Keress rá:

Páginas

Shopaholic - videó

Ismét összegyűlt egy posztnyi termés, természetesen hónapok alatt, nehogy bárki is azt higgye, minden héten ennyit vásárolok. :D


A folytatásért kattintsatok tovább:
Meglepő módon a sminkgyűjteményemet csak egyetlen BB krémmel gazdagítottam, erre pedig szükségem is volt, hiszen az előtte használt Skinfood Aloe elfogyott. Májusban rendeltem, mikor otthon voltam a bbkrem.hu webshopból. Nagyon meg vagyok elégedve vele, elvileg érett bőrre ajánlják elsősorban ezt a bb krémet, de szerintem száraz bőrre is ideális pont a tápláló funkciója miatt. Tesztet fogok írni róla mindenképp.


A Naked hajon hagyható kondicionáló szintén magyarországi termés, májusban a DM féláron árulta a márka termékeit, mert kivonták őket a forgalomból sajnos. A Guhl családdal meg vagyok elégedve, ez egy hővédő, ami fényt is ad a hajnak, egyedül az illatát nem szeretem, erősen kiérzem rajta az alkoholt. A TBS Rainforest Radiance sampon és balzsam duó már ismerős lehet, harmadjára vásárolom őket újra. A szárazsampont azért vettem meg, mert nem árt, ha van itthon, de nem szeretem használni.

A Veet arcra való hideggyantával nagyon elégedett vagyok, próbáltam már más ilyen terméket is erre a célra, sőt, a Veettől is volt már másik (régebbi?) hideggyantám, de egyik se volt ennyire hatékony és külön kiemelném, hogy nagyon könnyű használni. Egy régebbi TBS vásárlásomkor kaptam termékmintát az Aloe család nappali arckréméből, ami bár csak két alkalomra volt elegendő, olyan eredményt nyújtott, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Teljes méretben nem akartam még megvenni, viszont szerencsém volt, ez az utazószett pont akciós volt, úgyhogy haza is jött velem. A nappali arckrém a nagy melegben sok, de amúgy nagyon puha tapintású lesz tőle a bőröm és istenien hidratál, a lemosót és a tonikot is nagyon szeretem, ezeket biztos megveszem majd nagy méretben is. Az éjszakai hidratálóra most nincs szükségem, de télen biztos szeretni fogom.


Nem tudom, említettem-e már Nektek, mennyire szeretem a Balea termékeit (kivétel mindig van). Ez az ureás lábkrém elképesztően jó, a borotvahab visszatérő vendég nálam, ahogy a lábdezodor is már másodjára nyerte el a bizalmamat. A testradírt a Strauss nevű üzletben vettem, nem a leghatásosabb, de az illata mennyei.


Két körömlakkot is vásároltam, még mindig keresem a tökéletes fehéret, ami jobb minőségű annál a Moyra lakknál, amit használok, de ez a Flormar darab se hozta meg a várt eredményt. A P2 fedőlakk pedig megtetszett, lassan több fedőlakkom lesz, mint rendes körömlakkom.


Kiegészítők: táskák, kulacs, bizsuk, cipő, napszemüveg.

H&M
H&M
H&M
Anyukámtól kaptam
Fülbevaló H&M, nyaklánc ebay
New Yorker
H&M
C&A
Ruhák, bár ezek így sehogy se mutatnak, outfitben igyekszem majd mindet feltenni. Az ing és a két felső a H&M-ből van, a zöld-sárga leggings is, a madaras leggings és a mintás nadrág pedig C&A. A csíkos pólót itt már láthattátok is rajtam.




Ti kihasználtátok a nyári leárazásokat?

10 hozzászólás:

Apolka

jó dolgokat vettél, az ing a kedvencem, kíváncsi vagyok, milyen felvéve.=)
holnapután megyek haza Milánóból, pont a leárazások kezdetekor jöttem, és ki is használtam rendesen.=) az üzletek kínálata picit más, mint otthon, majd írok erről bejegyzést a blogomba is, úgyhogy csak pár dolgot említek. a Sixet nagyon szerettem (otthon nálunk nincs külön bolt), szinte minden ajándékot onnan szereztem be, a Zarában vettem egy pulcsit, amin kis sárkányok vannak (most újra szívesen olvasok-nézek fantasyt, adta magát=D), illetve ma sikerült kifognom a Happy Hourt a Sephorában és váratlan 20%-os kedvezménnyel vettem meg a Naked Basics palettát.=)

Rami

nagyon jó dolgokat vettél:)
a táskák és a cipő a kedvenc:)

silver

Csak azt szeretném mondani, hogy ha az oldaladra lépek, vírust jelez. Nem közvetlen a Te blogodon, hanem valami definatalie.com vagy hasonló oldalról, gondolom, valahol az oldalsó sávban lehet a linkje kirakva itt Nálad, vagy nem tudom. Csak gondoltam szólok.

αɴɢчαʟκα

" Mondtam már, hogy ez is a H&M-ből van? " Visítottam kb. :D Amúgy jó dolgokat vettél. :)
Nekem is gyorsan zsírosodik, korpásodik a hajam... nekem a head & shoulders samponok váltak be, és most használom a Balea Med sampont az is egész jó. 3-4 napig bírja a hajam. :)

(egyébként nálam is vírust jelez az oldalad. :/)

Szép estét. :)

djkaty

No szóval, az előbb is írtam már, és nem tudom, hogy mit :-D De az bizonyos, hogy jól áll Neked a napfény, úgyhogy ne bánd, hogy odasütött :-)

Unknown

Tetszenek a zsákmányok! :-) Megkérdezhetem hogy a Spongyabobos táska honnan van? :-) Előre is köszönöm!:-)

Névtelen

Imádom a kulacsod meg a spongyabob tatyod!!! :)

citromhab

Apolka - a sárkányos pulcsid nagyon tetszik, láttam a haul bejegyzésedet. :)

silver - köszönöm, hogy szóltál, én is észrevettem kéretlen reklámsávot oldalt, ami fogalmam nincs, hogy került oda. :S

angyalka - régen használtam én is Head&Shoulders-t, de nekem nem sokat segített.

Sun Pearl - a Zeeman nevű üzletben vette anyukám (100 Ft-os jellegű üzletlánc).

Névtelen

Javasolnám a zsíros korpádra a natúr illatmentes szappanal(ha tudsz szerezni házi szappan)való hajmosást(kb 2x kell megmosni egy alkalommal egymás után) és almaecetes vízzel öblítést.Nekem segített aamikor semmi más nem.1 éve használom ezt a módszert és nincs egy darab!! korpám sem.

Névtelen

Szia Évi! Aranyos volt a bejegyzés, szupi dolgokat vettél, a SpongyaBob nálam is szerelem :-) Pedig (sokkal) idősebb vagyok nálad...a dinnyés tatyi is cuki :-)
Én is sok mindent próbáltam már a zsíros korpámra, nekem is a samponszappan (és almaecetes öblítés) hozta helyre a fejbőrömet. Utáltam használni mert macerás és mégsem az a samponos érzés de segített és ennek jobban örültem...aztán felváltva használom a Panthenol samponjával (nekem TBS nem jött be), így sem jött vissza a korpa. A másik pedig, hoyg áttértem a hajfestésnél a hennásra, hát ég és föld!!! Állagra, érzetre, mindenhogyan. Szóval tuti ezek is közrejátszanak, hogy ilyen a hajunk, fejbőrünk.
Flormarból próbáld ki a mattokat, brutál a fedésük, 1 rétegben is szépen fed, hátha abban is van fehér.
Szép napot neked, Erica :-)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...