Keress rá:

Páginas

Lancome Hypnose Star szempillaspirál teszt

Nemrég volt a Lancome-nak egy facebookos nyereményjátéka, ahol Hypnose Star spirál mintát lehetett nyerni. Örültem, mikor megkaptam az emailt, hogy én is a szerencsések között vagyok, mert még soha nem találkoztam élesben ilyen árkategóriájú szempillaspirállal, kíváncsi voltam, mivel tudhat többet a drogériás társainál.

Ez a kis minta csomagolása, ami 2 ml-es.
 A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolásról nem sokat tudok elmondani, mivel a minta tubusa nem ugyanolyan, mint az eredeti kiszerelésű terméké. Az eredeti képről tetszik, de nem fogtam még a kezemben, úgyhogy ezt a szempontot most nem is fogom pontozni.




A kefe számomra azért volt nagyon érdekes, mert nem emlékszem, hogy találkoztam volna olyan spirálfejjel, ami ehhez hasonlóan két oldalú lenne. Ez a spirál dús és ívelt szempillákat kölcsönöz ennek a megoldásnak köszönhetően. A színe igazi szénfekete. A szempillák meglepően természetes tapintásúak és ruganyosak maradnak tőle. A hatásával nagyon meg vagyok elégedve, nagyon szép pillákat lehet vele készíteni. A használatánál viszont nem árt kicsit odafigyelni, ugyanis az átlagosnál sűrűbb állaga miatt hajlamos összetapasztani a szempillákat. A tartósságára semmi panaszom nincs, napközben nem morzsolódik, a sírást nálam kibírta, mégis könnyen eltávolítható a nap végén. Muszáj megemlítenem az illatát, mert engem az ibolyára emlékeztet, nagyon kellemes, bár tudom, nem alapkövetelmény, hogy egy spirálnak kellemes illata legyen, ezt nagyon szerettem a Catrice The Giant-nál is.

És akkor a lényeg: mit is tud ez a szempillaspirál?

Szempillák csupaszon.
Szempillák csupaszon.
Lancome Hypnose Star egy rétegben.
Lancome Hypnose Star egy rétegben.
Lancome Hypnose Star két rétegben.
Többször említettem már Nektek, hogy a drámai pillák szerelmese vagyok, ez a spirál nálam telitalálat, az is előfordul, hogy a szemüvegemet verdesi a szempillám, mikor ezt használom. A barátnőim is kipróbálták, és mindannyian nagyon elégedettek voltunk a kapott eredménnyel. Ha az ára kicsit barátibb lenne (8900 Ft), akkor gondolkodás nélkül megvenném (bár most épp 8 szempillaspirált használok felváltva, hogy mindegyik fogyjon...), de még így is fontolóra veszem, hogy meglepem majd magam ezzel a kis szépséggel valamikor.

Használat: 10 / 8
Tartósság: 10 / 10
Hatás: 10 / 10
Applikátor: 10 / 10

Összességében: 10 / 10 Előre félek, mikor fog elfogyni a kapott minta, nagyon belopta magát a szívembe. Azt nem mondom, hogy nem találni a drogériák polcain olyan szempillaspirált, ami ehhez hasonló teljesítményt produkál, viszont az összes tulajdonságát figyelembe véve észre lehet venni, hogy ez bizony high end termék. Ha épp van fölösleges pár ezer forintotok, és luxus szempillaspirált szeretnétek, akkor ez jó választás lehet. Anitánál is találtok róla tesztet, illetve a krémmánián is olvashattok róla még.

Ti mit gondoltok, érdemes megvenni egy drágább szempillaspirált, mint egy drogériásat?

29 hozzászólás:

Petra világa

Én is nyertem ilyen minispirált, de úgy látszik, hogy én vagyok az egyetlen, akinek annyira nem jött be :S

Névtelen

2 rétegben csomós a pilláidon és csak összeragasztotta őket, egy rétegben meg semmi extra. Bár neked tetszik, engem meggyőztél h. ne vegyem meg. Egy másik bloggerinánál is láttam már, ott sem ütötte meg az átlag spirál kategóriát.
Azért örülök h. kipróbálhattad+ha neked bejön akkor kend nyugodtan.

