Keress rá:

Páginas

Outfit - Gyula

Másfél hete otthon voltam, Magyarországon, és találkoztam a barátnőimmel Gyulán, Petra pedig készített rólam pár képet, amit innen is köszönök. A leggings téma időről időre előjön, szerintem most is lesz, aki talál kifogásolnivalót a felső hosszában, de szerintem ez még belefér. Két outfit bejegyzéshez is készültek képek, a másik adaggal is jelentkezem hamarosan.


A folytatásért kattintsatok tovább:





Póló: H&M Plus
Leggings: H&M Plus
Fülbevaló: Six
Cipő: Graceland
Táska: H&M
Napszemüveg: C&A

Hol vettétek a kedvenc kiegészítőtöket? Nyáron melyik kiegészítőre fektetitek leginkább a hangsúlyt?

24 hozzászólás:

Bogca

Ú Évi, nagyon jól nézel ki!!!

Anna

Nagyon csini vagy látszik hogy tovább fogytál. :)
A cicanadrággal kapcsolatban nincs semmi bajom, de szerintem a felső tényleg lehetne hosszabb, legalább annyira hogy a "kritikus részt" takarja. Ha érted mire gondolok. :D A cipő és nagyon tetszik, ugyanezt szerettem volna megvenni feketében, de nem találtam méretet. :-/
Kiegészítők... H&M, Tally Weijl, Bijou Brigitte... általában itt szoktam beszerezni őket. :)

Az első kép a legaranyosabb amúgy, olyan pozitív kisugárzása van, nekem is mosolyognom kellett azonnal amikor megláttam. :)

Unknown

Nagyon király ez a szett!!!!

imfanniblog

Az a cipő annyira tetszik!! Én is beszerettem volna szerezni egyet, de mire eljutottam a Deichmannba, addigra nem találtam sehol... hát így jártam.
Amúgy nagyon csini outfit!:)

Névtelen

szerintem testalkattól függetlenül iszonyú közönséges leggingshez nem legalább combközépig érő felsőt felvenni. nem számít, hogy 'fokhagyma-gerezd' az a fenék vagy épp az ellenkezője. és nem csak hátulról jól kivehető benne minden részlet, pláne séta közben. az ágyék (de furán hangzik, de hát ez a neve), már bőven az intim testtájakhoz tartozik, igazán nem kéne kéretlenül közszemlére tenni, nem mindenkit érdekel és nem is túl szép látvány. nagyon csinosan állna rajtad, ha ehelyett egy lazább, egyenes vonalú pamutnadrágot vagy egy fekete farmert vettél volna fel, mert különben ez a póló nagyon jól áll neked, a cipőd pedig irtó helyes :)

Zsuzsi

αɴɢчαʟκα

Szerintem is rövid ez a póló hozzá, de ha te jól érezted magad benne, akkor nem számít. :) Amúgy csinos, tetszik ez a póló és olyan kedves arcod van. :)

Black Fairy

Jó szett, és szerintem a "leggingstéma" is megfelel...:D
Csinos vagy nagyon, és ha te jól érzed magad, más ne kritizáljon...:)

Unknown

Háá-ááháát nem tudom, a leggings nem nadrág, ez valahogy korunk betegsége, afölé illene valami szoknya vagy egy hosszabb tunika, én személy szerint senkin nem viselem el a harisnyát az utcán... Ha vékony nadrágot szeretnél magadnak, ott a jeggings, a farmer és legging átmenete.
A rúzs+póló+cipő pedig nagyon helyes, most keresem én is a narancsos, korallos árnyalatokat : )

Névtelen

Még egy vagány farmer short vagy mini jól nézne ki a szettedben. A póló és cipő nagyon tetszik.

Névtelen

Húú eszméletlen jó ez a póló!
Nagyon tetszik!
Csak sajnos valóban rövid. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de lehet, hogy szerinted belefér, de más nem kíváncsi az átlátszó testrészekre:/

Névtelen

Nagyon jól áll neked ez a szín a felsőben! :) Látszik, hogy rengeteget fogytál, gratulálok! Így tovább! :)
Viszont a legginshez ilyen felsőt tényleg még vékony lányokon sem nézek jó szemmel.. egyszerűen ez egy harisnya! Szóval én egyedül a póló hosszából hiányolok 10-20 centit!
Mesi

Névtelen

Évi Te gyulai vagy? Ezt sosem tudtam :-) Vagy csak a barátnőid miatt mentél?
Imádom a blogodat!!!
Orsi

Dóri

Jól nézel ki! Csini vagy!

Névtelen

A Leggings meg mindig nem nadràg,...Velemenyem szerint,iszonyu közönsèges es olcso làtvànyt nyujt, ha valaki nadragkènt viseli..Föleg amikor a nem kivant testreszek is kidudorodnak,..pff.Szerintem fektess be egy jo minösegü fekete farmerra,..! Egy fekete farmer mindig befuto darab, es remekül kombinalhato :)megjegyeznem meg azt is,hogy mivel összeèr a combod, ugyis hamar kilyukadnak ezek az olcso, silany minösegü leggingsek:) De egy jo minösegü farmer(Levis, Mustang,Replay)extra tartos,es stilusosabb is.

SophiEl

Csinos vagy Évi, jól áll ez a a mosoly. :) A póló szerintem is túl rövid, de hát ízlések és pofonok, na... Süt rólad hogy jól érzed magad így.

Névtelen

Az én szépséges, drága Gyulám.:)) A legszebb város a Földön.:)
Nagyon csinos vagy Évi, jól áll ez a szett. Mondjuk nekem is egyet kell értenem az előttem szólókkal, ez talán jobb lenne egy fekete jeggings-el, nekem is van a C&A-ból.
Ennek ellenére én nagyon szererem az outfit bejegyzéseidet.
Üdv: Kata

Aviana Rahl

A cipőd csodaszép! :)

Névtelen

nekem tetszik a fülbevaló és a póló, ha te így érzed jól magad miért ne viselhetnél olyat amilyet te szeretnél?!
De mondjuk én is kicsit hosszabb felsővel viselném. Minden jót kívánok neked: Judit

Dávid

Évi de sokat fogytál :-O
Szerintem régebben is csinos voltál, de most még jobban!

dorottyazsofia

Szuperül áll ez a szín!

samelike

Évi ez nagyon nagyon jó!!!! A cipőd fantasztikus, meg úgy az egész. :)
A táskád és a fülbevalód is nagyon tetszik, rögtön azokat szúrtam ki. :D

♥ISARAH♥

Gyulán lakok!!

Névtelen

Ez jól áll!Most eltaláltad.

Nitucee

tényleg egy kis citromhab vagy :D nagyon aranyos vagy, eddig nem néztem a blogod, csak a videóid de örülök hogy idetévedtem

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...