Keress rá:

Páginas

Nivea Q10 Plus ránctalanító arckrém teszt

Ugyan ránctalanításra még nincs szükségem, viszont a ráncok kialakulása elleni küzdelemben is segít ez a krém, illetve a többi ígérete alapján is kíváncsi voltam rá. Revitalizálja a bőrt, eltünteti a fáradtság jeleit, SPF 15-tel véd a nap káros sugarai ellen, valamint Q10 koenzimet, kreatint és goji gyümölcsöt is tartalmaz. A bőrben lévő Q10 koenzim alapvető enzim a sejtek energiatermelésénél, viszont a kor előrehaladtával csökken a mennyisége, a kreatin az UV sugarak káros hatásait védi ki, valamint elősegíti a bőr regenerálódását, a goji gyümölcs pedig magas B-, C-vitamin és antioxidáns tartalma révén a káros szabadgyökök ellen óvja a sejteket.

A folytatásért kattintsatok tovább:

Ezt már egy másik Nivea krém kapcsán mutattam Nektek, de most is szemet szúrt, hogy maga a doboz jóval nagyobb a benne található krémnél. Ezt továbbra is megtévesztőnek tartom, egyszerűen fölösleges így azt a benyomást kelteni a vásárlóban, hogy több arckrémet kap.


Tégelyes csomagolást kapott a krém, ami a folyamatos belenyúlkálás miatt nem a leghigiénikusabb, érdemes mindig tiszta kézzel használni. A kiszerelése 50 ml-es, az ára pedig 2000-2500 Ft között van.

Az állaga könnyen kenhetően krémes, az illata is kellemes, de van benne parfüm, az összetevőket amúgy itt nézhetitek meg.


Az arcbőrömet a tavaszi-nyári időszakban jól hidratálta, de szerintem télen, mikor hajlamos az arcbőröm kiszáradni, már nem lenne elég nekem, tulajdonképpen elsősorban normál arcbőrűeknek tudnám ajánlani. Gyorsan beszívódik, azonnal tudok rá sminkelni. Meglepett a Krémmániás véleményeknél, hogy sokakon csillog ez az arckrém, én ezt nem tapasztaltam, nem fényesedtem ki tőle gyorsabban az erre hajlamos területeken sem. Az ígéretekből annyit sikerült megtapasztalnom, hogy valóban élettelibbnek látom a bőröm, szóval van hatása. Az SPF 15 nem a legmagasabb védelem, de azért egy kis pozitívum, kémiai fényvédőt tartalmaz egyébként.

Csomagolás: 10 / 6
Hatás: 10 / 7
Hidratálás: 10 / 7

Összességében: 10 / 7 Drogériás krémek között szerintem normál bőrűeknek jó választás lehet ez az arckrém, én mindenesetre nem horgonyzok le mellette hosszú távon.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemet nem befolyásolja, ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesültem.  

Ti milyen arckrémet használtok most?


1 hozzászólás:

bokorbogi93

Én valamiért nem szeretem a Nivea-s arckrémeket. Egyszerűen úgy érzem, hogy túl sok a bőrömnek, és nyáron meg a nagy melegben leolvad az arcomról, sőt télen se szívódik fel rendesen...
Igaz azt tegyük hozzá, hogy 21 éves vagyok,és nekem nincs szükségem még ránctalanító krémekre. Valamiért úgy érzem túl sok az én bőrömnek, hozzá teszem, hogy a száraz és normál típusok között van a bőröm. Viszont a klasszikus kék Nivea--t imádom a kacsóimra használni :D
Jelenleg az Oriflame-s teafás arckrémet használom és imádja a bőröm. Valamiért az Oriflame-s termékek nekem beváltak.:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...