Anna

Szerintem ezt az eredményt egy Essence is tudja, ennél jobbat meg egy Maybelline is. A klasszkus Hypnose sokkal jobb. Ha visszanézem a régi tesztjeidet ennél ezerszer jobb spirálokat pontoztál már le...

Névtelen

Az ingyenes termékeket nem igen pontozzák le... :-D

citromhab

Már készítettem egy napi sminkes bejegyzéshez is fotókat, amikor ezt a spirált viselem, ott lehet szebb az eredmény. Akár nyertem, akár nem, sose szoktam az alapján pontozni, mit kaptam ingyen, nekem ez a spirál tetszik és kész. :)

Moon Angel - lehet volt már olyan spirált-teszt, ami hasonló eredményt produkált a pillákon, de van emellett más szempont is a pontozásnál.

Bobby

Nekem nagyon tetszik a végeredmény. Bár hangyányit tényleg összeragasztja, de attól még szép. Másfelől sztem ez egy teljesen szubjektív véleménye az Évinek, sosem pontozott fölé valamit, csak mert nyerte :)

Névtelen

Hát ja gondolom a pontozásban az is közre játszott hogy nyerte! Hátha csurran cseppen még valami a Lancometól... Egyébként Moon Angelnek igaza van ahogy nézem a régi teszteket, tényleg pontozott már le ennél jobb spirált.

Bobby

:D :D :D

Bobby

Milyen kispályás elképzelés: "Hátha csurran cseppen még valami a Lancometól..." nekem az életben ez eszembe nem jutna, h ilyet feltételezzek valakiről. És sztem Évinek sem. Mindenki magából indul ki. ;)

SophiEl

Én Glamour-napokon vettem egyet a kuponnal. A fentihez hasonló eredményt tapasztaltam... Nekem ez már "pókláb", úgyhogy egy húzás után ki is szerettem belőle. Viszont kipipálok vele egy karácsonyi ajándékot. :)

Unknown

Én régen elég sok luxus szempillaspirált kipróbáltam és valahogy tényleg azt tapasztaltam, hogy a drágább jobb. De mivel olyan kis bénán nőnek a szempilláim, így azt vallom, hogy egy olcsó-középkategóriás is tökéletes lesz nekem, ha nem pereg le és nem nagy a keféje. Másokon szeretek jobb spirálokat használni, mert azértmégiscsak, de ott a kefe egyáltalán nem szempont, mert eldobhatósat használok. Szerintem valamiért azok csinálják a legjobb szempillákat, pedig semmi extra nincs bennük, sem formára, sem máshogy. [Jó, lehet különböző fejűeket kapni meg amúgy is átkeféled meg ilyesmik, amit a reggeli rohanásban nem biztos, hogy megteszel...]

dyna

Az én kedvenc spirálom a Clarins Wonder Perfestje, ami szintén elég drága, 7500 forint. Annál szebb pillákat semmi sem varázsol nekem.
Viszont a Primőr talinak köszönhetően kipróbáltam most a Max Faxctor False lashest, ami az én pilláimon szintén jól muzsikál és mondjuk fél áron van. Valószínű, ha ez elfogy egy ilyet fogok inkább venni, mert a Clarins-esre egyszerűen sajnálom a pénzt.

Nekem is túl összetapasztósnak tűnik a képről, de elhiszem, h neked ez tetszik és a te pilláidból nem is lehet többet kihozni. Szóval ez ízlés és "alapanyag" kérdése is, a fikázók meg változatlanul ne zavarjanak! ;)

Illés Rebeka

Nekem nagyon bejön, én is szívesen kipróbálnám. Valóban húzós az ára, ez az egy dolog, amiért nem venném meg csak úgy. :)

Névtelen

Nem ertem, hogy mit lehet sokallni, 8900 ft-on ???? Szanalmasak vagytok, összevissza veszitek a Maybelline, Essence, stb , egyeb olcsobb spiralokat !!! Inkabb sporolnatok össze, es lenne egy high end spiralotok fel evig,....En evente ket db !!! Hangsulyozom 2 darab !!! spiralt veszek !!! Es meg igy is olcsobban jövök ki, mintha össsze vissza vasarolnam a mindenfele drogerias szutykot... Es igen,a dragabb tenyleg jobb,...Most per pillanat en eg< Clarins, es egy Laura Mercier spiralt hasznalok, de felvaltva.

