Keress rá:

Páginas

Napi outfit

Mikor fél éves lett a blog, ennek örömére tartottam egy nyereményjátékot, ahol volt egy kérdés, miszerint mit szeretnétek még látni nálam? Nagy meglepetésemre már akkor sokan írtátok, hogy lehetne outfit bejegyzés. Ezt akkor elsunnyogtam, mert úgy voltam vele, nem lenne túl jó ötlet ezzel is támadási felületet biztosítani, illetve nincs kifinomult stílusérzékem, és alapjában véve ruhám sincs túl sok. Sokszor említettem már Nektek, hogy ez a blog rengeteg pluszt adott nekem, többek között segített megbékélnem önmagammal. Félreértés ne essen, nem azt fogom hangoztatni, hogy kövérnek lenni jó dolog, mert számtalan hátránya van és egészségtelen, de mindaddig, amíg valaki nem tesz ellene, nem muszáj bujkálnia a világ elől és utálnia önmagát. Megtanultam magam önmagamhoz hasonlítani, és nem mondom, hogy elégedett vagyok azzal, ami a tükörből visszaköszön, vagy kirobbanó az önbizalmam, viszont szeretem azt az embert, aki vagyok. Épp ezért érkezett el az az idő, amikor úgy érzem, fel merem vállalni magam teljes, valódi formámban egy olyan online közösségben is, ahol hideget-meleget egyaránt kap az ember. Tudom, hogy sokaknak ez nem fog tetszeni, de remélem lesznek annyira kulturáltak, hogy a jobb felső sarokban lévő piros X-re kattintva fejezik ki ezt. Ha pedig mégsem, akkor el kell szomorítanom őket, mert már nem érdekel, ha a súlyomat tippelgetik, vagy akár alpári megjegyzéseket tesznek rám, ilyen vagyok, s kívánom mindenkinek, hogy találja meg azt a belső békét, amiben képes elfogadni önmagát és nem mások mércéje szerint éli az életét.

A rövid (haha) monológ után egy pár szó az öltözékemről:
Vasárnap Gyulán voltam, ezen a hétvégén tartották a pálinkafesztivált a szülővárosomban, a barátnőimmel pedig megláttuk ebben a remek apropót arra, hogy összegyűljünk. A ruhám elsődleges szempontja a kényelem volt, mint ahogy az lenni szokott, az esti koncertre csak a cipőmet cseréltem le, mivel az előző esti hepajkodás során kissé feltörte a lábamat, én pedig koncertre készültem, nem pedig ücsörögni. Szóval ez a viselet abszolút hétköznapinak számít szerintem, de azért remélem jó lesz első próbálkozásnak. A fényképeket amúgy egy barátnőm készítette, aki hobbi szinten foglalkozik fotózással, nagyon ügyes és innen is köszönöm, Petra. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:









És készült pár mókásabb fotó is :)




És ha netalán valakit érdekelne, mit honnan szereztem be:

Blúz: C&A
Farmer: Bonprix
Cipő: Deichmann
Fülbevaló: Ebay
Gyűrű: Ebay
Clutch: OASAP

A képeket Pozderka Petra készítette, itt tudjátok megnézni a munkáit.

Nem tudom, milyen időközönként tudok ilyen bejegyzéssel jelentkezni, de lenne egy kérdésem hozzátok: Érdekelne Titeket máskor is ilyen poszt?

77 hozzászólás:

Adryenn

Nagyon jó képek :) Csinos vagy :) Nekem az utolsó kép a kedvencem :)

Tímea

Biztos nagy bátorság kellett ehhez a posthoz, de jól tetted, hogy bevállaltad. Így megmutathatod a kritikusoknak, hogy teszel a véleményükre, és ez jó valahol. A képeken is az látszik, hogy jól érezted magad a készítésük közben, és nem feszengsz. Bár én az egészséges életmód híve vagyok, mégis szívmelengető volt most ezt olvasni, és látni, hogy fel mered vállalni önmagad, akárhány kg is vagy. És ez jó dolog, Évi.

