Keress rá:

Páginas

Shopaholic

Bizony az elmúlt hónapok alatt néha vásároltam is, és bár ezek régebbi szerzemények, gondoltam megmutatom őket Nektek is.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Az Yves Rocher-ba tusfürdőért ugrottam be, el is hoztam rögtön hármat, kettő frissítő illatút reggelre és egyet estére. Emellett testápolót is kerestem, és mikor megláttam, hogy ez a szőrnövekedést lassító darab épp le van árazva, el is hoztam. Nos, az illata nagyon kellemes, bár biztos vagyok benne, hogy sokaknak nem tetszene, viszont semmilyen hatását nem sikerült felfedeznem, habár elvileg epilálás utánra ajánlják, én pedig borotválás után használom, lehet ezért eredménytelen. Kézkrémet is akartam venni a táskámba, ezt már használtam régebben is, mivel elég gyorsan beszívódik, így tökéletes útközben krémezéshez. A vásárlásom mellé járt ajándékba egy rúzs is, a színét én választhattam ki,  róla szeretnék majd tesztet is írni. A Max Faxtor Excess Volume Extreme Impact szempillaspirált tesztelésre kaptam. A Wellness & Beauty testradírját már láthattátok nálam, mióta a tengeri sósat kivonták a forgalomból, azóta ezt a mangósat veszem újra. A Maybelline szemöldökceruzája kényszer vásárlás volt, nem volt időm elmenni a Kiko-ba a szokásos szemöldökceruzámért, ezért csak beszaladtam a drogériába és gondoltam, egy próbát megér. Nagyon is jól döntöttem, majd részletezem egy posztban, miért. A Manhattan ajaklakkot még télen vettem magamnak, nagyon szép színe van és a pigmentáltsága is kimagasló, viszont nem árt időnként ellenőrizni, mert hajlamos leszaladni az ajkakról. A Nivea Sun naptejet nyárra vettem. Az Essence trendkiadásai már nem nagyon szokták felkelteni az érdeklődésemet, viszont ezt a testpermetet az illata miatt képtelen voltam ott hagyni. A Balea szokásos borotvahabja, ebből is a mangósra szavazok mostanában. A The Body Shop Rainforest Radiance sampon helyett akartam olcsóbb alternatívát keresni, így kötöttem ki ennél a Garnier samponnál, ami bár nem rossz, nem is az igazi. A L'Oréal Mythic Oil-t egy fodrászat kirakatában szúrtam ki, és mikor megláttam, hogy mindenre 50 %-os kedvezmény van, nem haboztam és milyen jól tettem. :)





A táskákat a H&M-ben vettem, ezt a nagy feketét hordom az utóbbi hónapokban minden hétköznap, mert nagyon praktikus és a mérete is ideális, egy kisebb bevásárlásnál a szatyromat sem kell elővennem. A fülbevalókat a Six leárazásán vettem még télen, a rókás a kedvencem, a nyaklánc pedig ajándék volt.







Májusban újranyitott Kölnben a Primark, aminek nagyon örülök, a minőség nem mindig kifogástalan és a tömeg is mindig az őrületbe kerget, de azért az 1-2 gyöngyszemért megéri. A Douglas ajándékkártyát pedig még májusban kaptam a születésnapomra.

Ti mennyire vagytok elnézőek egy termék minőségét illetően, ha nagyon kedvező áron juthattok hozzá?

4 hozzászólás:

Unknown

Budapestre is jó lenne már egy Primark :)

fanni

Én is örülnék már egy Primarknak. :D Amúgy ez a H&M-es pakolós táska nagyon széép! Mennyi volt?:)

Lora

én sose értettem a hatalmas hype-ot a primark körül. főleg kiegészítőket lehet kifogni, amelyeknek a minősége jó, de az ára szerintem nem az a húdeolcsó. Én a Hannoveriben voltam legutóbb, de sztem 5-6 euró egy nyakláncért nem az olcsó kategória (ebay-en ugyanazt megveszem ezer Ft alatt..)

Ruhát pedig csak egyet vettem, az 15 Eur volt, na neki a minőségével eddig nincs problémám, és nagyon csinos. :) De az a turkáló hangulat ami folyamatosan ott uralkodik, szörnyű.. :D És a legtöbb ruha minősége/szabása tényleg borzalmas, ami meg jobb, az drágább is. Lakásdekoros cuccokból viszont tudtam volna válogatni (párnák 1-2 Euróért szuperek) , de vonattal költöztem haza, és így is alig fértem be a bőröndjeimbe, úgyhogy csak apróságokat vadásztam. :( :D

citromhab

Patrícia Kutasi - Az biztos, hogy sokan örülnétek neki. :)

fanni - Úgy emlékszem, 30 vagy 35 € volt, de még márciusban vettem, szóval nem tudom pontosan.

Lora - Igen, ez a turkálós jellege engem is zavar és a minőség sem mindig kifogástalan, de ki lehet fogni tényleg jó dolgokat. A kedvencem mindenesetre nekem is a Home részleg. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...