Anna

Kedves Névtelen szerintem inkább te vagy szánalmas ezzel a megnyilvánulással. Képzeld van aki szeret több spirált is használni mert mindegyik mást tud, mindegyik más hatást ér el. Én használtam már Lancome spirált, de szerintem a Maybelline Falsies ugyanolyan jó és a Lancome spirállal ellentétben nem száradt ki 4 hónap után.

Egyébként észrevettétek hogy az értelmi szint csökkenésével egyenértékben nőnek a kérdő és felkiáltójelek néhány embernél? :D

Ha valakinek van kedve játszani, nálam két játék is zajlik az egyikben lehet egy Maybelline spirált is nyerni. ;)
http://moonangelstories.blogspot.hu/2012/09/jatek.html

mrs__kovacs

Nem rossz, de én azért jobbra számítottam, bár kinek-mi :]

Nitulino

Tetszett a teszt, lényegre törő volt, mégis alapos :) Az tény ennél a szempillaspirálnál, hogy valaki egyenesen beleszeret, valaki pedig nem érti, hogy mások mit esznek rajta. Tapasztalatok szerint ez valószínűleg azért van, mert nem tudják használni a kefét hozzá. Viszont szerintem a Lancôme spirálok esetében érvényes kifejezetten az a szólás, hogy mint a jó bor, idővel beérik. Szóval lehet 1 hónap múlva már nem fogja annyira összeragasztani a pillákat és sokkal jobban el lehet oszlatni.

Aki meg ilyet beír, hogy Évi biztos benyal hátha kap majd valamilyen juttatást a nyalásért cserébe az nem tud olvasni?? Évi nyerte ezt a terméket, random módon, nem tesztelésre kapta. Szerintem az is tök jó, hogy megmutatta ezt a spirált, mert lehet pont ez győz meg másokat arról, hogy érdemes lehet egyszer befektetni egy jó spirálba.

Thündérke

Többet vártam volna a "híres spiráltól" :( de köszönjük a tesztet! :)

Viki

Számomra nagyon hasznos volt ez a bejegyzés, mert így már tudom, hogy feleslegesen fájt ezért a spirálért eddig a szívem. :D
Egyébként pedig van abban valami, amit Nitulino írt, hogy idővel szebb eredményt lehet majd elérni vele. Én már több spirálnál is tapasztaltam ugyanezt. /Persze az is lehet, hogy csak időbe telt mire ráéreztem, hogyan kell őket használni. :)/

Névtelen

Nekem volt már Lancome spirálom, nem ez a fajta, hanem a sima Hypnose Drama. Olyan nyomi kefét mint annak volt, még életemben nem láttam. Persze nem vagyok vmi sminkguru, lehet, h csak én voltam béna hozzá. Tényleg hosszabította a pilláimat, viszont sajos össze is ragasztotta őket. Örültem, h elhasználtam, mert még össze is kente a szemhéjamat. Most avonost használok, de egy Diorshow-ra gyűjtök.

Névtelen

tegnap abban a dm-ben lőtték meg az őrt, ahova azért jártam mert tök szimpi meg rendes volt az őrsrác...:/ ( nem játszott szoroskövetősdit,nézett szúrósszemmel), sőt néha még viccesen beszélgettünk 2-3 mondatban ha kérdeztem tőle valamit. iszonyat mardos belül az érzés , emlékszem a szemeire, nemtudomhova elsírni ezt csak névtelenül egy sminkblogra. ... :( Drukkolok neki hogy őrizze meg nevetős emberségét, és gondolok rá hogy ne telepedjen rá a bizalmatlanság meg a félelem. köszönöm hogy elolvastátok

Névtelen

bár az is lehet,hogy az újságírók összevissza írkálnak és hogy nem őt lőtték arcon,hanem más bolt őrét.Attól még ugyanezt kívánom az áldozatnak, mint előbb