Melantha

Nem is tudom,mit illik ilyenkor mondani:) Gratulálok a bátorságodhoz? Nemtom.
Mindenesetre tetszik az összeállítás, látszik, hogy kényelmes, mégis csini .(Én csak valami lógósabb nyakláncot hiányolok picit, az talán még dobna rajta.)

nyul

Jaaaj de édi vagy, persze jöhet még ilyen bejegyzés :)

zsannu

Nagyon szimpatikus az, amit az elején leírtál, bárcsak én is eltudnám fogadni magam, vagy lenne bivalyerőm a változtatáshoz, de így marad az elégedetlenség. Mindenesetre tök jó, hogy te így gondolkodsz és csini vagy!=)

Anna

Nagyon tetszik a szett, ügyesen bánsz a színekkel és a kiegészítőkkel. Mindig örülök ha ilyen csinos duci lányt látok. :) Az arcod szinte sugárzik és egyszerűen csak jó rád nézni.
A blogomon gyakran teszek közzé teltebb alakra készült szetteket, ha érdekel kukkants be. :)

http://moonangelstories.blogspot.com

Várom a következő hasonló bejegyzést! :)

Moon Angel

Zenzen

Szerintem is jók ezek a bejegyzések, és ne fognlalkozz azokal a bunkókkal akik beszólnak :). Én is híve vagyok az egészséges életmódnak, de mindenki fogadja el magát amilyen és legen boldog akármilyen a külseje. Örülök hogy írtál ilyen postot!

Unknown

úh, de jó az a táska...oasap persze:))

nekem tetszett, remélem máskor is hozol nekünk outfit posztokat:)

ebay-ről most én is rendeltem, ékszert, alig várom:))

Csipkelány

Nagyon csinos vagy. tetszik a fülbevalód, nagyon különleges :)

Christy

Nagyon csinos vagy, az utolsó kép tetszik a legjobban :) Tényleg nagy bátorság kellett ehhez a posthoz, de örülök neki hogy bevállaltad. És remélem lesznek még ilyenek :)

Kriszti

Nagyon pozitív, hogy bevállaltad, remélem látunk még Tőled outfotes bejegyzéseket! És persze nagyon csinos is voltál! :)

Diamond

Nagy tetszett ez a bejegyzés és ez alapján nekem a stílusod is tetszik. Kíváncsian várom a következő ilyen postot. És dicséretre méltó, hogy annak ellenére, hogy milyen bunkó emberek vannak manapság bemered vállalni és így leírtad a dolgokat. Azt hiszem ebből sokan tanulhatnák. :):)

Kátya

Azt írod nincsen stílusérzéked.Na szégyelld össze-vissza magad, neked igen is van egy kifinomult stílusod. Szép vagy, és jól érzed magad. És az meg, hogy ki mit mond kit érdekel? Puszi! :)

Aniko

Én sem vagyok egy nádszál és én elfogadtam így magam, de teszek ellene, nehogy valami rossz sűljön ki belőle :(
viszont, annyira gyönyörűséges az a topánka, hogy mindjárt meghalok :D
sajnos nekem olyan széles a lábfejem hogy ez a fazon nekem felejtős :(
te hogy vagy ezzel?

Gabbancs

Ahogy olvastam a bevezetőt, ez jutott eszembe: bárcsak nekem is ennyi önbizalmam lenne, mint Neked :)
Példaértékű a gondolkodásmódod, jó az ízlésed és a képeidről érződik a harmónia. Eddig is szerettelek olvasni, de ezzel a bejegyzéssel még szimpatikusabbá váltál. Még sok-sok ilyet! :)

Bobby

Nagyon csinos vagy és nőies! Szégyen-gyalázat,hogy egyáltalán magyarázkodnod kell. Várjuk a folytatást! :)

