Keress rá:

Páginas

Aktuális kedvencek - Videó

A több hónapnyi pihenő után úgy érzem, újra van kedvem és ihletem a bloggal foglalkozni, így összegyűjtöttem azokat a termékeket, amiket mostanában előszeretettel használok. Először viszont szeretném megköszönni a türelmeteket és hogy még mindig itt vagytok velem. :) ♥


 A folytatásért kattintsatok tovább:


Anatomicals tusfürdő
: Nagyon frissítő illata van, vele helyettesítem a reggeli kávét. :)

Balea ureás lábkrém: A legjobb lábkrém, amihez eddig szerencsém volt, az illata kissé jellegzetes és nem a legkellemesebb, viszont a hatékonyságával és az árával kárpótol, már a sokadik tubussal fogyasztom.

Arran Aromatics levendulás kézkrém: Az állaga elég vizes, és nem szívódik be túl könnyen, viszont éjszaka használva reggelre pihe-puha kacsókkal ébredek, és az illatáért is odavagyok, egyszerűen megnyugtat.

Balea lábdezodor: Nyáron mindenki balerinákban és vászoncipőkben rohangál, amikhez ugyebár titokzokni dukál, amiknek a többsége nejlonból van. Ugye nem kell magyaráznom, miért evidens mellettük a lábdezodorálás? :D

Essence Beach Cruisers testpermet: Elképesztően finom, igazi nyárias illata van, keveredik benne a barack, egy kis naptej és egy leheletnyi kókusz is és emellett egész tartósan érezhető.

Balea borotvazselé: Biztos mutattam már Nektek, egyszerűen nem is akarok mást keresni helyettük, mert tökéletesen funkcionálnak, nagyon gazdaságosak és az illatuk is mindig fincsi, ez a mangós a legnagyobb kedvencem.

Crabtree and Evelyn Woodland Flowers testápoló: Olyan testápolót kerestem nyárra, amit hamar beszív a bőröm és emellett jól hidratál, jelentem, megtaláltam. Az illata már csak hab a tortán.



The Body Shop Rainforest Radiance hajvaj: Bár már se a balzsamot, se a sampont nem használom ebből a családból (a samponra valószínű visszatérek), megvettem ezt a hajvajat és jól teljesít, nagyon könnyen kifésülhetővé és puhává teszi a hajamat, én simán hajbalzsamként használom és pár percig hagyom fent a hajvégeken.

Tangle Teezer: Vannak napok, amikor egyszerűen szüksége van az embernek egy kis "kényeztetésre". Egy ilyen alkalomkor vettem meg ezt a fésűt, és azt kell mondanom, bánom, hogy nem hamarabb. Teljesen fájdalommentes vele a fésülködés, és bár elég könnyen kifésülhető a hajam, ezzel egy álom.

L'Oréal Mythic Oil: Száraz és nedves hajon is szoktam használni, nagyon elégedett vagyok vele, remélem ez így is marad.

Dove hővédő: A hővédőknél nem szoktam sokáig kitartani, mindig másikat emelek le a polcról. A hatását nem igazán érzékelem, viszont lelkiismeretesen használom őket, biztos, ami biztos. Ennek isteni illata van, ami nagy piros pont.

Bioderma Sensibio H2O micellás lemosó: Alig van már az alján, de biztosan újravásárolom. Jelenleg el se tudom képzelni, hogy egyszer lecseréljem, de persze semmit nem lehet tudni előre.

Wilkinson Xtreme3 borotva: Az egyetlen olyan eldobható borotva, amivel csak minden 2. alkalommal sikerül megvágnom magam :D, mindig ezt veszem újra.


Fürdősók: Minden mennyiségben, a Tetesept és a Dresdner Essenz a két legnagyobb kedvencem, de a Balea fürdősói sem rosszak.


Vitaminok: Nem tudom, mennyire pszichés ez, de tényleg úgy érzem, hogy használnak, főleg a magnézium.

Gyertya a Primark-ból: Nagyon kellemes, egész szobát betöltő illata van, lassan ég és ez a legnagyobb is csak 4 €-ba kerül.

Baglyos sörnyitó: Mert egy sörnyitó igenis elkél egy női táskában. :D

Kulacs: Szintén a Primarkból van, volt előtte egy cicás is, de azt eltörtem sajnos. Mindig jól jön, hogy van nálam innivaló. A benne lévő limonádé is nagy kedvencem: lime és gyömbér, a legjobb párosítás.


Max Factor Excess Volume Extreme Impact szempillaspirál: Sok negatív kritikát olvastam róla, és bár nem kiemelkedő a teljesítménye, a tartóssága miatt megszerettem, mert ezt bizony nem izzadom le magamról, természetesen, ha a második lépést is használom.

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm: Minden felirat lekopott már róla, de ez is azt támasztja alá, hogy sokat használom, nagyon szép, visszafogott színnel és fénnyel vonja be az ajkakat és valóban hidratál is.

Douglas 5-ös szemhéjpúder paletta: A legsötétebb barnát használom belőle szemöldökfestéshez, a blog kezdetekor is ezt használtam, aztán más irányba kalandoztam, de visszatértem hozzá.

Kiko ajakceruza: Rengeteg csillám van benne, amit többnyire nem viselek el magamon, nyáron mégis tetszik az ajkaimon, emellett a textúrája is inkább egy ajakbalzsamhoz hasonlít, szeretem.

MAC pirosító Warm Soul: Szintén nyárhoz köthető darab, külön szeretem benne, hogy multifunkcionális termék, nem szoktam mellé se kontúrozni, se highlightot használni, egyszerűen önmagában helyettesít minden mást.

