Keress rá:

Páginas

A 10 legszebb nő és férfi, ahogy én látom

Sokáig gondolkoztam azon, posztoljam-e ezt a bejegyzést, hiszen nem kapcsolódik szorosan a blogom témájához, de szerintem sokat elárulhat valakiről, milyen típusú embereket tart vonzónak, szóval akár személyes jellegű bejegyzésként is felfogható. Azt mindenképpen el kell mondanom, hogy a szépség szerintem nagyon tág és sokrétű fogalom, ami nálam mind-mind pluszt jelent nőknél: vörös haj, szeplő, kerekded formák, telt ajkak, különleges arcberendezés, egzotikum, szexuális kisugárzás és egy kis plusz, amit nem tudok elmagyarázni. :D

Kezdjük a hölgyekkel, mindenféle sorrend nélkül:

Candace Kucsulain

Folytatásért kattints tovább:

Kreatív Kedd - szerdán

Először is, nagyon szépen köszönöm Bunnynak a meghívást, jól esett, hogy gondoltak rám. :) Másodszor pedig elnézést kell kérnem, szégyellem magam, hogy mint meghívott bloggerina, nem készültem el határidőre.

A téma egy ikonikus előadó videóklipje által inspirált smink. Sokat gondolkoztam, kit válasszak, először Marilyn Manson mellett tettem le a voksom és el is készítettem a sminket, de botrányosan rossz lett. Egyetlen képet sikerült találnom, amit nem szégyellek (annyira) feltenni a blogra.

A klip:
Pár kivágott kép a sminkről:

A folytatásért kattintsatok tovább:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...