Keress rá:

Páginas

Sokszínű szépség # 2.

Folytatódik a sorozat egy újabb barátnőmmel. Mikor megismertem Dorkát, már akkor megállapítottam, hogy az ő szépsége különleges, nagyon tetszenek a szeplők, az pedig különösen, hogy Dorka szereti is a sajátjait.

A folytatásért kattintsatok tovább:





Dorka outfitje:

Ing: F&F
Leggings: turi
Cipő: Deichmann
Táska: H&M
Gyűrű és fülbevaló: C&A

Természetesen Dorkának is feltettem pár kérdést:

Mitől érzed magad igazán nőnek? 

Mikor tini voltam azt hittem, hogy nem lehetek igazán „jó nő” mivel nem az úgynevezett normál kategóriába esek külsőre… Azóta ez sokat változott. Az elmúlt fél évben ami jöhetett szürke felhő az jött és mindenen túlléptem. És mióta átverekedtem magam ezeken, azóta érzem magam igazán felnőtt nőnek. Nőnek érzem magam a kitartásom az akarásom miatt. És nem utolsó sorban elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok és már nem egy kicsit duckó csaj figyel vissza a tükörből, hanem egy céltudatos igazi NŐ!

Mi az, amivel nehezen békültél ki magadon, vagy amin változtatni szeretnél a külsődön? 

Mindenemmel nehezen békültem ki! Azt hiszem, hogy a combommal a melleimmel meg a hasammal voltak nagyobb problémáim! De most már ezekből csak a hasam és a combom maradt meg. Mondjuk ezekre is találtak az okosok megoldást. Ha bomba akarok lenni elő a csalósnacival! Az egyik kedvenc ruhadarabom a mellformáló melltartóimmal egyetembe! :D

Szerinted milyen egy igazán szép nő? 

Természetes, kisugárzó, kedves, vicces, vagány és nem utolsó sorban minden körülmények között magabiztos. Igen jól olvassátok számomra a szép nőt nem a külső formálja meg. A legszebb nőknek a barátnőimet tartom! Ők azok akikből ha gyúrnánk egyet a világ leggyönyörűbb nője alakulna ki. Viszont van egy példaképem is aki mindenkin túltesz! Az édesanyám.

Mi nehezíti és mi könnyíti meg számodra azt, hogy elfogadd saját magad? 

A mai elfogadott „konfekció méret” a sírba visz egyszer! Most 42-es ruhákat hordok (volt 40-es is egyszer) és nagyon meg kell néznem hova is megyek vásárolni. Felsőt ide nacit oda… nem sok hely van, ahol mindent megtalálok. Például ha kabátot akarok venni hiába jó vállba az a kabi meg hosszra stb.. a mellem miatt fel se tudom húzni a zipzárt :D Ez sokáig törés volt nekem, mert vásárlás után volt, hogy bőgve mentem haza és utáltam is ezt az elfoglaltságot.
Ami megkönnyíti, hogy elfogadjam magam azok a bókok! A barátom egyre többet bókol nekem, mondhatom hogy mellette lettem a kis szürke egérből egy színes egyéniség! Sokat köszönhetek neki imádom is ezért! És ha végigcsattogok valahol és akár egy pasi akár egy csaj úgy néz rám, hogy látom ez egy elismerő tekintet vagy hangot is adnak ennek, akkor meg 2 napig csak vigyorgok!

Melyik volt eddigi életed legkedvesebb bókja? 

:D Volt egy műtétem a télen. Éppen készültem a „nagy eseményre” azt hiszem már volt bennem egy bátorító tabletta és abban a hátul megkötős hálóingben voltam. Infúzióval pózoltam a barátomnak hogy ugyan már csak csináljon egy kórházmacás képet :D És akkor mondta, hogy még így is gyönyörű vagyok! Ez abban a pillanatban életem legszebb, legkedvesebb és legbátorítóbb bókja volt.

Dorka, köszönöm szépen, amiért vállaltad a szereplést, a képeket pedig Pozderka Petra készítette, az ő együttműködését is köszönöm. :)

Szerintetek milyen egy igazán szép nő?

10 hozzászólás:

Rami

gyönyörű ez a lány:)

Illés Rebeka

Valóban érdekes, hogy ki mitől szép, nagyon tanulságos bejegyzés lett! :)

Thündérke

Nagyon szép és bájos!:)

Névtelen

Nagyon inspiráló :) Csak a helyesírásra tessék odafigyleni.

Anna

Nagyon csinos és nőies, le a kalappal, szuperül tudja hangsúlyozni az alakját. Nagyon jól áll neki a kék. :)

Aviana Rahl

Nagyon szép és csinos lány! Tetszenek a válaszai!!

boxa

Nagyon szép!!

Névtelen

Elgondolkodtató szavak...

Monic

Nagyon jó volt olvasni ezt a posztot és gyönyörködni a fotókban. Sok-sok önbizalom és önismeret hiányos fiatal tanulhatna belőle.

Bogi Vrg

De jó ez az interjú és Dorka is nagyon szimpatikus! Szép ez a blúz és nagyon jól áll neki!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...