Keress rá:

Páginas

Napi outfit

Nagyon sokáig kevés ruhám volt, és most sincs túl sok, de mégis elértem azt a mennyiséget, amikor nem kell csak azért mosnom, hogy legyen mit felvennem. Viszont a testem változásokon megy keresztül, remélhetőleg még fog is, de ez olyan következményekkel is jár, ami eszembe se jutott, még pedig az eddig hordott és szeretett ruhadarabjaim kezdenek naggyá válni. Persze ez nagyon jó, de borzasztó fura megfigyelni ezeket a változásokat magamon, és kedvenc ruhákról elkönyvelni, hogy már nem sokáig viselhetem őket. Ilyen ez a szoknya és a pulóver is, bár ez utóbbinak eleve oversized szerű a szabása, legalábbis szerintem. Mindenképpen szerettem volna megmutatni még őket, mert nekem nagyon tetszik ez a szoknya - pulóver kombináció, bár biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik találnak benne kifogásolnivalót. A képekhez kivételesen hozzányúltam egy kicsit, de csak a színek mélységén és a fényeken állítottam, így még valósághűbbek lettek a képek.



A folytatásért kattintsatok tovább:






Pulóver: H&M Plus
Szoknya: Bonprix
Leggings: H&M Plus
Cipő: Deichmann (Graceland)
Fülbevaló: Oasap

Ti szoktátok barnával kombinálni a pinket? Mi a kedvenc színpárosításotok?

16 hozzászólás:

Unknown

Én szeretem a barnát pinkkel egyébként, bár ez új hóbort, szerintem nincs benne semmi kivetnivaló. Én a narancsot is felveszem egy szürkésbarnával, szerintem nagyon jól néz ki együtt, ad egy kis vidámságot a szomorúsághoz!:)
Kicsit más aspektusban,nem szándékosan, de én is ugyanígy jártam, mint te... 8 kg ment le rólam, és így a 36-os méretű ruhák már pont leesnek rólam... Amikor előrántottam a kedvenc shortomat a "végre" felkiáltással, nem sokáig tartott az örömöm.. Leharmonikázott a lábamról.. És ugyanez van minden ruhámmal: a melltartók nagyok, a felsők kivágásánál be lehet látni, a nacik elállnak, a bugyik lecsúsznak..
Egyébként ez egy oldalról öröm, a másikról meg teher, mert anyagilag se egyszerű pótolni a ruhákat, meg az embernek a szíve szakad meg, hogy milyen vacakul áll rajta az, amiben tavaly egész nyáron flangált.
No de... Egy nő a fogyásnak mindig örül a lelke mélyén, szóval neked gratulálok, és tessen a jó oldalát nézni a dolgoknak!:D

Unknown

juj, nem pinkkel...rózsaszínnel. Pinket nem hordok, csak világos rózsaszínt...:D
De ez most lényegtelen!:D

Anna

A harmadik képnél azt hittem hogy sapka van a fejeden. :D Nagyon jól áll neked ez a neonszín, a hajaddal annyira vagány és nőies egyben.
Az egész szett nagyon vagány lett, én még valami cuki hátizsákot tudtam volna hozzá elképzelni. :)

Kátya

Nagyon csinos lett ez a szett is! :)

kriszta

Juhuu, gratulálok :)Én másfél év alatt szabadultam meg 18 kg-tól, mesés érzés volt :)
Sok olyan ruhám volt, amit sajnáltam volna kidobni, ezért egy varrónő bevette nekem kisebbre fillérekért, nem rossz öltet :) Irigylem a hajadat. de nagyon :D

Unknown

milyen szép színe van a pulcsinak bár pinket még barnával nem próbáltam :P

Viszkok Fruzsi

de szuper színe van a felsőnek :P

Névtelen

Én sosem kommentelek, de követlek :)...ez a szett nagyon tetszik és nagyon szép vagy!:)

-Szami-

Névtelen

Halihó!

Hogyhogy lehet megint névtelenül kommentelni? Múltkor is akartam írni, de csak google fiókkal lehetett volna bejelentkezni. Már azon voltam, hogy felfedem kilétem...aztán jé, most lehet névtelenül is írni! :)

Szóval! :)
Nagyon tetszik az egész környezet, az outfit-ted stílusa jól elhelyezkedik benne! :)
Most igazán tetszett a szetted egészen addig, míg meg nem láttam a lábadon a cipődet....jajj...most bocsi fikázni fogok, de nem téged, csak a cipőd színét! Ne haragudj!
Barna az egy meleg szín, ez a pink meg hideg! A kettő keverése az én szememet nagyon bántja! Úgy , hogy ráadásul ott a szürke szoknya!
Most kellett volna azt a fekete cipődet felvenni, /amibe még mindig fehér fűző van?! :) /
Ezt a barna cipőt ehhez a szetthez én speciel csak is úgy venném fel , ha a szoknya színe is hasonló barna lenne, és a pinket fehérre cserélném!!!

A másik meg, ehhez hátizsákot tuti nem vennék, mondjuk azt semmihez se...nem vagyok már ovis..
Inkább oldaltáska..

Na jó , zárom okoskodó soraimat! :)

Pocahontas

citromhab

Vivien - igyekszem a jó oldalát nézni, gratulálok Neked. :)

kriszta - varrónőre nem is gondoltam, lehet egy-két darabot meg tudnék menteni így, köszönöm az ötletet. És tudod, milyen régóta vágyam, hogy valakinek tetsszen a hajam? :D

Szami - köszönöm. :)

Pocahontas - mikor nagyon sok spam komment érkezik, akkor egy időre átállítom, hogy csak felhasználófiókkal lehessen kommentelni, mert így szűrve van a spam, de aztán vissza szoktam állítani. A fekete cipőmben még mindig fehér fűző van, igen. :D Nekem pont az tetszik a cipőben, hogy nem passzol a két szín, de hát ízlések és pofonok. :)

Névtelen

Lehet, hogy rosszul látok (ha igen, javítsatok ki), de a cipő talpánál nem ugyanolyan rózsaszín, mint a pulcsi? Szerintem épp emiatt nekem úgy tűnik teljes az összhang, sőt, még tetszik is. A szoknya meg így képeken olyan farmeros, amihez szerintem szintén minden megy. Nagyon csinos vagy, és további sok sikert a fogyáshoz :)

Lily

Nekem nem tetszik ez a pulóver :( hiába a cuki szín, ez a fazon rémes, lassan úgy nézel ki benne, mint egy kislány az anyukája pulcsijában.
A cipő király, főleg h illik a pulcsihoz, ez a barna-rózsaszín színösszeállítás anyukám egyik fürdőruhájára emlékeztet, amit még kislánykoromban hordott, nagyon szerette.

Névtelen

szuperül nézel ki, kitartást kívánok neked, és kérlek dokumentáld nekünk szorgosan mert (igaz hogy én 48 kg vagyok)olyan boldog vagyok ettől mintha én fogynék

nikolett

nagyon cuki ez a pulcsi!:)

Alexa

Keress egy varrónőt. Ezt a szoknyát simán átszabja Neked bármikor! Én fogyás után/közben szabattam át sok sok nadrágot, koktélruhát is.. Kb 500-2000 ért megcsinálják, attól függ milyen ruhadarabról van szó.

zizitim

észre lehet ám venni, hogy fogytál, nekem már pár napja feltűnt :) sok sikert hozzá!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...