Keress rá:

Páginas

Életem apró pillanatai # 7.

Ebben a hónapban még nem is volt ilyen bejegyzés, még jó, hogy az előzőnél megállapítottam, jó lenne valami rendszerességet vinni a személyes képek posztolásába. :D

Így össze is gyűlt jó pár kép:

Az első két képen láthatjátok, hogyan lesz az őskáoszból pár óra leforgása alatt tökéletes rend. :) Ryukkal szeretünk úgy sorozatot nézni, hogy ő rajtam fekszik, míg meg nem unja. Fényképeztem munka után, éjszaka és vásárlás előtt, ez a Marie Claire még az előző havi, úgyhogy elég régen készültek ezek a képek. :D A fülkígyóm ahhoz képest, mennyire tetszik, nincs használva. A fonással pedig göndörítés szándéka miatt kísérleteztem, nem mellesleg pedig éjszaka többnyire így oldom meg, hogy ne feküdjek folyton a hajamra.

A folytatásért kattintsatok tovább:


Ryuk királyi kiváltsága, hogy bárhol aludhat, még a párnám közepén is. Voltam Pesten és Szimpláztam is kicsit, vonaton várakoztam és emiatt majdnem elkéstem munkából is, még mindig tetszik a menta körömlakk és az almacsutkás nyakláncom is. Új hajgöndörítési módszerrel próbálkoztam, ami látványosan eredményesebb, mint a fonat, csak kár, hogy ez se tart sokáig. Vettem új Essence termékeket és füstfóliát a Kreatív Kedd egyik projektjéhez.

Ebédeltem kínait és új szemüvegkeretre vágyom. Új sorozatra kaptam rá, a Sírhant művek nem is tudom, hogy maradhatott ki eddig az életemből, annyira passzol a hangulata hozzám. Sminkeltem csak úgy boltba menet előtt, pár sorban elmondhattam a véleményem a mostani Marie Claire egyik cikkében és Ryuk éppen kutyának érzi magát, mert a tollamat harapdálja. :)

És akkor a végére egy kis személyes is: Elég nagy változások előtt állok, holnap költözöm, mert munkát kaptam, ezeknek a részleteibe nem szeretnék még most belemenni, de később úgyis értesülni fogtok mindenről. Ha minden jól megy, akkor jövőhét vége felé már lesz internetem, és tudok jelentkezni. Ha esetleg nem lesz kétnaponta poszt a következő pár hétben, vagy kicsit többet kell várnotok az emailek, kérdések megválaszolására, akkor ez lesz a háttérben és türelmeteket kérem, amint belerázódtam az új helyzetbe és környezetbe, igyekezni fogok mindent a régi kerékvágásban folytatni. :)

Ti hogy kezelitek / kezeltétek az életetekben bekövetkező nagy változásokat? Mi volt eddigi életetek legnagyobb és legnehezebb döntése?

12 hozzászólás:

alifeinfull

Szia!

Az én életemben eddig három nagy döntés volt, az első kettőn még ma sem tettem túl magam, nem is szeretek róla beszélni. A harmadik nagyon friss, 13 év után szakítottam a barátommal, akivel együtt is életünk - hosszú, keserves időszak után gyorsan döntöttem, és gyorsan is cselekedtem. Tudom, hogy jó döntés volt, de most egy új életet kell kialakítanom, és még kicsit zaklatott vagyok időnként. Viszont lendületet kaptam, munkahelyváltást és költözést is szeretnék még az idén. :-)

samelike

Gratulálok!!!! :)
Tényleg mesélj ám a munkádról meg mindenről, jhuhj még egyszer gratulálok!
Én szeptember elején költöztem össze a barátommal, azt hiszem ez elég nagy váltás volt számomra. :D

Névtelen

Sok sikert a változáshoz neked.Majd kivárjuk az új posztokat..Tetszik, a szemüveg keret és a csutkás lánc, nagyon cuki a cicád!!
Judit

rusalka

a bolt előtti képen nagyon szép a szemöldököd!

