Keress rá:

Páginas

Napi outfit

Elfogultság nélkül kijelenthetem, hogy idén nyáron ez a kedvenc összeállításom, annyira szeretem ezt a felsőt, a színét, a fazonját, az anyagát, mindent. A kék kiegészítők pedig szerintem csak még inkább dobnak az összképen, bár magamtól nem feltétlen jutott volna eszembe így párosítani őket, Petra hívta fel rá a figyelmemet. :) Ezek a képek is a múltkori alkalommal készültek, és bár van korall színű szandálom és topánkám is, elfelejtettem magammal vinni őket, így maradt a gladiátorszandál. Így is tetszik, de a cipőmmel még jobb lenne (szerintem). Nem tudom, mikor lesz legközelebb outfit bejegyzés, lehet rá tudom venni majd az öcsémet pár kép elkattintására és remélem minél hamarabb találkozom majd Petrával is.


A folytatásért kattintsatok tovább:








Felső: Asos
Leggings: Yours
Clutch: Oasap
Nyaklánc, fülbevaló: C&A, Six

Van olyan kedvenc ruhátok, amit minden nap szívesen viselnétek? Mennyire bátran szoktátok kombinálni a színeket öltözködésnél?

20 hozzászólás:

Christine

Zsenialis ez a felso, es a kek kiegeszitokkel tenyleg szuper!

Névtelen

Szia!

Még sohasem láttalak egész alakos képen, igaz ritkán járok a blogodon. De aggódom érted. Kérlek keress fel egy dietetikus tanácsadót aki segít lefogyni. Lehet h. azt mondogatod magadnak h. neked így jó, de idővel jön a cukorbetegség, a magas vérnyomás stb... nem fogod megélni a 60. életévedet. Én láttam a saját anyukámon ahogy tönkrement (szerintem még 1-2év és levágják a lábát majd), neked még van esélyed, még fiatal vagy. Dietetikus és mozgás, nem lehetetlen a fogyás.

Unknown

Nagyon jól áll neked ez a rózsaszín, ezzel a kékkel együtt pedig nagyon szuper! Én szeretem az ilyen kombinációkat. :)

Kittiie

Nagyon tetszik a felsőd, szerintem jó így ez az összeállítás és igen, a rózsaszín és a kék nagyon jó együtt, de narancssárgával is bátran kombinálhatod a rózsaszínt, én szoktam. :D

Nekem is van már ilyen clutchom, de mindenki szidja, nekem is oasapos, a te bejegyzésed alapján rendeltem meg. Nekem nagyon tetszik egyébként, csak más miért szidja...:/

http://kittiiedreamworld.blogspot.hu/2012/07/oasap-rendelesem.html

Egyébként tök jó, hogy így felvállalod az alakod és mersz kitenni képeket, vállalva a kedves névtelen hozzászólásokat. (ezt én nem bántásból mondom) irigylem a bátorságodat.

Névtelen

Nagyon édi az első kép! :)

Anna

Nagyon jó ez az outfit is, jól áll neked ez a szín. A kék kiegészítők is szuperek.
Egyedüli negatívum szerintem hogy a felső szabása hátulról nem túl előnyös. De ez csak az én véleményem.
Várom a következő ilyen bejegyzést! ;)

http://moonangelstories.blogspot.com

TuzaVivi

iszonyat jó ez a felső :D

SophiEl

Döbbenetesen jól áll neked(!) ez a rózsaszín, nagyon tetszik a szetted. :) Tényleg feldobja a kék lánc és táska.

Andi

Ooo, nem is gondoltam volna, hogy ilyen hosszú hátul ez a felső, de nagyon tuti egyébként:)

Anett

aranyos nekem ez eddig a legjobb outfited jól állnak ezek az élénk színek (: Az első két képen mi van a kezedben?:D

Kitti

Semmi bántó nem volt a Névtelen megjegyzésben.

A kék és a rózsaszín valóban jól néz ki együtt, a ruha szabása előnyös, de tény és való, hogy a blog tulaja ekkora túlsúllyal nem számíthat hosszú életre. :(

Ha csak nem utálod az életed, akkor bizony önáltatás azt mondanod, hogy így is jól érzed magad! Ez már nem esztétikai probléma, amivel még gond nélkül el lehet fogadnod magad. Ez az egészségedet, a további életedet veszélyezteti. Azt, hogy meddig maradhatsz még a szeretteiddel. :(

Anna

Ez a felső nagyon vagány! Meglepett, hogy ilyen hosszú hátul, de tetszik!:))Jól áll ez a szín!
A fülbevalód imádom, egy ilyet lilában imádnék:) Hol vetted? :)

Eri Nails

Nagyon jól néz ki ez a két szín párosítva! :)

Névtelen

Bizony a névtelenhez szeretnék csatlakozni és egyáltalán nem bántásképpen de valamit meg kell próbálnod súlyod csökkentése érdekében.Hidd el az életed a tét.

citromhab

Kittiie - nekem nincs vele semmi bajom, nagyon szeretem, bár tény, hogy nem szabad és nem is lehet nagyon megpakolni, mert meglátszik a "törés" utána rajta, de szerintem ez belefér egy clutchnál.

Moon Angel - igen, tény, hogy így a képen nekem is feltűnt, hogy hátulról még szélesebbnek tűnik így a hátam, de nálam ezt kompenzálja, hogy elölről és oldalról meg tetszik. :)

Anett - köszönöm, nekem is ez tetszik a legjobban, még keresem a stílusomat, de talán eddig ez fejez ki a leginkább engem. Az a kis valami pedig egy fagyi alakú mini ventilátor, a fotósomé, Petráé.

Két névtelen és Kitti: Az ilyen típusú hozzászólásokban semmi bántó nincs, igazatok van, sosem állítottam, hogy egészségügyileg nem érezném magam jobban könnyebben és azt is tudom, hogy ezért csak én tehetek.

Bobby

Fagyi alakú ventilátor?! Miért nincs nekem? Must have. Imádom a felsőd színét.

Effi

Nagyon szép a felsőd színe, jól is áll neked. Bár nekem hátulról nem tetszik. De elölről nagyon csinos, főleg a kék kiegészítőkkel. Ezeken a képeken látszik, hogy már bátrabban mutatod meg magad, mint az első outfit posztnál, csak így tovább! :)

fashiontastediary

először ha szabad megjegyeznem mocsok jó ez a felsőőőő<3
a másik pedig, hogy új néven elérhető a blogom, le majd újra fel kell iratkozni (emcs-fashion).
http://fashiontastediary.blogspot.hu/

citromhab

Bobby - én is pályáznék egyre, kár, hogy itthon még sehol nem láttam ilyesmit.

Flóra - köszönöm, igyekszem. :)

fashiontastediary - kerestem a régit, meg is lepődtem, hogy nem elérhető, de akkor megnyugodtam, hogy csak nevet váltottál és nem fejezted be. :)

fashiontastediary

aggodalomra semmi ok, tovább borzolom a kedélyeket :D

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...