Keress rá:

Páginas

Catrice - Essence sajtótájékoztató

Tudom, tudom, biztos sokan már előre fogják a fejüket, hogy na egy újabb beszámoló (hát majd a teszteknél mi lesz :D), de mikor írnánk róla, ha nem most, mikor aktuális? A sajtótájékoztatót a Baldaszti's-ba szervezték, az előadást pedig a magyar brand manager, Klaudia és két német munkatársa tartották, szerencsére Klaudia fordított is angolról, bár gyanítom, hogy csak miattam. :D De meglepődtem magamon, mert ezt-azt megértettem magamtól, lehet még több angol youtube videót kéne néznem? :)

A nyakamat teszem rá, hogy nincs olyan lány / nő, aki olvas beauty blogokat és ne találkozott volna még ezzel a két márkával. A Rossmann, bizonyos DM, Müller és Auchan (ugye nem értettem félre?) polcain találkozhatunk velük, szóval nevezhetjük drogériás márkának őket, amik emiatt és a nagyon baráti árak miatt sokak számára elérhetőek. A Cosnova áll mögöttük, és ismét bebizonyosodott, hogy egy jó ötlettel nagyon sokra lehet vinni, ugyanis úgy született meg a cég, hogy valaki (Christina) volt annyira leleményes, hogy felfigyeljen arra, mekkora hiány van  a drogériák polcain megfizethető, de magas minőségű sminktermékekből. Úgy, ahogy a Topshop vagy az H&M sokak kedvencei, mert jót és olcsón árulnak, így sminktermékek vonalán is szükség volt ilyen opciókat létrehozni. És tádám, megszületett a Cosnova és a két már általunk is ismert és kedvelt márka, az Essence és a Catrice. Arról se szabad megfeledkezni, hogy ez a még mindig fiatalnak számító cég milyen stabil gazdasági lábakon áll és mindez úgy sikerül nekik, hogy az áraikat az árfolyam-ingadozás ellenére is stabilan lent tartják. A nagyon történeti részekbe nem bonyolódnék bele, de a két márkáról még pár szót írok.

A folytatásért kattintsatok tovább:

Az Essence inkább a fiatalabbakhoz szól, bár nem szeretem az ilyen kategorizálásokat, de az 577 Ft-os termék átlagár meglehetősen kecsegtető a zsebpénzből gazdálkodó tiniknek (is). Minden évben 24 trendkiadást jelentetnek meg, ami elképesztő mennyiség, kis hazánkba ezeknek nagyjából a fele szokott eljutni, ami ha számításba vesszük, hogy mennyi Németország lakosságának száma (ott mind a 24 limitált kollekció kapható) és hányan élünk Magyarországon, akkor egyáltalán nem tűnik kevésnek. Bár biztos kimarad nálunk pont olyan kollekció, amit szerettünk volna, ez elég tipikus. :D Amúgy az Essence eladási listáin Magyarország az első tízben van, szóval elég jó piacot jelentünk. Az Essence honlapját itt nézhetitek meg, ha még nem ismernétek, a cégről is lehet olvasni, illetve a termékek között is tudtok nézelődni.

A Catrice a 25+os hölgyeket célozza meg, a csomagolás is professzionálisabb kissé, a termékek minősége pedig tényleg magas. Ha kedvenc drogériás márkáról kell szót ejteni, akkor nálam a Catrice dobogós helyezést kap. A színskála is jóval szélesebb, mint azt az itthoni üzletek polcain megszokhattuk eddig, körömlakkok és rúzsok közül én szinte választani se tudok sokszor. Az Essence-hez hasonlóan szintén találkozhatunk a Catrice display-eken is limitált kollekciókkal, bár nem olyan nagy számban. A Catrice honlapján is tudtok nézelődni, már magyarul is. Ami még különösen megragadt, hogy a Catrice négy profi német sminkessel működik együtt, ők mondhatni a minőségellenőrök, és ahhoz, hogy valami a mi kezeink közé kerülhessen, nekik kell először megfeleljen.

