Keress rá:

Páginas

Outfit - Köln

Biciklizni és parkban fetrengeni indultunk Vandával, kapóra jött az alkalom egy outfit fotózáshoz is. Szeretem ezt az asszimetrikus felsőt, még tavaly nyáron rendeltem, nem tudom, ez még divatosnak számít-e, de nem is igazán érdekel. Az egyetlen szívfájdalmam vele kapcsolatban, hogy nagyon könnyen szöszölődő anyagból készült, erre a problémára ki kell találnom valamit, olvastam egyszerű borotvás módszerről, de ha van jobb ötletetek, szívesen fogadom. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:





Felső: Asos (régi)
Leggings: C&A
Cipő: Graceland (Deichmann)
Táska: H&M
Fülbevaló: H&M
Napszemüveg: C&A

Ti mennyire szoktátok halmozni a mintákat?

37 hozzászólás:

nikolett

nagyon jól áll ez a szerkó :D csinos, a színek is passzolnak, tökéletes :)

Unknown

Nagyon jól nézel ki! =)=)
Imádom a nacidat!

Yuri

Nagyon csini vagy :) Tetszenek a színek, az egész összeállítás nyárisa, lenge, bohókás és trendi.

Rúzsnyom Niki

Nagyon csini összeállítás. Imádom a felsőd *-*

Névtelen

Leggings tunikàval:)nagyon kreativ a szetted! gratulàlok! De a Leggings mèg mindig NEM nadràg!! Mindegy hogy az egyèn 120 kg,vagy 40 kg.közönsèges,izlèstelen..Inkàbb ruhàzz be egy jo farmerra,vagy egy csinos, minösègi nyàri egyberuhàra!! legyen màr fantàziàd.Ugy nèzel ki leggingsben,mint egy kötözött sonka.

bokorbogi93

Jó kis szett lett ez is! :)
És iszonyat széép cipellőd van...♥

Névtelen

Névtelen!
Igen,a leggings nem nadrág, és Évi pont jól viselte tunikával :) Ami eltakarja a kényes területeket :)
Lilla

Névtelen

Elöl nem Volt annyira takaro ;):D

Névtelen

Szerintem jó a szetted Évi!
Nem tudnék belekötni, tunika leggingsel.
Az az én személyes véleményem, hogy neked ez nem áll jól, még nagyobbnak tűnsz benne a színes minták miatt, de vagyok annyira intelligens, hogy nem olyan trágár módon fejezem ki a véleményem, mint itt néhány ember..
Az a lényeg, hogy te jól érezd benne magad, ha ez megvan rohadtul nincs hozzá közöm se nekem, se másnak :)

Apolka

csinos vagy!=) alapvetően nem vagyok a mintás leggingsek nagy barátja, de ehhez a szetthez tökéletes!

Névtelen

Igen,a leggings tökületes vàlasztàs nyàrra..Inkàbb az mint egy könnyü vàszon nadràg,vagy egy szellös könnyü nyàri ruha:)Egyèbkènt mi rosszat irt ez a nèvtelen? Tökèletesen igaza van:)A mintàs leggings meg kövèrit..;)

Névtelen

Évi! Tök jó a szetted, ne foglalkozz senkivel, főleg nem a névtelenekkel. :-)
Ilyen leggings nekem is kell. :-)

Névtelen

Kedves Évi! Szerintem nagyon csinos a szett, jól áll és egyre jobban látszik a fogyás :-) Nekem is van jó pár felsőm ami hamar kibolyhosodik, én erre ilyen kis "boholytalanító" készüléket használok, nekem nagyon bevált. A legtöbb műszaki illetve nagyobb áruházban beszerezhető, de akár e-bayről is rendelhető pl:http://www.ebay.com/itm/160589849823 :-)

Zóra

szia!
Nagyon tetszik a leggings meg úgy az egész szett. Vidám, színes! Valami hasonlót én is szívesen viselnék :)

Melantha

Tyű. A leggings kifejezetten tetszik, a felsővel viszont nem vagyok megbékélve. Oké, lenge, nyárias, de olyan formátlannak mutat. Te ennél csinibb vagy,mint amit kiad rajtad. Szvsz.

Névtelen

Szerintem Évi nagyon jó a szett,magabiztos,vidám!!!
Kell ennél több?
Jól teszed,hogy nem feketébe burkolózol hanem felvállalod azt ami van,de teszel is érte,és ez látszik.Kisugárzik.
Nagyon szuper a füli a táska a nadrág is,úgy jó ahogy van.
Orsi

Névtelen

Igazi példakép vagy azok számára, akiknek nem tökéletes az alakjuk. Igenis lehet súlyfelesleggel is csinosan és igényesen öltözködni, nem kell leszegett fejjel, jellegtelen ruhákban közlekedni! Csak így tovább! ^^ Rajtam is van némi felesleg, de részben a Te hatásodra már tudatosan figyelek arra, hogy nőiesebben öltözködjek.

