Keress rá:

Páginas

Shopaholic - videó

Nagyjából két hónap alatt vásároltam össze azokat, amiket most megmutatok Nektek, árat már nem nagyon tudok, amire emlékeztem, azt a videóban elmondtam, de nem hiszem, hogy különösebben hasznos lenne feltüntetnem őket. A videóban itt-ott hülyeségeket beszélek, a sminkecsetet simán sminkszivacsnak nevezem, nem voltam a legkoncentráltabb. :)


A folytatásért kattintsatok tovább:

A videóban Essence és Catrice új szortimentből vásárolt termékeket is mutattam, viszont a blogon erről már született poszt, így nem foglalnám ezzel fölöslegesen a felületet most, itt megnézhetitek a bejegyzést. A képnézegetők kedvéért természetesen nem csak videóval készültem.


A Catrice körömlakkokról is írtam már bejegyzést, ide kattintva juttok el hozzá. A P2 lakkok eddig nagyon tetszenek, ezekkel együtt 3 db lakkom van a márkától. A nefelejcskéket, mint színt még Carmenesque-nél láttam és a kezdeti nemtetszésemet hamar felváltotta az "ez nekem is kell" fázis. :D Ez amúgy a 920-as Up in the air!, a másik pedig a 890-es Lost in paradise. Az Essence Sun Kissed trendkiadás lakkja a 01-es Soak up the sun, ami két rétegben szinte fekete, ezért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, bár lehet csak nekem kéne megtanulnom vékonyabb rétegekkel lakkozni.


Az Essence Sun Kissed kiadásából megvettem még a csillámsprayt is, ami aranycsillámokat tartalmaz, biztos szép látvány lehet napbarnított bőrön, de sejtelmes szaténfénynek jobban örültem volna. A 01-es Hello summer! krémes szemhéjfesték viszont nagyon jó vétel volt, gyakran használom azóta. Az Ebelin új sminkecseteiről német beauty blogokról értesültem, a púderecset elég jó, 4 €-t mindenképpen megér, az arcradírozó kis pink valami pedig nagyon a szívemhez nőtt, nem túl durván radíroz, így minden nap tudom használni. Időközben sikerült megvennem az Ebelin Beauty Blender hasonmás sminkszivacsát is, erről mindenképp beszámolok majd külön posztban. A vékonyabb MAC termék egy szimpla pirosító Taupe színben, amit kontúrozáshoz választottam, a másik pedig egy Mineralize pirosító, név szerint a Soul Warm. Az eladólány ajánlotta, és látszik, mennyire könnyen elcsábulok, mert az üzletben nem kifejezetten gondoltam úgy, hogy jól fog állni, viszont hihetetlen, mennyire tetszik magamon. A sálat a H&M-ben vettem, természetesen akciósan, a sálak pont azok a kiegészítők, amikre nem vagyok hajlandó túl sokat költeni.


Kiegészítők ebay-ről, a nagyja 1 $ volt.



Rendeltem a New Look-tól, a fenti ruhával már láthattatok outfitet is. Leggingseket is rendeltem, de azokról nem készítettem fényképet, semmi érdekes nincs két fekete, egy bordó és egy sötétkék cicanadrágban. :) Az viszont lehet hasznos infó lesz valakinek, hogy a H&M Plus részlegén kapható leggings nagyon jó minőségű, ennek ellenére mégis baráti az ára, remélem hétvégén a Glamour napi kuponommal tudok még venni párat belőle.




A Deichmann cipői továbbra is előnyt élveznek nálam, na persze nem a minőségük és a tartósságuk miatt, hanem mert az én lábamra is kapok olcsón jól kinéző cipőket.


A végére egy kis street art, egy barátnőmmel voltunk kirándulni Trierben, és a sétálón kószálva bukkantunk rá egy férfira, aki drótból hajtogatott figurákat árult. Ezeknek darabja 3 € volt, nekem nagyon tetszenek, a bagolyra és a macskára rögtön lecsaptam, de volt még katica, béka, pók és Heidi Klum is. :D

Hétvégén Glamour-napok, már nagyjából összeírtam a listámat, még cikkszámot is írtam ki, biztos, ami biztos alapon. Viszont utána egy időre befejeztem a vásárlást, mert erősen spórolnom kell.

Ti készültök már a Glamour napokra? Mi volt az utóbbi időkben a legjobb fogásotok beauty fronton?

11 hozzászólás:

Unknown

"...de volt még katica, béka, pók és Heidi Klum is." Na ezen most jót nevettem.
Egyébként nagyon örülök hogy a videó mellé írsz is a "képnézegetőknek". Én is speciel ilyen vagyok, jobb szeretek olvasni mint videót nézni szóval köszönöm szépen! :)

Tami ♥

Nagyon jó dolgokat vettél, szinte minden tetszik, de főleg a cipők :)
Olyan jó, hogy nem csak videó van, nekem ahhoz nem lenne türelmem, így viszont szívesen nézegetem a képeket :)

Tami ♥

Fanni Panni nem is láttam, hogy pont te is ezt írtad, hogy nem vagy videónézős :) nem frissítettem közben :D vicces

Dóri

Jó dolgokat szereztél be! A ruhák és a cipők nagyon tetszenek. :)

Unknown

Tami mi képnézegetők tartsunk össze! :D

Lily

a zöld catrice mono a don't touch my moss-erati, ugye?:D
nekem is az volt az első ami így rögtön megragadta a figyelmemet, olyan szép **.**

Galatea

nekem eszembe jutott az a sötétzöld lakkal kapcsolatban hogy esetleg megpróbálhatnád úgy hogy kensz alá egy fehér lakkot alapnak

Bobby

Én videó párti vagyok!!!! Sokkal személyesebb (még az sem kizárt, h jobban érdekelsz a cuccoknál) :D Az Öcsi ballagására vett cipő nagyon klassz. Puszi

imfanniblog

Nagyon tetszik az balerina!*-*
Én is kinéztem magamnak, de amikor eljutottam a Deichmann-ba már nem láttam :(

citromhab

Fanni Panni - Tami - ezért vannak a képek, hogy többek között Nektek is eleget tegyek. :)

Lily - igen, így hívják a szépséget.

Galatea - köszönöm a tippet, lehet teszek egy próbát így is.

Bobby - Ó, hát köszönöm. :) Szeretném jobban aktivizálni a youtube csatornát, de ígérni nem merek semmit.

imfanniblog - Szerintem biztos lesz még, elvégre most kezdődik a balerinák szezonja.

Viki
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...