Névtelen

Szerintem szebb pillákat produkált rajtad a Catrice giant-je, mint ez a spirál, legalábbis a tesztfotók alapján (melyik sminkednél volt még ez rajtad?) Más szempontnál a Lancome mentségére legyen mondva, hogy ez volt az egyetlen spirálom, ami mindennapos használat mellett sem irritálta a szemem, nem pergett, mégis könnyű volt lemosni (sima hypnose-om volt). Az ára viszont borzalmas, és "hatásban" elmarad egy maybelline mögött...
A "természetes" kategóriában nálam a Clinique High Impact Curling-je lenne a verhetetlen, ha nem jött volna ki a fele pillám lemosáskor. :D Helyette most a Bourjois Ultra care-jét próbálgatom...
A drámai kategória a legjobbjai a maybelline termékek lehetnének (One by One, meg a falsies black drama)ha előbbitől nem könnyeznék állandóan, utóbbitól meg nem gyulladna be a szemem, úgyhogy ablakon kidobott pénz sajnos, soha többé nem veszek tőlük ilyesmit... Így erre a célra marad az Essence "I Love Extreme", bár már az egy kicsit "túl természetellenes", de legalább a szemem bírja. :)

Névtelen

Szerintem nem minden esetben igaz hogy a drágább mindig jobb. Ebben esetben biztos nem. Már ne is haragudj hogy ezt mondom, de ocsmányak a pilláid ezzel a szempillaspirállal. Biztos nem adnék érte 8900 Ft-ot.

Névtelen

Micsoda háború folyik itt már egy szempillaspirál miatt is...elképesztő...

Kedves posztoló! Szeretnék natúran olyan szempillákat mint, amilyenek a tieid! Nem is kellene nagyon azt spirálozni! :)

Pocahontas

Gina

Hm, szerintem sem meggyőző az eredmény, de valószínű az első réteg utáni átfésülés sokat javított volna a helyzeten. És nem is feltétlen biztos, hogy az ilyen spiráloknál szükség van két rétegre, bár ez csak az én véleményem, én mindent egy rétegben kenek fel:)
Amit én bátran ajánlok, az a kiko szempillaspirálja, megfizethető áron egy nagyon jó minőségű terméket kapsz. És a keféje is szuper, könnyű használni. A gond csak az, hogy itthon nem lehet kapni, nekem is Németországból hozzák.:)
Mindenesetre köszönjük a tesztet, csak így tovább:)

Névtelen

Én is nyertem ilyen mintát, nagyon örültem neki és hatalmas elvárásaim voltak vele szemben így aztán hatalmasat is csalódtam, egy nagy nulla ez a spirál, (szerintem a te pilláidon is, de ez ízlés kérdése) az egyik legrosszabb amit valaha próbáltam, örülök,hogy nem adtam ki érte 8900Ft-ot mert kb 500-at sem ér.

citromhab

Továbbra is fenntartom, hogy nekem tetszik az ezzel a spirállal kapott eredmény, nem kell, hogy ezt más is így gondolja, de engedjétek meg, hogy meglegyen a saját véleményem. :) A különböző névtelen beszólásokra nem fogok egyenként reagálni, a blogon soha egyetlen szponzorált bejegyzés sem volt és nem is lesz, a kapott termékek tesztelésénél pedig korrekten, az igazságnak megfelelően szoktam tesztet írni. A szánalmas szóval pedig közel sem azokat illetném, akik nem tudnak vagy akarnak ennyi pénzt kiadni egy spirálra, ha bárki ez alapján ítél, az a szánalmas az elferdült értékrendjével.

Christine

A Lancome spiralokrol en is azt gondolom, hogy 'be kell nekik erni', elso hasznalatnal meg tul higak de egy kis ido utan nagyon jok. A klasszikus Hypnose-t nagyon megszerettem es felkeltette az erdeklodesemet az uj Star. Elmentem kiprobalni, ha mar ott voltam, kiprobaltam a Doll Eyes-t es a Dramat is (arra mar nagyon kivancsi voltam), de vegul a Doll valt be a legjobban, haza is vittem. Persze ugy gondolom, ez leginkabb annak a fuggvenye, hogy kinek milyen szempillai vannak, mert az enyemet szornyen picik, nem sok spiral tud rajta segiteni. Nekem talan tul nagy elvarasaim voltak a Starral szemben, de orulok, hogy neked bevalt!
Ami nagyon izgatja a fantaziamat, az az Essence Extreme, annyi jot olvastam rola, de egyelore nem akarom megvenni, most is harom spiralom van amit el kellene hasznalnom...

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...