Ez az outfit nagyon tetszik, és szerintem előnyös is Neked. :) Számomra a táska nem annyira jön be, kicsit sok a minta így a leggingsel együtt. Maga a leggings csodaszép, imádom a színeit! :)

A szöszök ellen én azt a bármelyik boltban kapható legvastagabb celluxot szoktam bevetni. Ráragasztok egy csíkot a szöszös felületre, és lerántom, mint egy gyantacsíkot. Még a macskaszőrt is leszedi!

Puszi: Dóri

Névtelen

olyan vidám ez a szett, hogy én is vidám lettem ahogy megnéztelek. nagyon jól áll neked

cinc' of green gables

és kedves fanyalgók, kinek mi köze van hozzá, kinek mennyire ép a teste? egyébként meg próbál tenni ellene, szóval nem értem mire megy a fikázás...

Névtelen

Hát "kedves" névtelen! A beteg, trágár hozzászólásod alapján a te lelked minden, csak nem ép! És hidd el, lehet kívül akármilyen szupermodell tested, de a kisugárzásodon úgyis látszik, hogy a lelked viszont rohad! Egy kiegyensúlyozott, boldog ember pont lesz*rja, hogy más hogy néz ki, vagy hogyan éli az életét! Nagyon jó kis izgi életed lehet, ha az itteni posztokat és hozzászólásokat lesed, hogy mibe köthetsz bele! Miért nem lehet normális, emberi hangnemben megfogalmazni a véleményedet? Ha annyira nem bírod Évit minek jársz ide osztani az észt? Gondolom ha szemtől szembe állnál vele az arcodat vállalva, akkor is ilyen nagy lenne a szád!

Évi kérlek ne foglalkozz az ilyen trágár, nyilvánvalóan bántó céllal íródott kommentekkel, és mihamarabb töröld őket!

Anna

Szerintem csini vagy Évi! :) Nagyon jól állnak neked az élénk színek, a tunika különösen. Talán picit jobb lenne ha a leggings mintái kisebbek lennének, de a lényeg az hogy te jól érzed magad benne. :) A fogyásod pedig továbbra is látványos és sok sikert kívánok hozzá ezután is!:)

Névtelen

Évi!
A mintás leggings, nem Neked való.Egyszínű jobb lett volna, valamint egy olyan tunika, ami előlről lentebb ér picit.A színek jók, vidámak, de leggings témát fontold meg szerintem.A minták nagyon kiadják a hibákat és a túlsúlyt.

Radics Melinda

A ruhákkal nincs bajom,csak a méreteivel!
Nem álmodozol arról,hogy egyszer lefogysz?
Fiatal vagy és akkora mint egy három ajtós szekrény. Nem tudom elképzelni,hogy nem zavar a méreted.
Ne haragudj ha megbántottalak,de én csak 77 kg-ot nyomok,eü. problémáim vannak és csinosabb is szeretnék lenni.
Békében vagy önmagaddal?

SophiEl

Csinos vagy Évi, jók a színek. :)
Én nagyon szeretem az ilyen mintás-színes dolgokat, annyi mindent fel lehet venni hozzájuk. Nyár elején voltak jópofa mintás miniszoknyák a Bershkában olcsón, azokból betáraztam. :)

Névtelen

Radics Melinda! erre én is kíváncsi lennék! mert nem hiszem el, hogy nem zavarja! mást már 5-10kiló is zavar! azt nem tudom megérteni, hogy ugye nem egy hét alatt hízik meg valaki ekkorára, tehát miért hagyta idáig elfajulni a dolgokat!? ilyen szempontból mindíg a "tulajdonos" a hibás, és nem kell megsértődni, ha valaki ezt szóvá is teszi, hanem tenni kell érte! futni például, mint a képen a háttérben lévő nő a parkban!

Névtelen

ja, és még annyit felejtettem el, hogy a többieknek sem kellene hisztizni, és ugyanúgy trágár kifejezéseket használni egy idegenre-ugye ők sem ismerik azt, aki ide megjegyzést ír-mert ezáltal ők sem lesznek különbek, és ugyanúgy osszák az észt, ítélkeznek és még sorolhatnám csak azért, mert nem tetszik nekik az, amit talán jogosan is -lehet nem megfelelő formában- de szóvá tesznek!

citromhab

A trágár szavakat tartalmazó kommenteket töröltem, ennek a jövőben sem fogok teret engedni, akár ellenem, akár mellettem szól valaki, kulturált formában is lehet véleményt alkotni.

