Keress rá:

Páginas

Márciusi kedvencek

Ideje volt, tudom, a videóban kissé szétszórt vagyok, de remélem elnézitek. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:

És a képek:
Táska innen
Clutch az OASAP-tól: Blogger-program keretein belül kaptam ezt a táskát, és nem is számítottam túl sok jóra, mert az ingyen cuccokkal mindenki szkeptikus, de pozitívan csalódtam, nagyon szeretem ezt a clutch-t és bár partitáskának szántam, erre a célra nem avattam még fel, de tökéletes kis mindennapi táska, amikor ilyen "intézkedős" napom van, a pénztárcám, irataim telefonom kényelmesen elférnek benne és legalább nem kell fölöslegesen nagy táskát cipelnem.

Baglyos kitűző az ebay-ről: Észrevehettétek, hogy rákaptam az ebay-re, ez a bross az egyik kedvenc eddigi szerzeményem onnan, de két-három hetente mindig meglepem magam egy pár egy dolláros szépséggel. Arra is rájöttem, hogy én bizony nem fogok több ezer Ft-ot kiadni kiegészítőkre itthon különböző üzletekben, maximum, ha nagyon beleszeretek valamibe, de az ebay egy olyan bizsu-szeretőnek, mint én, maga a földi paradicsom.


Sleek pirosító - Coral: Márciusban őt használtam szinte mindig, nagyon jó kis termék, már írtam róla tesztet itt.

Essence fedőlakk - Night in Vegas: Gyönyörű, eddig kéken használtam, de máson is ki fogom próbálni. Tudom, a csapból is ő folyik, de megérdemli a kitüntetett figyelmet.

H & M pirosítóecset: Jó ecset, viszont pár apró hibája van: engedi a színét mosáskor, olykor egy-egy szálat elhullajt, csak egy pár mosás után veszítette el azt a borzalmas szagot, amit árasztott, illetve lehetne még tömöttebb. De mindezek ellenére szeretek vele dolgozni, eddig az Essence pirosítóecseteit használtam, hát ez nekem sokkal jobban bevált pirosításra.

3W Clinical (Dodo) púder: Fogok róla tesztet írni, nagyon szeretem, talán a csomagolása nem a kedvencem, de túlélem. :)


A pirosító színe itt sem jön át élethűen, de legalább látjátok, milyen kiszerelésű a púder.


Alverde mandarinos és vaníliás testvaj: A krémmániának köszönhetően szereztem be, és nagyon örülök neki, az illata isteni, és nagyon puha leszek tőle. Nyárra viszont biztos túl nehéz lesz, úgyhogy rákapcsolok, hogy elhasználjam addig.

Avon Foot Works shea vajas lábápoló krém: A levendulás helyett rendeltem (ennek kedvezőbb volt az ára) és nem bántam meg, mert nagyon jól teljesít. Csodát viszont nem szabad várni az ilyen termékektől, lábreszelés után segít megőrizni a puhaságot, a tartósságot viszont a mindennapi használat garantálja csak.

Nivea Powerfruit Relax tusfürdő: Imádom az illatát, a szokásos, krémes Nivea tusfürdő minőséget kapom, nincs ezen mit túlragozni.

Tonymoly Latte Art Milk-Tea hidratáló sminkalap: Két óriási problémám van vele, az egyik, hogy már alig van belőle, a másik, hogy kicsit drága és gyorsan fogy. Egyébként teszt készülőben van, a kedvencekhez nem véletlen került be.

Kedvenc könyv:

Márciusban kezdte bele, de csak áprilisban fejeztem be Marie Botte: Egy gyermek ára című könyvét. Azóta is gyakran eszembe jut, biztos írni fogok róla, mert szeretném, ha minél többen tudnának azokról a borzalmakról, amiket az írónő látott, át- és megélt.

Kedvenc film:

Láttam már egy párszor, de az Amélie csodálatos élete mindig is el fog varázsolni, márciusban is pont akkor ragadott magával, amikor szükségem volt rá.

Kedvenc zene:

Biztos Veletek is megesik, hogy összesűrűsödik pár rossz dolog, ilyenkor én semmire nem vágyom jobban, mint hogy az agyamat lezsibbasszam, a szívemet meg jegeljem. Erre tökéletes volt ez a szám:


És még két nagy kedvenc, amik sokszor szóltak márciusban:


Kedvenc blog:

Remélem mindenki tudja már hogy Nojko újra belevetette magát a posztok írásába. És bár nem beauty, de LaRiNNe blogján töltöttem még sok időt, főleg a párizsi fotóit nézelődve.

Nektek mik voltak a márciusi kedvenceitek?

7 hozzászólás:

eva1

húú de jó, hogy idevetted a tavalyi márciusi kedvenceidet is! egy év hosszú idő :D

Névtelen

Imádom a hajad!!!

Heléna

A táska és a baglyos kitűző iszonyúan jól néznek ki :)

Nia

De jó, hogy írtál a tavalyiakról is!! Visszagondolva, hogy megváltozhat az ember véleménye! :))

mrs__kovacs

Márta vagyok neked Mártiiii :DD
Jó kis cuccok :]

Nóra

a Tonymoly Latte Art Milk-Tea hidratáló sminkalap annyira cuki :)

djkaty

Köszi a könyvtippet! A 88-as palettákat kosárkában állítva tartom, mert amúgy én sem venném elő őket, így viszont sokszor a kezembe akadnak, és nagyon szeretem őket. A baglyos kitűzőt pedig nagyon elfogadnám én is. :-)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...