Névtelen

Szia!
Először is, hatalmas respect azért, hogy megírtad ezt a posztot!!! Példát vehetne rólad sok ember! Igen, én is tudom, mindenki tudja, hogy a túlsúly nem egészséges, és igen, mindenki vékony(abb) szeretne lenni, formás alakot szeretne, még ha ezt sokan maguknak sem vallják be, és jönnek az "ilyen a csontszerkezetem" és hasonló mesékkel... Viszont rengeteg ember küzd különböző komlexusokkal a súlya miatt, ill a társadalom róla alkotott véleménye miatt. Tenni a jó alakért, változtatni nagyon nehéz,egy nagyon nagy küzdelem, de TE megmutatod, hogy ha valaki nem akar, nem tud lefogyni, attól még lehet boldog, mert igenis az a legfontosabb, hogy az ember mindig jól tudja magát érezni a bőrében, akárhány kg is legyen! Fogadja el önmagát, fogadja el a többieket olyannak, amilyenek! Sztem vmilyen szintű intelligencia is kell ahhoz, hogy az ember ne ragadjon le kicsinyes módon a kg-ok számánál, hanem magát az EMBER-t nézze mögötte! Te láthatóan egy kiegyensúlyozott, vidám ember vagy, és ez az, ami számít!
Azt írod, nincs stílusérzéked! A képekről számomra nem ez jön le! Rajtam is van pár plusz kiló, tudom milyen nehéz jól, előnyösen öltözni, ha az ember nem modellalkat. Te nagyon ügyesen sötét farmert vettél fel, a póló hossza, bősége is kiváló, a könyékig érő, kissé bő ujja pedig egyszerűen tökéletes! Én is esetleg egy hosszú nyaklánccal nyújtottam volna még az összképen, de összességében első ilyen posztnak tökéletes!
Várok még sok-sok ilyen bejegyzést tőled, csak így tovább! puszi

Lolly

^-^ így kell ezt csinálni kérem szépen! Én annyira örülök neki, hogy a blogok világában hús-vér embereket, nőket is látni csinos és divatos outfitekben (már én is meg mertem magam mutatni, el sem hiszem, pedig nulla önbizalom, na mindegy nem rólam van most itt szó) szóval le az ocsmány, elferdült idealista testképet reklámozó magazinokkal és éljenek a bátor, stílusos és önmagukat szerető (ákárhány kilósak is legyenek) lányok és nők!!! Évi szerintem egyébként nagyon sok lány szeretne ilyen posztokat látni, mert a magazinokon kívül szinte senki nem modellalkat és gyalázat, hogy a blogokon kívül nem nagyon van más fórum ahol öltözködési tippeket találhatnának!

Biussh

Ugyan az a véleményem,mint Timinek.:) Nagyon jó képek lettek,a felsőd és a cipőd tök jó! :D

Unknown

Csinos vagy nagyon. ^^ és olyan édes vagy a bubi fújó pisztollyal. :D
és osztom azt amit Lolly mondott. ^^

Vikii
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Odette
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Andi

Szia! Nagyon aranyosak a képek :) És nem hiszem, hogy magyarázkodnod kellene bármi miatt is, az a 941 ember nem véletlenül szereti a blogodat :)

diamond

Jók lettek a képek, a buborékfújós tetszik a legjobban! :)
Gratulálok Évi, hogy rászántad magad az outfit posztra! :) Csak így tovább

Kittiie

Szia! Tetszett a bejegyzés. Szerintem az számít igazán, hogy jól érzed magadat a bőrödben,és hogy elfogadod magad. Lehet bárki vékony és kövér, ha nem fogadja el magát, nem lesz kisugárzása. Rajtad látszik, hogy jól érzed magad. :D Szerintem máskor is vállalj be ilyen bejegyzéseket, mert így erőt adsz azoknak, akik nem a kifutóra teremtettek. :D

Bunny

Szia,
szerintem sem kell magyarázkodnod az outfites postok miatt és ezen keresztül a súlyodról. Senkinek az égvilágon semmi köze hozzá hány kiló vagy és ha te így érzed jól magad, akkor így érzed jól magad, akinek ez nem teszik, elmehet melegebb éghajlatra. A képeken látszik, hogy van önbizalmad és ez a lényeg. Önmagunknak kell megfelelni és nem a másik embernek. És azt hiszem, te már elérted ezt, úgyhogy én is csak gratulálni tudok :)
A szett pedig nagyon jó, azt hiszem egyszerű de nagyszerű kategória :) Főleg a cipellő. :)

Barbara Sipka

A vízipisztolyos kép mennyire jó már!!! :D
Csinos voltál!! :)

.

Erőt adsz nekem is, amikor ilyen témájú blogom volt sose mertem felvállalni magam, de gratulálok és tisztellek, hogy te meg merted tenni

Rami

Évi, nagyon szép vagy, imádom a hajad, a cipőd, csini vagy, örülök ennek a bejegyzésnek, örülök hogy volt bátorságod feltenni, és IGEN legyen méééééég!