Orsolya Szucs

Kedves Citromhab,
A képek szerint nálad is zajlik az élet rendesen :) Addig jó, míg történik valami.
Az én életemben a legnagyobb változás az volt, hogy 2010ben egyik napról a másikra (áprilisban megszerveztük, júliusban kijöttem) kiköltöztem Angliába a párommal. Azért volt nehéz, hiszen mindent és mindenkit otthon hagytam, ráadásul önszántamból, hogy megvalósítsam az álmaimat. Volt egy jó irodai részmunkaidős állás, szüleimmel éltem, azt is feladtam az álmaim miatt. Életem legjobb döntése volt, habár vannak nehéz időszakok :)
Sok sikert az új élethez!!!

citromhab

alifeinfull - Gratulálok, hogy ki tudtál lépni ebből a kapcsolatból ennyi idő után, sokan már csak a megszokás kedvéért is együtt maradtak volna, és így veszik el egymástól a lehetőséget az igazi boldogságra. Ha egyszer beindul a változás-gépezet, nehéz megállítani, sok sikert Neked mindenhez!

samelike - Köszönöm. :) Az összeköltözés is nagy lépés, nem is tudom, mit szokás ilyenkor kívánni, talán hogy minden jót Nektek a továbbiakban? A munkáról meg úgy amblokk mindenről hamarosan írok szerintem .

Pöty cica és rusalka - Köszönöm. :)

Orsy - jól döntöttél, én Németországba költözöm, cirka egy hónap alatt vett ilyen irányt az életem, bár a vágy megvolt már régebb óta, a lehetőség most jött. :)

Unknown

Szia Evi, mar egy ideje olvaslak de nem vagyok az a kommentelos fajta. A valtozasokhoz viszont sok erot es szerencset szeretnek kivanni es tudd, hogy sokan szurkolunk neked!:) En tobb mint 3eve Londonban elek, ez egy nagy valtozas volt az eletemben..amit meg sok egyeb kovetett es most is epp egy ilyen nagy lepes elott allok. Uj munkat kezdek majd es ehhez fel kell mondanom a jelenlegi munkahelyemen. Alapvetoen nagyon ragaszkodo tipus vagyok szoval nem volt egyszeru meghozni ezt a dontest, de tudom, hogy ez jobb lesz nekem. Hajra valtozas, hajra uj elet!!!:)))

cnc

Szia!
Már egy ideje olvaslak, és nagyon érdekelne veled kapcsolatban. Remélem nem veszed bántásnak, csupán érdeklődés. Ha postban megírnád annak nagyon örülnék, de annak is ha itt válaszolsz.
A túlsúlyod betegségből fakadó? Próbáltál lefogyni? Van benned ez iránti vágy? Nem csak a küllem miatt, az egészséged miatt? Szándékodban áll emiatt változtatni? Egészségesen étkezni?

Előre is köszi!

dyna

én is drukkolok neked Évi, aztán amjd mesélj mindenről! ;)
asszem akkor átmenetileg nem gyönyörködhetünk ryukban, de ez legyen a legnagyobb bánatunk! ;)

Névtelen

Szia!

Egy névtelen olvadós előlép:)! Csak mert szerettem volna ezt linkelni:)! Láttad már?
http://www.retikul.hu/kencefice/szepsegblogok
S.

Névtelen

Olvadós= Olvasód :D

citromhab

dora szabo - Vár minket az új élet, csupa jót kívánok Neked is a váltáshoz. :)

cnc - nem tervezek erről írni, de a kérdéseidre válaszolok. Nem vagyok beteg, azért híztam el, mert könnyebb volt bizonyos helyzetekre evéssel reagálni, aztán pedig elveszítettem a kontrollt és ez lett belőle, viszont a lelki háttérbe nem akarok ekkora nyilvánosság előtt belemenni. Még jó pár évvel ezelőtt orvos által szabályozott diétával sikerült fogynom, de az eredmény nem volt hosszútávú. Az egészségem miatt van bennem vágy a változtatásra, egy pár ruhamérettel szeretnék kisebb ruhákat hordani. Nálam a változások vonzzák egymást, így lassan egy hónapja elindultam egy irányba megint (nyáron is elkezdtem egyfajta életmódváltást, de az félbe is maradt), ennek már van is eredménye, így remélhetőleg lesz motivációm folytatni és elérni azt az eredményt, amit kitűztem magamnak.

dyna - köszönöm, hidd el, Ryuk épp eléggé hiányzik nekem is. :)

S. - köszönöm a linket, már láttam, és nagyon örülök neki. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...