Keress rá:

Páginas

Maybelline Jade kétfázisú szemfestéklemosó

Úgy tudom, Magyarországon nem kapható ez a termék, viszont ha Ausztriában vagy Németországban jártok, érdemes rápillantani. Ha erősebb szemsminket, tusvonalat, vagy vízálló szempillaspirált viselek, akkor szoktam kétfázisú lemosót használni, azaz nem túl gyakran, hétköznapokon elég egyszerűen sminkelem magam. Ez speciálisan vízálló sminkekhez is használható, egy német vloggernél figyeltem fel rá, aki dicsérte.


A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolása egyszerű, a célnak tökéletesen megfelelő, talán annyi kifogásolnivalóm van a nyílásával kapcsolatban, hogy egy hajszálnyival lehetne nagyobb, de így sem okoz gondot. A kiszerelése 125 ml-es, az ára pedig 3,5 € körül van. A szavatosságát 6 hónapig őrzi meg.


Használat előtt alaposan össze kell rázni, hogy összekeveredjen. Egy vattakorongra szoktam önteni belőle, majd pár másodpercig rajta tartom az adott területen, utána pedig letörlöm.

Az állaga olajos, mindig le szoktam mosni vízzel is, mégsem érzem zavaróan olajosnak, amit alig vár az ember, hogy leöblíthessen magáról.

Balról jobbra: Sleek folyékony szemhéjtus, Essence zselés szemhéjtus, Urban Decay szemceruza, Catrice krémes szemfesték, Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál


A hatékonyságával elégedett vagyok, bár ez lehet a minta alapján nem evidens, ez egyetlen áttörléssel készült, a másodiknál pedig szinte semmi nem maradt a kézfejemen, és ehhez nem is kellett dörzsölnöm. Valóban eltávolítja a vízálló szempillaspirált, van olyan jó szerintem, mint a Lancome kétfázisú lemosója, árban pedig ennek a töredéke. A szemeimet egyszer sem irritálta még, a tartós rúzsok letörlésére is szoktam használni, arra is bevált.

Csomagolás: 10 / 9
Használat: 10 / 9
Hatékonyság: 10 / 9

Összességében: 10 / 9 Elégedett vagyok vele, ha elfogy, valószínű újra is fogom venni, ilyen áron remek darab, ha a közelébe kerültök, tényleg érdemes lecsapni rá.

Mivel szoktátok lemosni a szemsminketeket?

3 hozzászólás:

Névtelen

Szia:) A zugolvasod vagyok:) èn az egyszerüsèg,praktikussàg hive vagyok:) A sminkem mindig egy Cadeveràs sminklemoso kendövel szoktam eltàvolitani. nagyon jo. A sötètkèket hasznàlom, a mandulaolajosat ! probàld ki :) A mäsik meg, amit mèg hasznälok,..kapaszkodj meg...Vaselin!! igen!! :) Az extrèm brutàl vizàllo szempillaspiràlt is leszedi. ha nincs törlökendöm èppen, akkor ezt vetem be. Utàna megszoktam mosni az arcom szaliciles vizzel. Ezt magamnak csinàlom. Fèl literes üvegbe vizet töltök(desztillalt jobb lenne, de ha nincs??!)az èn üvegem ilyen fujokàs szoval praktikus is. A vizbe 1-1,5 teäskanàl szalicilt szorok.Jol összeràzom, ès àtmosom egy vattakoronggal az arcom. Lemosonak ezt hasznàlom miutàn a sminket eltàvolitottam.Egyszerü, de legalàbb nincsenek pattanäsaim. Utàna jön az èjszakai krèmem, ami egy Kibio màrkàju arckrèm. Nem olcso, de legalàbb Natur. Akcioban èrdemes lecsapni rà. Na te Isten. Jo hosszu kommentet irtam.remèlem nem haragszol ezèrt. Szèp estèt <3<3<3<3

Csilla

Németországban hány euróba kerül? Lehet majd kipróbálom, ha arra járok :3

citromhab

Mindig örülök a hosszú kommentekben és a saját tapasztalatoknak. :)

Mae Ri - 3,5 € körül mozog az ára.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...