Tami

Szia :))
Először is tényleg minden elismerésem a tied! Bárcsak nekem is ennyi önbizalmam lenne, és el tudnám magam fogadni! De most valahogy erőt adtál (igen, egy outfit bejegyzéssel :D), hogy bátrabb legyek és legalább próbáljak meg hinni magamban! Köszönöm! Olyan jó látni, hogy boldog vagy és tényleg az vagy, nem csak a fényképekért vigyorogsz:)
Ja, és IMÁDOM felsődet♥
Tami:)

lukacskati

szia!
szerintem is nagy dolog, hogy ezt be merted vállalni, és régóta meg akarom kérdezni, hogy esetleg valami betegség miatt vagy túlsúlyos?
kati

Heni

Szia Évi!

Nagyon csinos vagy a képeken, a hajad és a sminked is nagyon egyben van!!!! Csak így tovább!!

puszi, Heni

Hana

Szia!
A szett nagyon csinos, és tényleg jó dolog, hogy fel mered vállalni magad. :)
Azért remélem, hogy egyszer sikerül egy egészségesebb súlyt elérned. Nem másokért, hanem magadért.

Ágihanna - Szelencetitkok

Wááá, cipő, füli, pitypang <3

Vagány vagy Évi, és nagyon csinos! :]

Sziszi

Szia Évi!:) Régen írtam már, de azért remélem tudod, hogy mindig itt vagyok.. :) Annyit fűznék most ehhez hozzá, hogy azért örülök, hogy van végre valaki, aki úgy áll ehhez a dologhoz, mint te. Örülnék, ha nekem is menne. Baromira elegem van már abból, mikor jönnek a azzal, hogy XL-es modell.. És beraknak egy csajszit, akinek picit nagyobb a feneke meg a hasa.. Olyankor úgy betudok pipulni, mert számomra az nem XL-es.. Maximum.. M-es.. Nagyon esetleg L-es.. Szóval amit akarok mondani, hogy hidd el, baromi nagy kereslet van szerintem ezekre az outfit posztokra, mert sajnos nagyon kevesen mernek megmutatkozni... És emlékszem, én is kerestem jó párszor már "amatőr" (<--ezt kérlek ne vedd sértésnek) duci női outfiteket, és nagyon nehéz volt találni, pedig sokszor jó lett volna ötletet meríteni... Szóval szerintem légy továbbra is bátor, ahogy elnéztem mindenki elég pozitívan áll ehhez.. Biztos, hogy lesznek rosszalkodóak és gonoszkodóak, de hidd el... Egyrészt, azok mind buta és konzervatív emberek, másfelől pedig baromira irigyek.. Tudod, az pampog a legjobban, aki a legirigyebb... A kisugárzásodra, a boldogságodra, az elfogadásodra.. :) Na, remélem nem lelkiztem túl.. :D Puszi!

Astrid

Tetszik! Nagyon ízlésesen vagy felöltözve, az pedig külön elismerésre és irigylésre méltó, hogy el tudtad, mi több merted vállalni magadat!:)
(Azért kívánom neked, hogy ha mégis a fogyás mellett döntesz legyen hozzá kitartásod és tényleg abszolút csak az egészséged miatt!)
Mellesleg a cipődet imádom! Megtudhatom honnan való?

Bikira

először is, baromi jó volt olvasni az introt, mert tök mindegy ki hány kiló, vagy mennyire szép vagy bármi, ha nincs kibékülve önmagával, akkor egy nagy nulla.

szerintem elképesztő jó, hogy bevállaltad ezt, tetszik az outfit is, az oasapes táskát végre láthatjuk bevetésen is :) nekem mindenhogyan tetszel :):)
(roni)

Névtelen

sugárzol a képeken!:) szuper csajszi vagy, az tuti! ;)

Fanni

Szia!Nagyon tetszik a bevezető amit írtál a képekhez és nagyon bátor vagy!Tetszenek a képek, mert látni, hogy sugárzol! :)

