Keress rá:

Páginas

Essence és Catrice újdonságok - Shopaholic

Ahogy az már hagyománnyá vált, az Essence és a Catrice idén is megtartotta első szortimentfrissítését. Nem hinném, hogy van olyan beauty blog olvasó, akihez a hír ne jutott volna el, én anno nem is osztottam meg a kifutó és az új termékek listáját, mert több bloggerina is remekül összeszedte ezeket. Kölnben már 2-3 hete megvásárolhatóak az új termékek, így szép lassacskán be is gyűjtöttem szinte mindent, amit kiszemeltem. Azért csak szinte mindent, mert a Catrice új lakkok még itt is most tünedeznek fel, illetve a Catrice Nude palettájáról egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e, mert szuper kis darab, de mégsem érzem úgy, hogy teljesen kihasználnám. Mindegy is, azokat szeretném megmutatni Nektek, amik már nálam landoltak. Ez nem tesztes bejegyzés, inkább csak az első benyomásaimat tudom leírni, bár nem is használtam még mindent, de hátha segít valakinek ez a bejegyzés is.

A folytatásért kattintsatok tovább:

A Miss Universe körömlakk színe csodálatos, viszont sajnos nem túl tartós, bár lehet ebben az is szerepet játszik, hogy a körmeim nincsenek a legjobb állapotban, két nap után már elkezdett itt-ott felpattogni. A mellette lévő Glitter on me két rétegben szépen fed mindenféle alapszín nélkül is, rajtam eddig csak így volt, viszont a tartósság problémája nála is felvetődik, nem is akárhogyan, ugyanis két ujjamról is egy az egyben elhagytam a körömlakkot. Ez tulajdonképpen lehet előnyös is, mert nem kellett szenvednem a lemosásával, szimplán leszedtem a körmeimről. A Cool breeze még nem volt a körmeimen, de nagyon szép, színjátszós.

Miss Universe

Glitter on me
Cool breeze
Ha már körömlakkok, akkor megvettem az egyik körömdíszítő szettet is, a másik élőben nem tetszett.


A Beauty Blender hasonmását, a Make-up Sponge-t hajkurásztam a legtovább. Még nem próbáltam ki, viszont már a Beauty Blenderrel való összehasonlító poszthoz elkészítettem a képek nagy részét, és bizony a szivacs bevizezése közben megtörtént nálam is az, amit több német blogon is megfigyeltem már, a szivacs egyszerűen itt-ott széthasadt. Nem ez  a legjobb kezdet, de mindenképpen érkezik róla részletes beszámoló is.



A Catrice új szemceruzái felkeltették az érdeklődésemet, bár nem gyakran használok ilyen terméket, a kékkel azért tettem egy próbát. Alsó pillasor alá már használtam, és egy áttáncolt éjszaka után szinte a teljes sminkem elkenődött, de az erre felpakolt szemhéjpúder érintetlen maradt, sőt, sminklemosáskor is alig tudtam eltüntetni. Nekem vízvonalon ez is csak 2-3 óráig marad meg, de a zselés tusok kivételével mindennel így járok.

These Blues Are Made For Walking

Eredetileg csak egy mono szemhéjpúdert akartam venni, de a drogériában swatcholtam a másikat is, és pont akkor kerestem sárga szemfestéket a méhecskés karneváli jelmezemhez, így nagyon megörültem, mikor megláttam, milyen szép is ez a darab. A másik pedig kötelező vétel volt már promó képek alapján, hát még mikor kipróbáltam. A képen nincs alap a kezemen, csak a szemhéjpúderek. Találkoztam már nem a legtökéletesebb mono darabokkal is a márkától, ezzel a kettővel viszont nem lehet mellélőni.


Dont't Touch My Mosserati!
Inglorious Mustards

Ha megrohamoztam az új Catrice lakkokat, akkor természetesen majd arról is érkezik egy poszt, most pedig igyekszem a Make-up Sponge tesztjével, tudom, az érdekli a legtöbbeteket.

Ti mit szeretnétek megvenni már a képek alapján az új termékek közül?

12 hozzászólás:

Lily

jók ezek a catrice monok :) ez a sminkszivacs dolog elég illúzióromboló, kíváncsian várom a részletes posztot,

mdollasnails

tropperek nagyon bejovosek

Unknown

A régi essence lakk csak nekem hasonlít nagyon a midnight date-s duolakkhoz?

Névtelen

A cool breeze nekem annyira nem tetszik. bár a night in vegas sem jött be túlzottan és ez elégé hasonlít (csak épp nem arany). A Catrice cuccok csodaszépek mind :)

A szivacsot szerintem így hanyagolom, nem túl meggyőző. Pedig olyan rég szerettem volna már ilyesmit venni. :(

the beauty's paradise

Az Essence szivacs engem is nagyon érdekelt volna, de így csak pénz kidobás. A cool breeze lakk nagyon bejön :)

PAncsi

A Glitter on me fedőlakkot szeretném megvenni, ha nálunk is megjelenik, de a Cool Breeze annyira nem jön be, a Night in Vegas szerintem szebb (bár azt is ritkán használom, így el vagyok látva egy darabig)

Viktória

Milyen szépek ezek a Catrice mono-k! A szivacs viszont nem szimpi, így már tuti nem veszem meg :/

Monika

a glitter on me-t majd megmutatod a körmödön? :) arra nagyon kíváncsi vagyok... Plusz ha lesz időd a cool breeze is érdekel :) de a glitteres nagyon, főleg, hogy írtad, hogy önmagában is használható :)

Viccu

Húúú én már előre olvastam a szivacsról szerencsére találtam egy német blogot XD ami írt róla mennyire.... nem lehet rendesen kimosni, nem nyeri vissza az alakját plusz a repedések :| sajnálatos...

Viccu

Úgy látom te is azt találtad meg heheheeh *kissé átszaladtam a szememmel a poszton XD és utoljára olvastam vissza *rosszén*

Zsófi (Small Girl Big City)

Én is be szerettem volna szerezni egyet a makeup szivacsból következő haza látogatásom alkalmával, de így lekerült a listáról. Azért a részletes leírást kíváncsian várom róla.

http://smallgirlbigcityblog.blogspot.com/

dorottyazsofia

A Glitter On Me-t a körömfestős posztodban is kinéztem magamnak... a Catrice monók is csodaszépek!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...