Keress rá:

Páginas

Shopaholic

Ezúttal csak videó készült, érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek legyen-e a videómellé mindig egy képes összefoglaló is. Illetve, ha van bármilyen ötletetek, miről látnátok szívesen videót, akkor örömmel fogadom. :)


4 hozzászólás:

k r i s z t a

Szia!

Szerintem ha van videó, nem feltétlenül muszáj pluszban blogbejegyzést is csinálni a termékekről, de ez csak az én véleményem. Ja, és én pl. pont azt szeretem, ha hosszabb a videó :D

Szívesen néznék még olyan vidiket, amelyben tematikusan összefoglalhatnád, mely termékek jók zsíros/száraz hajra; vagy ugyanez bőrre, ill. aknés bőrre, ilyesmi.:)

Amúgy feltűnt, hogy mindig szól a zene a háttérben, és amennyit hallok, az nagyon tetszik :) Írnál néhány előadót, akik a tracklistedben benne vannak? Köszii :)

beeszti

Szia! Szupi lett a videód! Egy olyan kérdésem van, hogy mi a tesztelős oldal linkje, amit említettél a videódban? Köszi Eszti

Unknown

Szia!
Kedvelem a blogbejegyzéseket, most is automatikusan azt kerestem. :]

citromhab

k r i s z t a - Szia! A Spotify American Hipster vagy Indie Reflection listjét szoktam többnyire hallgatni. A bőrápolási rutinomról volt már poszt ( http://kandirozottnarancs.blogspot.de/2014/02/arcapolasi-rutinom.html ), mivel nem értek más bőrtípusokhoz, így hülyeséget nem szeretnék róluk írni, ezért ezt inkább meghagyom azoknak, akiknek van is fogalmuk a bőrápolásról, tudom Neked ajánlani Ildi blogját: http://www.szepsegreceptek.hu/ Mindenesetre az ötlete köszönöm! :)

beeszti - Szia! Köszönöm. :) Az oldalt itt találod: http://www.trnd.com/hu/

Jay Koves - Szia! Nem vagyok benne mindig biztos, hogy megéri a videó mellett képekkel és szöveggel is szöszölni, de tény, hogy gyorsabb azt átfutni, mint nekiülni egy 20 perces videónak. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...