mrs__kovacs

Pont tegnap akadtam ki, olvastam egy cikket, és abban valami olyasmi volt, hogy már mindenki mutogathatja magát, akár vékony, akár duci... Szerintem az a lényeg, hogy saját magunkat szeressük. Nem tartom magamat kövérnek "csak alacsony vagyok a súlyomhoz képest" haha :D... De nagyon sokáig borzasztóan frusztrált voltam, elzárkóztam minden és mindenki elől... ÉS? jobb lett ettől nekem? nem... és a világnak? nem... Nekem egy tök szimpatikus csaj vagy, a barátaid így szeretnek, és egyébként, hogy a lényeget kihozzam ebből... Nehéz elfogadni magunkat, persze, gondolom neked is van szar napod, mint ahogy nekem, meg a másiknak, meg minden embernek, amikor éppen semmi sem jó saját magán, de minél kevesebb az ilyen nap, minél többször van olyan, hogy elfogadjuk magunkat, annál több ember fogja a mosolygós, sugárzó énünket meglátni, és erre reagálnak!
Én nem mondom hogy bátor vagy (persze nem azért mert nem vagy az:D), hanem szimplán büszke vagyok Rád, hogy igenis van még aki képes szeretni magát!

Bocsi a kisregényért, de ez lett volna a lényege, csak közben annyi dolog jutott eszembe a témával kapcsolatban... Szóval szerintem a kulcs mindenki kezében ott van, hogy elfogadja magát, esetleg tegyen érte hogy tudja elfogadni, mert hogyan várhatná el bárki, hogy szeressék, ha ő saját magát nem szereti? :]
Szóval én azt mondom, hogy inkább szeressük magunkat, meg egymást, aztán annyi ;]

+: a képek tök jók lettek, a cipőcskéd nagyon édes, és az a fülbevaló... na az szerelem! :]

eLlipszilon

Nagyon-nagyon aranyos vagy a képeken. :3

Nóra

42. hozzászólóként csak egyet tudok érteni a többiekkel! :) imádom az utolsó képet,annyira aranyos vagy rajta :)

linni & leah

nagyon jóó képek ! :D jó rád nézni, mert életvidám vagy .

Missy

Jajj de csinos vagy, azok a mókásabb képek nagyon jók. És a barátnőd is szép képeket csinált :)
Legyen még ilyen ^^

boxa

Bátor, szimpatikus poszt!!!! Szerintem egy szem, arc fontosabb mint hogy hány kg vagy. Az a kép ahol az egyik szemed és a fülid látszik király!!! nagyon gyönyörű szemeid vannak és sugárzik belőlük a vidámság, huncutság, az életszeretet és ez a legfontosabb!

Kriszti

Ó, Gyula, de jó. :) És milyen aranyos vagy. Kérünk még ilyen posztokat. :)

Ari

Nagyon jok a kepek :D A szett is nagyon csinos. Gratulálok :) Ari

Unknown

Két ok miatt nagyon jó olvasni ezt a bejegyzést: mert látszik, hogy jól érzed magad a bőrödben és mert a kommentek is megerősítenek ebben. Annyira jó látni, hogy egy olyan közösség, ahol- nem tudom szebben megfogalmazni- a kinézetünk van a fókuszban, és "nagy feneket kerít" a külsőségeknek is, elfogadó és befogadó. Hiszen mindannyian abból akarjuk a legtöbbet kihozni, felturbózni, amit a természet adott nekünk.
Én is sokat küzködtem évekig azzal, hogy elfogadjam, belőlem sosem lesz magas, törtékeny balerina alkat, és mindig is a "bögyös-faros menyecskék" táborát fogom gyarapítani. ... és azt is elmesélem, hogy a komplexusaimhoz nagyobb mértékben hozzájárultak a nők, mint a férfiak. Hiszen a férfiak többségének semmi baja a nőies alkatú nőkkel, sőt, de a nők végtelenül kritikusak magukkal és a többi nővel is. Egyszer egy nálam sokkal testesebb kolléganőm szólt rám, hogy a szűkebb farmer nem igazán áll jól nekem, jobb egy bővebb nadrág. Pedig azért, mert nem vagyok modell alkat, ugyanúgy divatosan szeretnék öltözködni- persze van önkritikám, de szerintem az a farmer még bőven vállalható. (Nem ez a lényeges most, csak hogy a kritika súlyát érezzétek: 160 cm vagyok és 60 kg körül ingadozom...)

Unknown

... jaj, a nevem mindig lemarad: Alix voltam:-)

Ingrid

Nem akarom leírni századjára is amit a többiek írtak, de abszolút osztom a véleményüket. Annyit tennék még hozzá, hogy te vagy az új példaképem. :) <3

PankaJudit

Későn értem ide, amint látom, már mindent leírtak előttem - főleg Nagy Katalin és Lolly.