Köszönöm a szösztelenítő ötleteket. :)

Melinda, a kérdésedre válaszoltam ask-on.

Névtelen

nekem az nem tetszik, hogy ehhez az összeállításhoz ezt a cipőt választottad! eléggé elhasznált már és nagyon koszos is szegényke :(

Névtelen

Futni ekkora súlynál nem ajánlatos, nem is menne. Itt mindenképp szakértőhöz kell majd egyszer Évinek fordulnia, ha úgy dönt, hogy szembenéz önmagával és a nehéz utat vállalva le akar majd fogyni. De addig míg ez a belső késztetés elérkezik, kívánom, hogy érezze magát jól a bőrében! Egy ilyen döntésre meg kell érni, mert nagy változást hoz majd. Én ugyan csak 10 kilót küzdöttem le magamról, futással, de más ember lettem, az biztos. Egy éve nem hittem, hogy képes vagyok bármire is. Most már nincsenek önértékelési gondjaim, és nem akarok többé a zsírpárnáim mögé bújni.

Névtelen

Azért az " ő készülékében van a hiba" nem ilyen egyszerű. Nekem is hasonló testalkatom lenne, kb. 12 éves korom óta (nagyjából folyamatosan)fogyókúrázom,és ez épp arra elég,hogy egy kicsit duci maradjak. 42/44-es ruhát hordok,ami elég sok,ahhoz képest hogy jelenleg 1000 kalóriánál nem ehetek többet,mert nagy álmom,hogy egyszer beleférjek egy 38-as nadrágba.
Mindezt úgy értem el,hogy a szüleim TUDATOSAN figyeltek a hízékonyságomra,és egy olyan mintát láttam,ami szerint nekem erre EGÉSZ ÉLETEMBEN figyelni kell. (A családomban hasonló genetikai állománnyal még fitness edző is van.)
Arról nem beszélve,hogy amint abbahagytam bármilyen fogyókúrát, vagy egy kicsit nem vigyáztam,elkezdtem hízni.

Az állandó jójó-effektusról,éhség-érzet okozta levertségtől,az éjfélig tartó szellemi munka után elvégzett aerobic videókról nem is beszélnék, ha nem mutatna rá arra,hogy az ember nagyonis NEM EGYSÍKÚ LÉNY, akinek van egy problémája (pl. testsúly),hanem sok minden kapcsolatban áll egymással. Pl. az ember dolgozik vagy tanul. Mikor valaki napi 14-16 órát ül valami felett,megkérdezném,hogy mennyire tudja kontrollálni az állandó éhségérzetét és nem lesz-e egy idő után levert,hogy megkínálják csokival,ami annnyi boldogságot okoz,hogy elviselhető legyen az élet, viszont hízik.

A sok kedves ember, aki fiatalon annyit zabál mint egy disznó,miközben egy grammot sem tud hízni,maximum speciális élethelyzetekben,később(pl. szülés) találkozik ezzel a problémával,azzal igazán kipróbáltatnám milyen érzés, amikor az ember állandóan éhes és körülötte mindenki jóízűen eszik.
Nem egy-két napig,hanem egy életen át.
Mindezt azért írtam le,mert nem mindenki lát otthonról arra példát,hogy lemondással táplálkozzon. Erről ez a szerencsétlen lány tehet?
Ahogyan ne együnk,ha soványok akarunk lenni; dolgozzunk/tanuljunk napi 12 órát ülve, de utána még legyen kedvünk edzésre járni, és ehhez még vágjunk jókedvet,amiért okosak-és szépek lettünk.

Addig meg sírni kell a sarokban,hogy Ti,kedves szép emberek körben állhassatok művetek felett. Mert
ha valaki ezt nem tudja teljesíteni,akkor az kb. nem érdemes a boldogságra és a ti szép,műanyag világotokra,amit kézzel két perc alatt össze lehet törni.Pont úgy,mint egy H&M-es napszemüveget. De az titeket már nem zavar,csak azok a torzsások,amihez nem kell gondolkodni, mert érzed,hogy a kövérség taszít.

Névtelen

Kedves Névtelen!

