenne az a szoknya? Mert nagyon tetszik en is lecsapnek ra :D

Audrey80

Csinos ez a két szerelés, bár én nem mertem volna bevállalni az átlátszó melltartót, topot vettem volna a blúz alá. De ez ugye egyénfüggő :)

Névtelen

egész jó, csak a bakancs egyáltalán nem lilik hozzá...

Melantha

Imadom a bakanccsal:) ha a motoroscsizma a deichmanbol divat(marpedig az) akkor a docmartens fenyevekkel menobb^^

Kökörcsin

Nagyon szeretem az outfit bejegyzéseidet! :)
Tetszik mindkét szett, de az első az nagyon király. Vagány, csinos! :)

Unknown

Nagyon jó:)) x
Bianka
http://ruhamania.blogspot.hu/

Névtelen

Ohlalala:)) nagyon csinos vagy!!! Talàn az izlèsed is megvàltozott, a blog indulàsa ota..ugy veszem èszre.De jo irànyba! Gratulàlok a fogyàsodhoz is, mert bizony elèg làtvànyos màr! Köszönöm a filmajànlot, apropo a szoknya mèg aktuàlis darab? mennyibe kerül?? Puszi ès minden jot! ne haragudj hogy èn is csak a zugolvasoid tàboràt erösitem! :**

Franciska

Hmmm nagyon szükségét érzem délután óta egy bőrszoknyának, szuperül néz ki mindkét összeállításban. Az áttetsző ing nekem mindenkin elég merész darab, de hát akinek tetszik, hordja :D A bakancsnál pedig vegyesek az érzéseim, mert baromi jó darab, de az első szetthez egyáltalán nem illik, a másodikhoz pedig igen. :) Csinos vagy! :)

Nóra

szuper szett(ek) lett(ek)! :)

Dóri

Mind a két szettben csodásan festesz. :)

Unknown

Az az ing nagyon jól áll :) A bakancsodat pedig imádom!

Effi

Szerintem nagyon jó, hogy ilyen átlátszó az ing, nekem kifejezetten tetszik. A szoknya is isteni, és jól megy hozzá a bakancs, amit tompítja egy kicsit az átlátszó blúz-bőrszoknya kombinációt, sokkal közönségesebb lenne egy magassarkúval például. Csinos vagy nagyon, és jól nézel ki!

Anna

A második szett jobban tetszik. :)
Az első is jól áll, csak szerintem az átlátszó blúz egy picit túlzás. Én egy testszínű topot biztosan vettem volna alá. De ez az én véleményem, ha te jól érzed magad benne, akkor viseld bátran. :)

Yuri

Szia. Ez a bakancs nem igazán megy az első összeállításhoz. A leggings is fekete ... szerintem jobb lett volna valami könnyű cipellő, aminek a színe illik a felső részhez :)

Yuri

Az átlátszó blúz meg teljesen tetszik, az egész olyan vadóc stílust kölcsönöz neked :)

Névtelen

Az átlátszó blúz közönséges.

Ivett

A második szett, nagyon tetszik, a színeivel nagyon beleillik a környezetébe :) A szoknya problémát úgy szoktam megoldani, hogy biztostűvel a harisnyámhoz rögzítem, egyébként rajtam szinte minden szoknya körbeforog :P

Mode Plus

Love the first look. Very edgy yet polished :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...