És lányok, ha hallanátok ezt a csajt nevetni, kuncogni (én hallottam, bibibíííí :-D )! Komolyan, ha több ilyen ember lenne, mint Évi, semmi baj nem lenne ezzel a világgal!

maulis_a

Én lettem a 945 :)
Kedves Évi!
Sok csinos, dekoratív, sexi nő van, de igazán szép kevés. És igazán szép és kedves és bájos, min te, még kevesebb. Neked valami fantasztikus kisugárzásod van, ami engem totál lenyűgöz. Imádom a blogod, szeretek itt lenni. Számomra egy olyan harmóniát közvetítesz, amitől mindig meghatódom, és csodálattal merülök el ebben a jó érzésben. Remélem egyszer én is eljutok ide. Dolgozom rajta :)
Sok-sok ilyet! És köszönöm!

Makeupcakes

Tetszett a bejegyzésed! Szerintem az a legfontosabb, hogy az ember jóban legyen magával, legyen 50, vagy 50+x kg. Nem vagyok én sem nádszálvékony, és kb. úgy néztek rám a körülöttem lévő lányok, amikor mondtam, hogy elégedett vagyok magammal és a párom így (is) szeret, mint a véres rongyra. Nem mondom, nem lenne rosssz x kg-val kevesebbnek lenni - babaprojekt, ruhavásárlás, stb. - , de nem e körül forog az életem. És bizony sokan vannak, akiknek igen...

Ja, és iszonyat szép a hajad színe! :) Gyula meg, hát favorit.

SophiEl

Akinek ilyen szép arca és kedves mosolya van, az legyen is elégedett, kg-k ide vagy oda. :) Csinos vagy, és sugárzol ezeken a képeken, 1xerűen jó rá(d) nézni. :)

Marcsi Kincsesládikája

Nagyon szimpatikus kis post lett Évi! :) És olyaaan szép a hajszíned! ;)

Shelbe

Irtózatosan erős vagy azok alapján amit az elején leírtál, bárcsak mindenki ilyen lehetne. Nagyon jók lettek a képek, tök ügyes a barátnőd. A cipő pedig nagyon tetszik *.*

Magdi

nagyon tetszenek a képeid. sugárzik rólad hogy jól érzed magad. jöhet a többi hasonló bejegyzés

Dia

le a kalappal előtted!:))
és imádom a kiegészítőidet a fülcis képed olyan szép:) na meg a bubifújós!! a legjobb:D

citromhab

Nikó - nekem is iszonyat széles lábfejem van, pont ezért kell 42-es cipőkre vadásznom, hosszban elég lenne egy 40-es is, csak azok szűkek. Szerintem érdemes ezt megnézned, ha tetszik, mert a lábfejemnek egyáltalán nem kényelmetlen.

lukacskati - nem betegség miatt vagyok kövér.

Astrid - A Deichmann-ban vettem, Graceland a márkája.

Nem köszönöm meg mindenkinek külön a biztató szavakat, mert túl sokat ismételném önmagam, de rengeteget jelent nekem az összes kommentetek. Annak pedig külön örülök, ha sikerül valakit arra ösztönöznöm, hogy elfogadja és szeresse önmagát. :)

dyna

Eddig is nagyon kedveltelek emberileg és főként azért járok ide, mert egy nagyon jó fej, értelmes és szimpatikus lány vagy.
Nem a legjobb sminkes, nem a legtutibb alakú, de annyira kedves és aranyos és őszinte, ami mellett nem lehet elmenni. És nem mellesleg, élvezetes is olvasni soraidat. ;)

Örülök, h picit mindannyian hozzájárultunk ahhoz itt a blogodon, h elfogad és felvállald önmagad, hogy tényleg megbékélj a testeddel. Kilótól függetlenül nagy dolog ez, én az ötven egynehányammal is sokszor oly mérges vagyok a picit husisabb(nak érzett) combomra és persze magamra...

