Keress rá:

Páginas

Kreatív Kedd - Olimpia

Amikor megszületett a mostani téma, elgondolkoztam, mit is hozhatnék ki belőle, aztán szinte rögtön eszembe jutott, hogy az olimpikonjaink formaruhájának (ami mellesleg szerintem nem lett a legjobb) kalotaszegi írásos hímzésmintája adhatna inspirációt. Ki is választottam pár mintát a netről, aztán feledésbe is merült az egész, és tegnap este kaptam észbe, hogy ma produkálnom kéne valamit. Képtelen vagyok úgy sminkelni, hogy valamihez nincs kedvem, és a minta rajzoláshoz most nagyon nem volt. Aztán eszembe jutott, hogy a téma felvetésénél az is szerepelt, hogy el lehet vonatkoztatni tőle, úgyhogy én így is tettem.

Iskolás koromban nagyon szerettem az ókori római és görög isteneket, (a Herkules és Xéna sorozat remélem másnak is mond még valamit :D), önszorgalomból szinte az összes isten nevét megtanultam. Az olimpiai játékok az antik Görögországból származnak, a görög istennők közül pedig a nagy kedvencem Artemisz volt, aki a Hold és a vadászat istennője. Innen jött a barna és a zöld, mint alapszín. Ezeket az istenek mindig nagyon szép arcéllel, csillogva vizualizálom magam előtt, ezért én sem bántam szűkmarkúan a kontúr - pirosító - highlight trióval.

A folytatásért kattintsatok tovább:

A képek nem sikerültek túl jól, de már megszokhattam volna. :D

Vakus.


Nézzétek meg a többiek munkáit is:

Sophie
Kriszti
Zsófi
Suzy
Zsuzsi
Anita
Rita

Ti nézitek az olimpiát? Mi a kedvenc sportágatok? Szerettétek az ókori görög mítoszvilágot?

13 hozzászólás:

Ágihanna - Szelencetitkok

Ezt a szemsminket még egy buliba is simán el tudnám képzelni :]

Missy

Fuhuu de írtó jó lett. :)

Barta Veronika

Imádtam a Herkules, meg a Xena-t is, pláne ha keresztezték az útjaik egymást. :D Sőt, a görög mitológiás dolgokat is imádom, mai napig minden ilyesmi filmet megnézek. :) Tetszik, hogy errefele indultál el, jó lett! :)

Névtelen

Ezt úgy, ahogy van, eltaláltad! A színek, ahogy harmonizálnak egymással, a szemöldököd, a szád, a szemed, plusz a hajadban az a ráf is! Gyönyörű! *.*

Makeupcakes

A pirosítót/kontúrt nagyon szépen felvitted, wow!

adrus

jajj imádtam herkulest meg xenat is nagyon jó volt :D:D jó, hogy elvonatkoztattál:)

Kriszti

Jól elkanyarodtál, de végül is gyönyörű a kivitelezés. :)

Nitulino

Csudaszép lett, nagyon tetszik ez a zöld-barna kombó :)

samelike

Nagyon eltaláltad, ütős lett! Nagyon tetszik a szemsminked nekem is.

Robin

Nagyon jól tetted, hogy kicsit más irányba indultál, borzasztóan tetszik a munkád! Simán odaillenél az Olymposra is. :)

Monic

Szuper jó lett, gyönyörű a szemsmink! :)
Nézem az olimpiát, a cégnél online is megy egész nap. A vizes sportokat szeretem a legjobban és nagyon el tudok érzékenyülni, ha magyarok állnak a dobogó tetején.

dorottyazsofia

Messze a tied volt a kedvencem erről a hétről! Imádom a koncepciót és a háttérgondolatot - nem sablon-olimpia, mégis van mögötte tartalom. És imádom az ókori görög motívumokat! A szemöldököd fantasztikus lett, és a hajpánt is nagyon tuti :).
Én egyébként leginkább a vívást, úszást (szinkront is), atlétikát, tornát nézem, illetve leginkább ezeket szeretem nézni az olimpián :).

citromhab

Köszönöm mindenkinek. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...