Keress rá:

Páginas

Fleur de Santé hidratáló ajakrúzs teszt

Nemrég felkerestek a Fleur de Santé-tól, hogy lenne-e kedvem tesztelni a termékeiket, én pedig éltem az ajánlattal, szóval ezentúl ilyen termékteszteket is láthattok időnként nálam. Az, hogy ezeket a termékeket tesztelésre kaptam, nem befolyásolja a véleményemet, de remélem ezt mondanom se kell.

Rúzsok közül egyet néztem ki magamnak első körben, viszont kettő lapult a csomagomban, ennek okára azóta se sikerült rájönnünk, főleg mivel a második rúzs már nem is szerepel a kínálatban. Ezt csak azért bánom, mert nagyon belopta magát a szívembe és Nektek is szívesen ajánlanám, mint tipikus, nyárra való rúzst.


A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolással kezdem, a legtöbb esetben nálam ez a leggyengébb pont. Nincs ez másként most sem, nekem nem tetszik a kivitelezés, biztos azért, mert az arany színnek ez az árnyalata távol áll az én ízlésemtől, illetve a műanyag is elég könnyű. A forma sem lesz a kedvencem, de ezt csak azért kifogásolom, mert az én rúzstárolórendszeremben nem állnak meg maguktól. A felirat amúgy tetszene a kupakon, viszont már most elkezdett megkopni. A rúzs teljesen visszahúzható a tokba, így nem kaphatunk bele a tetejébe, ez abszolút piros pont. A kiszerelés 4 g-os.


A színek nagyon szépek, a 93237 Bilberry Wine névre keresztelt rúzs tényleg áfonyaborra emlékeztet (amire google-ben kellett rákeresnem :) ), a 93785-ös (nevet nem tudok, mert már nem kapható) pedig egy gyönyörű korall szín, pirosas beütéssel. A Bilberry Wine-nak nagyon enyhe, szinte alig érezhető parfümös rúzs illata van, a 93785-ösnek pedig erőteljesebb gyümölcsös, amit külön szeretek benne.


A pigmentáltsága mindkét rúzsnak nagyon jó, ezek a minták egy oda-vissza húzással készültek. Nem mellesleg pedig a színek is elég élethűek lettek. A tartósság is rendben van, óvatos ivással nekem 4 óra volt az, ameddig nem kellett igazítanom a rúzsomon, szerintem ez így teljesen korrekt, az evést viszont nem bírták.
A számat egyáltalán nem szárították, már többször is viseltem őket, sőt, abszolút kellemes érzést nyújtanak az ajkakon, olyan, mintha egyszerű ajakápoló lenne rajtam, szóval tényleg hidratáló rúzsokról van szó, nem csak a nevük az.
Az állaguk krémes, könnyű dolgozni velük, mégsem ültek meg az apró ajakráncokban, szépen, egyenletesen ott maradtak, ahová felkerültek.
A finishük kissé vizesen fényes.

93237 - Bilberry Wine

93785 - A rejtélyes ismeretlen
Az áruk 1890 Ft, ami lehetne kevesebb, vagy ugyanennyi, csak kaphatnánk érte szebb csomagolást, itt tudjátok megnézni a kínálatot. Összességében ajánlanám Nektek ezeket a termékeket, szép színekben kaphatóak és a kellemes viselet engem kárpótol a külsőségekért.

Csomagolás: 10 / 5 - de ez lehet, hogy csak nálam ekkora mumus.
Tartósság: 10 / 8 - az átlagostól egy kicsivel jobb.
Használhatóság: 10 / 10 - könnyű vele dolgozni, emellett kellemes a viseletük.
Pigmentáltság: 10 / 10
Összességében: 10 / 8 - ami egy erős 8-as.

Ti ismeritek a Fleur de Santé kozmetikai termékeit? Mit próbáltatok már tőlük?

5 hozzászólás:

Viktória

wow szuper színük van! Ahogy elnézem az áruk is jó. Vajon ez csak M.o-on kapható vagy itt is? Utána kell néznem :D
A rejtélyes ismeretlen a kedvencem nekem is :)

Kriszti

Tényleg szép az ismeretlen. Kár érte. :)

mrs__kovacs

A Bilberry Wine nagyon tetszik, valami hasonló színt keresnék, olcsó árban, de eddig semmi :(

Zenzen

Mindkét szín tetszik, de én akkor gondolnám meg ha egy kicsivel olcsóbb lenne, de azért nem rossz :)

Thündérke

Nekem tetszik a csomagolás is :$ nekem is az ismeretlen tetszik jobban :( olyan szép nyárias szín :(

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...