Szóval tessék csak továbbra is "sugározni", pozitív példával járni, az önmagukkal harmóniában lévő emberek másokra is jó hatással vannak. ;)

mrs__kovacs

Jajj és azt nem is írtam, mert itt a nagy gondolatmenetben kimaradt, hogy maradjon ilyen a hajad! Ez annyira nagyon jól áll, ás úgy tetszik, a szín is, a fazon is, minden! :]

Petra

már mindent leírtak itt előttem.
nagyon csinos vagy Évi és az utolsó kép valami iszonyat aranyos! :))

dorottyazsofia

A többiek leírtak előttem minden okos gondolatot, de ezt én sem hagyhatom szó nélkül. Mint nem egy világszép nádszálkisasszony, nekem most hihetetlen erőt és löketet adtál nemcsak a képekkel, hanem azzal, ahogy ezt az egészet viseled, és amilyen elégedett vagy magaddal és amiért ilyen jól látod az egészet. A felső színe vmi meseszépen áll a hajadhoz (a hajad meg hozzád... a fazon, a szín, a frufru, minden), a fülbevaló meg a táska egyszerűen imádnivaló, a sminked meg... hát mint mindig, szuper, és sugárzol, ahogy mosolyogsz és ahogy lököttködsz az utolsó képeken, olyan vagy, mint egy kis napsugár :).

L

mindig nagy dolog felvállalni mások előtt azt, hogy ki vagy, még akkor is, ha az ember 'tökéletes' és teljesen ki van békülve önmagával..
az meg jobban elismerendő, ha valaki képes megtenni azt az egy lépést, hogy túljuthasson saját magán, a gátjain, és akkor lesz képes boldog lenni. :)
hozzátenném, hogy isteni a sminked! :) (én egyedül a tust tudom használni, minden mást sikeresen elkenek..)
ja és imádom a fülbevalóidat, nagyon édesek! :)

A.

Az egy jó dolog,hogy van önbizalmad,de arra nem gondoltál,mi lesz 20 év múlva? Az egészségedre gondolok. Ha másért nem is,ezért megérné elgondolkodni az életmódváltáson.
Azt sem hiszem el,hogy őszinte legyek,hogy nem éreznéd magad jobban 40 kiló minusszal.Itt megint nem a külsőről beszélek,hanem inkább a megkönnyebbülésről.Még fiatal vagy,de később nem lesz ezt ennyire könnyű viselni.

citromhab

Kremy - én se azt állítom, hogy a kövérség jó dolog, és direkt fel is hívtam rá a figyelmet, hogy egészségtelen és számos hátránya van. De ha még nem ért meg bennem a döntés, hogy változtassak magamon, ha még nincs meg bennem az elhivatottság erre, akkor tapasztalatból tudom, hogy fölösleges belekezdenem bármilyen diétába, mert nem működik, volt már ilyen élményem. (Azóta azt is tudom, hogy az egyetlen megoldás az életmódváltás lesz számomra.) Azt se állítottam, hogy így akarom leélni az életemet, remélem és egyszerre tudom is, hogy eljön az a pillanat, amikor akarok és tudok is változtatni, de akkor is úgy gondolom, hogy addig se kell ostoroznom önmagamat és begubózva élnem. Ha leadok 40 kg-t, valószínű jobban fogom érezni magam, már csak azért is, mert könnyebben felmászok a harmadik emeletre, de majd erről akkor biztos fogok írni is. És komolyan köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet névvel.

Liza

Büszke lehetsz magadra!Én sem merném :(

Névtelen

Először is gratu, hogy bevállaltad! Jók lettek a képek, csinos vagy és gyönyörű az arcod! :)
Ebből is látszik, hogy a szépség nem a kg-tól függ.;)

Viszont...látszik, hogy sokat foglalkozol magaddal, adsz magadra. Szerintem tényleg érdemes lenne az egészségedre is odafigyelni. És nem drasztikus diétára gondolok. Lehet valaki kicsit ducibb, vagy csak egyszerűen ilyen alkat, viszont ezen felül is van egy "felesleg", amit viszont le lehetne dobni.
Ebben viszont tényleg igazad van, hogy magadért csináld és csak akkor fog sikerülni, ha TE valóban ezt akarod.
Puszi :)

Lindaa

Nagyon tetszett ez a post!

Én sem vagyok vékony, sőőt...az öltözködésem és a "stílusom" is elég fiús volt, farmer-az első póló ami a kezembe akad-sportcipő és mehetünk is...aztán egyik barátnőm, megmutatta a blogod...és már elsőre nagyon megfogott! Nagyon tetszenek a sminkjeid! Ennek hatására kezdtem el én is foglalkozni magammal.Először csak egy kis alapozás, rúzs, szemceruza,de mostmár odafigyelek a haj-és bőrápolásra, hidratálásra is. Az öltözködésem is változott, nőiesedett, és néha már kiegészítőket is használok.Nagyon sokat tanultam a blogodból, remélem, még sokáig vezeted, kitartást és további sikereket kívánok!
Linda

Lindaa

Nagyon tetszett ez a post!

