Keress rá:

Páginas

Shopaholic - videó

Utoljára nyáron volt ilyen bejegyzés, ennek az az egyszerű oka, hogy jóval kevesebbet vásárolok az elmúlt hónapokban. Remélem ez nemsoká változik, mert felszínes vagy sem, engem a vásárlás kikapcsol és élvezettel tölt el, mikor itthon előhalászom az új kincseket a szatyrok börtönéből. Sajnos az utóbbi hetekben egész nap szürkeség honol, ami videózáshoz nem épp a legmegfelelőbb, elnézést a fényviszonyokért, tavaszig valószínű ilyesmi minőséggel kell beérnetek sajnos. De már nagyon hiányzott a videózás, és megvan a következő 3-4 téma, csak legyen időm is nekicsücsülni.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Remélem nem felejtettem le a képekről semmit, amit a videóban megmutatok. (Természetesen amint ezt leírtam, azonnal szembesültem vele, hogy bizony van, ami lemaradt a fotóról. :D )


Régóta szerettem volna kipróbálni a Real Techniques ecseteket, annyi jót olvastam róluk, végül le is adtam egy rendelést az iherb-en. A csomagomban lapult még egy argánolaj és egy csipkebogyóolaj, amit Nojkónál láttam először. Ehhez kaptam ajándékba a Madre Bees ajakápolót, ami nagyon szuper.
Rákaptam a német vlogokra, innen értesültem a Wellnes & Beauty csodás testradírjáról, amit a Rossmanban lehet kapni, nem tudom, ez otthon is megvásárolható-e, illetve a Maybelline kétfázisú sminklemosóját is ezért vettem meg, lesz róluk majd teszt.
Hajápolás vonalon újravásároltam a TBS Rainforest Radiance samponját, és újítottam a John Freida hővédőjével, valamint a L'Oréal hajápoló olajjal, amiből egy újságban találtam mintát, és azt kipróbálva bizony tudtam, hogy kivételesen vásárolok a márkától, és ha már kivétel, akkor a képen alig látható micellás arclemosó folyadékot is megvettem.
Az Yves Rocher tusfürdő nem újdonság, annyira kellemes tisztaságillata van, amibe beleszerettem. A Calypso sminklemosó szivacsok nem hozták a várt eredményt sajnos. A TBS aloe termékcsaládja után most az E vitaminos szettel tettem próbát, erről is jön majd beszámoló. A TBS testvaj illata isteni és a hidratálása is szuper., illetve már írtam a Honeymania parfümjéről, amit nagyon szeretek azóta is. Lemaradt, de vettem egy TBS arcradírt is, azt is megmutatom majd Nektek részletesebben.
A P2 körömlakk száradást gyorsító cseppje nem vált be teljesen, viszont a homok hatású lakk igen, a színe telitalálat. A Manhattan és a Playboy kollaborációjából született kollekció két csillámos fedőlakkja is a kosaramban landolt. A baglyos fülbevalót pedig egy barátnőmtől kaptam.
Sminkügyileg nagyon visszafogott a felhozatal, a Kiko szemöldökceruzája nem szerepel a képen, de már a 3. darabomat fogyasztom belőle. A Catrice krémes szemfestéket és az Essence zselés tust pedig még ősz elején vettem a kifutó termékek közül. Az új szortimentből terveimmel ellentétben csak a Catrice highlighter pen került végül hozzám.

A napszemüveg nem kifejezetten téli kiegészítő, szeptemberben találtam a Müllerben leárazva és nagyon megtetszett. A kalapot eddig még csak egyszer volt merszem hordani is, elég boszorkányosan nézek ki benne, simán elmenne az American Horror Story Coven-ben is. :) A My Little Pony-s sapka tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni, de továbbra is felvállalom, hogy nálam bizony az ilyesmi még 24 évesen is belefér.


Martens bakancs helyett idén beértem a H&M olcsóbb alternatívájával.





Ruhafronton a kabátot a C&A-ban vettem, aminek hihetetlenül örülök, illetve a latex szoknyát vásároltam a H&M-ben, a többi ruhát pedig az AX Paris-től kaptam.

Ti beszereztétek már a téli alapdarabokat?

10 hozzászólás:

Valcsi

Előre is bocsi, de ez nagyon vicces, le kell írnom. A videóban háromszor kellett visszanéznem, mert azt értettem, hogy "Egy MAC szemöldökceruza árából három kikúrt darabot veszek." :DDD Bocsánat, tényleg, azóta már visszatekertem és rájöttem, hogy nem ezt mondod, de elsőre jól meglepődtem. :D

Névtelen

Nagyon jól áll a kalap; elegáns leszel tőle :) A sapi viszont tényleg kicsit gyerekes, bár néha én is elcsábulok ilyen daraboknak :)Ági

Unknown

Váá egész nap a RT-k után csorgattam a nyálam, erre mi van az idex képen :DDD Meg tegnap óta bújom az iHerbet,Csak a szivem fájditod. Igazából minél többet nézegetem, annál több mindent találok, amit megvennék... :( AHS Coven <3
Jaj, ezek láma sapkák most nagyon mennek, jinjang, meg mylittlepony, meg LA...borzadály.
A honeymania kollekciót nem merem megszagolni, hiába van agyon hypeolva...egy barátnőmnek volt mézes ajakápolója, igaz a lushtól, de konkrétan s*gg szaga volt, mint a pemetefű curkorkának!!! :S

Sora

Nagyon tetszett a video, jó volt ismét látni téged. :)

http://life-beauty-me.blogspot.com/

djkaty

Bizony,kapható nálunk is a testradír, és a múltkor már szemeztem vele. Ezek után lehet, hogy tényleg ki is próbálom :-)

Black Fairy

Nagyon jó videó, nagyon jó cuccokat fogtál ki! A szemhéjtust én is megvettem az essencetől...Egyébként néha elhomályosodtál, pl a highlighternél hiába tetted a kezed mögé alig lehetett látni, hogy miről van szó...persze tudom, hogy ez nem a te hibád, de akkor is vicces volt, hogy szinte beleolvadt a kezedbe a cucc...xD
Egyébként dragonfruitról hallottam, de sose hallottam még magyarra fordítva...viszont imádom az illatát...és kicsit sajnálom, hogy nem lehet gépen keresztül megszaglászni a dolgokat...xD

Kata

En pl imadom a RT blush brush-t, de pl az expert face brush-t nem szeretem, mert nagyon kemeny.

djkaty

Nekem pont a pirosítóecset a kedvencem, úgyhogy ha megválnál tőle, gondolj rám, szívesen átveszem tőled :-) A testvaj pedig szerintem a marakujás (angolul passion fruit), nálunk megszűnt, lehet, hogy ott is meg fog :-) (Bocsi, de ma fejeztem be a videót, ezért most két megjegyzésem is van :-))

citromhab

Valcsi - Visszanéztem és kicsit tényleg félreérthető. :D

Ági - Köszönöm. :)

Tim Tim - Ennek nincs seggszaga. :D

Sora - Örülök, ha tetszett. :)

djkaty - Még barátkozom az ecsettel. :) A testvaj tényleg a maracujás, fogalmam nincs, honnan jött a sárkánygyümölcs, nem voltam teljesen kipihent videózáskor. :D

Black fairy - Igen, sajnos nem vagyok valami profi a videózásban. De lesz ez még jobb is. :)

Kata - Az EFB-t még pont nem rendeltem meg, de nagyon kíváncsi vagyok rá, szerintem előbb-utóbb nálam fog landolni.

djkaty

Na igen, ismerem az érzést, amikor az ember lánya már fáradt videózáskor... <3

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...