MUA pirosító Bon Bon: Nem hittem volna, hogy ennyire megszeretem, kellően pigmentált, tartós és a színe is nagyon szép. Persze a csomagolás gagyi, de üsse kavics.

Revlon Lip Butter: Szerintem észrevehető, hogy a visszafogottabb színeket részesítettem mostanában előnyben, ez is egy elég természetes szín, és remekül hidratál.

Avon 24K szemceruza: A szemsminkemet hétköznapokon vagy teljesen mellőzöm, vagy letudom ezzel a ceruzával: húzok vele egy vonalat a felső pillasornál és mivel remek, puha az állaga, tökéletesen lehet satírozni. 2 perc és már kész is egy kis tuning.

Maybelline szemöldökceruza: A Douglas paletta mellett ezzel szoktam megrajzolni a szemöldököm alsó ívét és a végét, nagyon szeretem, mert tökéletes az állaga, nem túl kemény, viszont puhának sem nevezhető, ezért nem kell minden használat után hegyezgetni, tartós és pigmentált is. Valószínű újra is fogom venni.

Aden BB krém: Igaz, már el is használtam, de ha lehetne, újravenném, mert hétköznapra nekem tökéletes volt, annak ellenére is, hogy a kívánt fedés érdekében mindig két rétegben vittem fel.

Real Techniques pirosító ecset: Amikor megérkezett, sokáig nem voltam oda érte, aztán mégis sikerült kitanulnom a csínját-bínját és azóta elválaszthatatlanok vagyunk, semmi mással nem tudom olyan szépen eldolgozni a pirosítót, mint ezzel.

Koppanás:


A sok kedvenc mellett néha én is belefutok olyasmibe, amivel nem vagyok elégedett, és bár eleinte szerettem ezt a szemceruzát, az utóbbi időben nem hajlandó fogni és darabokban törik maga a termék, egy szóval használhatatlan.

Kedvenc sorozat:

Az Orange is the new black 2. évada elkezdődött, aminek nagyon örülök, szerintem az utóbbi idők egyik legérdekesebb sorozata. A Mike és Molly is nagyon hamar a szívemhez nőtt, szeretem a "kövér humort". :D A Faking It-et egy este alatt daráltam le, legalábbis az első évadot, és bár túl sok benne a "tiniskedés", azért elég jó volt, maradok a 2. évadra is valószínű, bár arra még várnom kell.

Kedvenc film:

Nagy hatással volt rám az Adéle élete, elképesztő a színésznők alakítása, de tényleg, bámulatos. Emellett a Nimfomániás 1. részét emelném még ki (még csak ezt láttam), és a Lena című belga drámát.

Kedvenc zene:




Nektek mik a kedvenceitek mostanában?

13 hozzászólás:

rebus

üdv újra, nagyon örülök hogy ismét írsz és itt vagy :)
a tangle teezer-ről már sok jót olvastam, bevallom engem az ára azért még visszatart.. de az a baglyos kulacs annyira cuki, nekem is kell :D

Harmony

De jó, hogy visszatértél! :) Már azt hittem te is abbahagytad mint Nojkó.

Kamilla

Végre-végre! :) Nagyon örülök, hogy visszatértél Évi! :)

Anna

Örülök, hogy újra itt vagy köztünk Évi! :) A baglyos kulacs übercuki! *.*

Névtelen

Welcome back :) Meselsz majd, h mi tortent veled eddig? Engem erdekel!
Mia

Kriszti

Juhúúú! :)))

citromhab

rebus - igen, nem a legolcsóbb, de a tényleg jó minőségű fésűk, hajkefék még ennél is drágábbak és csak egyszer kell belefektetni. :)

Harmony - volt, amikor azt hittem, nem folytatom, de mégis itt vagyok. Én még bizakodom, hogy Nojko is visszatér valamikor.

kamiii - Köszönöm. :)

Mia - Nem terveztem, hogy mesélek, de lehet készítek egy kérdezz-felelek videót a közeljövőben, feltehetnéd te is a kérdéseidet, mi érdekel konkrétan, és megkapnád a választ. :)

Kriszti - :)

Névtelen

Én amiket használok,azok a kevin murphy termékek. Még amikor a white hairben jártam,ott ismerkedtem meg ezekkel a hajápolókkal. Nagyon jó illatuk is van,és ami még fontosabb,a hajam azóta 100x egészségesebb és szebb is. Már elég sok mindent kipróbáltam az életben,hogy helyre hozzam a hajam,de nálam ezek beváltak ! :)

Névtelen

Olyan jó, hogy visszatértél! :) Veled teljes a blogger/vlogger világ! :)

Zsófi

djkaty

NAGYON örülök, hogy újra itt vagy, hiányoztál már <3 A fürdősókat én is szeretem, meg most kaptam egy kézműves, natúr narancsolajos fürdőolajat, így az is nagy kedvenc nálam :-)

citromhab

Névtelen - na tőlük még nem használtam semmit, de azt se tudom, vannak-e egyáltalán szilikon és parabén-mentes termékeik, utána nézek. :)

Zsófi - Ez most nagyon jól esett, köszönöm. :)

djkaty - Na igen, bármi, ami a kádfürdőhöz köthető, nyerő. :D

Lucus

Nagyon örülök, folytatod, úgy szeretem a blogodat! :))

Ivett

A tangle teezert ugyanígy vettem :) Nagyon jól bevált a kócosodó hullámos hajamra:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...