Keress rá:

Páginas

Fleur de Santé körömlakk teszt

Mióta nincs műkörmöm, igyekszem a sajátjaim állapotát helyre hozni, emellett pedig előszeretettel festegetem őket. A legutóbbi Fleur de Santétól kapott csomagomba egy körömlakkot is választottam, egy olyan szín mellett tettem le a voksomat, amivel már biztos mindenki találkozott, igazi nyári sláger, ez nem más, mint a korall. Sajnos semmilyen fantázianevet nem kapott, így csak a cikkszám alapján lehet beazonosítani: 93787

A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolás egyszerű, átlátszó üveg, fekete kupak, a kiszerelés 8 ml-es. Mikor először megláttam az ecsetet, arra gondoltam, hogy biztos csíkozni fog, nagyon egyszerű applikátorral van dolgunk. Ezzel szemben meglepődve tapasztaltam, hogy egyáltalán nem csíkoz, sőt, nagyon könnyű vele dolgozni, annyi kifogásom van ellene, hogy jobban szeretem a szélesebb fejű ecseteket, ezt az én körmeimen háromszor kell végighúzni. A festék állaga kissé folyós.



Az is váratlanul ért, hogy már egy rétegben is olyan szép, egyenletes fedést kaptam, hogy nem is lett volna szükség második rétegre, ha nem bénázom el az első felvitelét. A száradási idő elég gyors, bár a második réteg után már használtam száradást gyorsító sprayt is, biztos, ami biztos.

A tartósságnál vegyétek figyelembe, hogy alap- és fedőlakkot is használtam mellé, illetve pont előtte fejeztem be egy hetes körömerősítő kúrát, nem tudom, ez mennyiben befolyásolta az eredményt, de egy hét után is csak egy-két helyen pattogott le a lakk minimálisan, illetve a körömvégeknél figyelhető meg kopás. Időközben a középső- és a mutatóujjamat le kellett reszelnem, mert letört a körmöm. Azt még hozzátenném, hogy házimunkát is végeztem, illetve dolgoztam is ezzel a manikűrrel, így az egy hét felettébb szép eredmény nálam.


Egy hét után.

Összességében nagyon pozitívan csalódtam ebben a körömlakkban, nem számítottam rá, hogy ilyen jól fog teljesíteni. Az ára 1299 Ft, de érdemes figyelni az akcióikra, mert olyankor kedvezőbben juthattok hozzá.

Csomagolás: 10 / 8 - a funkcióját teljesítia fantázianevet nagyon hiányolom róla.
Használat: 10 / 9 - kicsit szélesebb ecsettel még jobban szeretném.
Pigmentáltság: 10 / 10 - egy rétegben is jól fed.
Tartósság: 10 / 10 - alap- és fedőlakkal kiemelkedően jó.

Összességében: 10 / 9 - A színskálát kicsit bővíthetnék még, mert jó minőségű termékről van szó.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemet nem befolyásolja, ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesültem.

Nektek mi a kedvenc körömlakk színetek és márkátok? Próbáltátok már a Fleur de Santé lakkjait?

2 hozzászólás:

fashiontastediary

o de jó színű *-*

ESZBÉ

Csatlakozom. Tényleg nagyon szép szín!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...