Téged nem az bánt, hogy Èvi hogy néz ki, és hogy a ducibb emberek is beférnek Isten állatkertjébe- az utolsó hozzászólásod alapján Neked is jól jönne egy diploma, csak ez valami miatt nem jött össze...
A diplomát nem adják ingyen...aki lelkiismeretesen megcsinálja az egyetemet, az nem a pia-nők-bulik témából írja a szakdogáját. Idén diplomáztam, és a két kezemen meg tudom számolni, hogy a 3 év alatt hányszor mentem el a barátaimmal éjszakázni szorgalmi- és vizsgaidőszakban együttvéve. Persze nem amiatt, hogy a stréberek közé tartozom, vagy nem lett volna kivel elmenni bulizni.
Azért írod ezeket, mert éjjelente csak olyan fiatalt látni az utcán, akik beszívva-részegen nem tudnak mit kezdeni magukkal? Tény, belőlük nem lesz semmi, kaphatnak bármilyen papírt. Van olyan azért, aki tudja mire használni azt a "szar papírt". ;-) A GDP-vel se mennénk túl sokra, ha nem lennének olyanok, akik pl. kutatják a rák ellenszerét- bár biztos, hogy be tudnák szerezni az Ecseriről is az ehhez szükséges tudást. ;-)

Hajrá, Èvi! Imádom az oldaladat olvasni! :-)

G.E.

Névtelen

a névtelen, hosszú hozzászólásból ezer méterre is izzik a keserűség, az irigység és sorolhatnám még hogy mi! nem értem mire jó ez!?
G.E.! Ha te egyetemre jársz/jártál, neked kellene a legjobban tudni, hogy van benne igazság bőven, amit a névtelen kommentelő írt! és tudod nagyon jól, hogy aki sz.rik az egészre, az is fogja vinni valamire, mert elég sok kuka ember jár oda is, akinek apuci-anyuci valaki, és tolják a pénzt, ameddig csak kell, esetleg valakinek a valakije...sajnos ez az ország erről szól! nem ezt gondolom, hanem ezt látom! sokat jártam szórakozóhelyekre is, és tényleg baromi sok egyetemista jár, egy héten több napot is! valamint minden nap egy egyetem előtt megyek el munkába menet, de bármilyen napszakban, bármelyik napon üldögélnek hol a parkban, cigiznek, söröznek, vele szemben lévő bolt előtt isznak stb. És valóban nincs ennyi, ilyen képzettségű emberre szüksége az országnak, mert ahogy írták: Termelni ki fog!? csak tudod sok fiatal is kihasználja ezt, és inkább majd harminc éves korukig csüngenek a szüleik nyakán és szipolyozzák őket, ami szerintem gusztustalan dolog! Persze vannak kivételek is, de ők vannak annyira értelmesek, hogy ezt úgy sem veszik magukra! :)

Névtelen

Ezzel egyetértek, és kérdezem én, hogy Évi is miért ment ki dolgozni külföldre, amikor van diplomája!? Lehet azért, mert itthon ennyit ér egy átlagember diplomája: semennyit! Meg néztem az egyik vidóját ahol mondta hogy mennyit keres és szerintem az elég kevés! odakint egy takarító is többet keres és nincs ennyire korlátozva!

Névtelen

Utálom a mintás leggingseket, mégis, mikor megláttam a képed, arra gondoltam, hogy milyen jól néz ki ez a szett! Hibátlan összeállítás, bár talán ha felvettél volna egy sor karkötőt, az feltette volna a habra a likőrös-meggyet!
Bori

Névtelen

Azta.. már megint, mint váltott ki egy outfit-es poszt..hát már én unom, ezt az állandó ostorozást Évi felé...

Aug.13-ai 8:12 -es Névtelen!

Én nem láttam a videót, de valószínű, sőt tuti, hogy azért keres keveset, mert Au pair-ként dolgozik kint, ami azt jelenti, hogy ez nem bejelentett munka, inkább egy csereprogram féle.., aminek keretében a lakhatást és a kaját állja a család, cserébe pesztrálja a kölyköket és nyelvet tanulhat, a pénz amit kap, azt meg nem munkabérnek nevezik , hanem zsebpénznek!
Ez mindenkinek egy ugródeszka...egyébként, milyen kérdés az, hogy minek ment ki, ha van diplomája??????? És mi közöd van hozzá egyáltalán??????

Az outfit-hez!
A színek összességükben nagyon tetszenek, jól állnak hozzád! A mintás táska helyett egyszínű, simát választottam volna a mintás leggins-hez, vagy sima, minta nélküli leggins a mintás táskával!
A felsőbe zavar, hogy ennyire átlátszó! Zavar látványba, hogy látom, hogy hol van a "nadrág" korca...illetve ha jól látom, akkor sötét színű a melltartó! Ez nagy hiba! Mindenféleképpen egy "bőrszínű" melltartó kell alá!
A fülbevaló nekem giccs kategória, azonosulni vele nem tudok!

Pocahontas

Névtelen

Kövér vagy ebben a mintás leggingsben.Tudom azt hiszed jól áll, de nem.

Aviana Rahl

Csinos és vidám a szett! Nagyon tetszik :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...