Keress rá:

Páginas

Kreatív Kedd születésnap

Egy évvel ezelőtt magyar beauty bloggerek egy kis közössége belevágott egy Kreatív Kedd nevű kezdeményezésbe, aminek az volt a célja, hogy időnként közös témában alkossanak valamit, fejlesszék és megcsillogtassák a tehetségüket s kreativitásukat. Anno meghívtak vendég bloggernek, azzal a bejegyzéssel sikerült is elcsúsznom egy napot, de nagyon élveztem a részvételt. Aztán nem is olyan régen megkérdeztem őket, csatlakozhatnék-e a csapathoz, szükségem volt egy kis motivációra, hogy legyen miért kreatívkodnom. A szülinapos bejegyzésben nem tudtam részt venni sajnos, kicsit váratlanul alakultak a dolgaim, de igyekszem a jövőben kiiktatni az akadályokat és töretlen lelkesedéssel kísérletezni, gyakorolni egy-egy témán belül.

Megbeszéltük a lányokkal, hogy ma mindenki posztolja az eddigi Kreatív Kedd-ekre készült sminkjeit, nekem nincs még sok, de a következő születésnapon nem győztök majd lefelé görgetni az egérrel. :)

A folytatásért kattintsatok tovább:


A meghívásomkor a klipek volt a soros téma, először valami igazán őrülttel próbálkoztam, és Marilyn Manson egyik klipben viselt sminkje mellett döntöttem. Aztán készítettem egy másik változatot is, amit pedig Adele inspirált.


Mióta pedig a csapat tagja vagyok két témában vettem részt, az egyik a pöttyök, csíkok volt, amiből én egy Minnie Mouse sminkre asszociáltam:


A második témát pedig az Olimpia szolgáltatta, én elég tágan értelmeztem a témánkat és a görög isteneknél, pontosabban Artemisznél kötöttem ki végül:


A többiek:

Zsófi
Sophie
Kriszti
Anita
Rita
Suzy

Nektek melyik tetszik a leginkább? Szoktátok várni a Kreatív Kedd-es bejegyzéseket?

4 hozzászólás:

Bar- BeautySaleBlog

. a M. Mansonos csucs!! Orulok hogy csatlakoztal a csapathoz :)

Illés Rebeka

Az Adele-es sminket nagyon eltaláltad. De a Minnie-s is nagyon aranyos lett. :)

Viki

Nekem is az Adele smink a kedvencem. :)

Unknown

Nagyon-nagyon jók a sminkek, a kedvencem az Olimpiás.
Nagyon örülök, hogy Te is részese vagy a csapatnak! :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...