Az új termékekről nem fogok most írni, úgyis elárasztunk Titeket most tesztekkel róluk, és nem mellesleg olyan nagy számú újdonság kapható, hogy nem is győzném leírni. :D Fényképet sajnos feleannyit se készítettem, mint szerettem volna, de azért mutatok egyet-kettőt:


A dekorról és a helyről nem is készült több kép, pedig érdemes lett volna, de a többieknél láthattok még fotót.


Welcome drink: alkoholmentes, mojito-szerű koktél, volt svédasztal is, de nem vetődtem feléjük, amit utólag kicsit bánok, mert voltak finom falatok.


Igen, a prezentáció után mindenki rástartolt a displayeken rostokló sminkcuccokra, ment a swatcholás, susmus, és meg kell állapítanom, hogy iszonyatosan jó érzés volt úgy kenceficézni, hogy olyan lányokkal voltam körülvéve, akik hozzám hasonlóan meglehetősen intenzíven érdeklődnek a téma iránt. :D A szervezők pedig felkészülten, sminktörlőkendőkkel is szolgáltak, ha már végképp nem fért a kézfejünkre több csík.



Ki ne szeretne ilyen gyönyörű, teljesen feltöltött display-ek előtt ácsingózni, ez a sok termék mind csak arra várt, hogy végigtapicskoljuk őket. Az meg a hab a tortán, hogy válogathattunk is közülük.

Fruity trendkiadás, nagyon szerettem volna gyümölcsös körömdíszt, és tessék, így teljesüljön minden kívánságom. :)

Marble Mania kollekció

Nymphelia kollekció
Sajnos a Catrice állványt elfelejtettem lefotózni... És pár kép a bloggerinákról is, többen beültünk kicsit a Sugar!-ba, ami a bűnök mekkája, isteni M&M's csokis shake-t ittam, nyamesz. :D Maradtam volna még tovább is, de így is megvárakoztattam egy barátnőmet, nagyon örültem, hogy találkozhattam az emberekkel az arcok és blogok mögül. :)

Zsófi, Klaudia, Zsuzsi

Zsófi, Klaudia, Viki

Viki

Zsuzsi és jé, ki az ott mellette? :D


Gigi és Magdi
A shake, mert ő is megérdemli, hogy megmutassam. :D

Sajtóanyag

Kaptunk bőségesen tesztelnivalót is, amit nem fotóztam be Nektek, mert úgyis érkeznek majd róla bejegyzések folyamatosan, illetve mivel úgyse győznék mindent elhasználni, nyereményjáték is várható hamarosan. A meghívást ezúton is köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy sikerült elmennem és remélem akár egy sima bloggerina találkozó keretein belül minél hamarabb találkozok újra a lányokkal, illetve olyan bloggerekkel is, akikhez még nem volt szerencsém személyesen. :)

9 hozzászólás:

GhostGirl

ilyenkor bánom kicsit (na jó,nagyon :D ),hogy nem Pesten lakok... pedig jó lenne találkozni néha bloggerinákkal :(

Galatea

meg szabad kérdezni hogy a spirálos füzetecskében , és a nagyobb alakú essence és catrice mappákban mi van?

Satine

irigyirigyirigyirigyirigy

citromhab

Galatea - a spirálfüzet üres, a mappákban pedig sajtóanyag van, az új termékek, legújabb trendkiadások termékleírásaival.

paphu

én inkább azt mormogtam, h dejó, még egy bejegyzés :)) jó kis képeket csináltál!

Kittiie

De jó! Várom a teszteket! :)

Paty

Kérlek írd le az Essence - Fruity-vel kapcsolatos tapasztalataidat :D
Nagyon hajtok a lakkokra :)

Névtelen

Hogyan jutottálel erre a sajtótájékoztatóra?
Regisztráltál a Cosnován?
Nagyon iRigyellek!!!!! :))

citromhab

Névtelen - Emailben megkerestek és meghívtak.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...