Én sem vagyok vékony, sőőt...az öltözködésem és a "stílusom" is elég fiús volt, farmer-az első póló ami a kezembe akad-sportcipő és mehetünk is...aztán egyik barátnőm, megmutatta a blogod...és már elsőre nagyon megfogott! Nagyon tetszenek a sminkjeid! Ennek hatására kezdtem el én is foglalkozni magammal.Először csak egy kis alapozás, rúzs, szemceruza,de mostmár odafigyelek a haj-és bőrápolásra, hidratálásra is. Az öltözködésem is változott, nőiesedett, és néha már kiegészítőket is használok.Nagyon sokat tanultam a blogodból, remélem, még sokáig vezeted, kitartást és további sikereket kívánok!
Linda

citromhab

Lindaa - Válaszoltam már a leveledre is, de köszönöm a kommentedet és örülök, ha segíthettem. :)

Effi

Régóta olvasom a blogodat, de még sosem szóltam hozzá egy posthoz sem. Ez mellett viszont nem tudok szó nélkül elmenni. Őszintén mondom: jó kedvem lett a képektől! Annyira kedvesek, tényleg látszik, hogy elfogadtad magad. Amit az elején írtál, az is nagyon tetszett, hogy tisztában vagy a hátrányokkal, mégis boldog vagy! Ez látszik a képeken is. Csinos vagy, kitűnik, hogy mennyit adsz a külsődre. Az utolsó képen meg eszméletlen cuki vagy! :)

rrrr

Én nem értem,hogy miért kell feltölteni ilyen képeket. Értem én "vállaljuk fel önmagunkat,szeressük a testünket" stb. De könyörgöm,ez nem néz ki jól!

Ava

Kedves Ritu, nagy kár, h rólad nincsenek fent képek, hogy mi is eldönthessük, jól nézel-e ki vagy sem....
Évi neked meg egy nagy "high five", szép dolog, h vállalod önmagad és további sok sikert a blogoláshoz!

pónihercegnő

istenem, miért ne nézne ki jól? :D mindenkinek van véleménye, és igen is van pasi is akinek tetszik a husi, nem is kevés!!!...ha pedig kedves ritu, te ezzel nem vagy tisztában akkor fasza kis burokban élsz valószínűleg... az, meg hogy szerinted mi néz ki jól, és mi nem, a te dolgod...esetleg csinálhatsz te is blogot, ahová felpakolhatsz magadról képet, de állítom, hogy lesz ott is olyan, aki szerint TE NEM NÉZEL KI JÓL :) lehet, hogy pont én leszek az :)

Névtelen

A kilógó hasi háj nem túl szép látvány.Az oké, hogy a kövérek is öltözhetnek jól, de ez nem jó sajnos.A farmergatya kiad mindent.Hatalmas has, mint nagyanyámnak, de ő 83 éves.Óriási comb.Fogyjál le minél előbb mert ilyen kövéren élni ilyen fiatalon elég gáz.Mondom ezt úgy, hogy 15 évesen kövér voltam és 1,5 év alatt lefogytam 20 kilót saját erőmből nem segített senki, amiből igaz 7 visszajött, de ez már 10 éve volt.Lefogyni nem olyan nehéz csak akarat kell.

Nitucee

Nekem is van hasonló felsőm csak kinőttem vagy mi és rövid -.- Van stílusérzéked szerintem, csak kellett volna ehhez nyaklánc vagy több ékszer már csak azért is mert olyan egyszerű a felső is meg a nadrág is...én sem vagyok ám nagy szakértő csak észrevételeztem >.<
Nagyon egyetértek a posztod bevezetésével, mintha csak én mondtam volna, nekem nagyon nehéz volt magamat elfogadnom úgy hogy nehezebb vagyok mint apám pedig nem kis ember ő se :s De megbékéltem én is magammal és juhúú már jól érzem magam a bőrömben ^^ Az utolsó kép nagyon aranyos lett, az a kedvenc

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...