Keress rá:

Páginas

Szerzemények december - január

Kezdeném azzal, hogy várom az ötleteket, javaslatokat, milyen cím alatt futhatnának a hasonló bejegyzések, mert a haul vagy a szerzemények kifejezést már meglehetősen elcsépeltnek tartom, viszont semmi frappánsat nem találtam még ki, amivel helyettesíthetőek lennének.

Szóval, amit most látni fogtok, azokat nagyjából decemberben és januárban vásároltam, készítettem egy videót is, remélem lesz olyan, akinek van is türelme végig nézni. :) A videóból amúgy kimaradt pár apróság, amiket utána vettem.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Lábbelik a Deichmannból. A legelsőt még novemberben vettem, 25 €-ért, és bár nagyon szeretem, sajnos levált a talpa és meg kellett javíttatnom. Az biztos, hogy a Deichmann cipők nálam egy szezont bírnak ki csak, de mégis szívesen vásárolok náluk, mert többnyire 42-es méretben is találok kedvemre való cipőt. Az alatta lévő cipő 20 € volt, ezt már inkább tavaszra szánom. A két rózsaszín talpú pedig tudom, hogy érdekes, 10 €-ra voltak leárazva és kihasználtam azt az otthon is futó akciót, hogy ha 2 akciós terméket vásárolsz, akkor a második féláron lehet a tiéd, így pedig végképp megérte.






Ruhaféleségek, javarészt a C&A-ból akciósan. Az első két képen belelóg a teasarok is. :D

C&A - 20 €
C&A - 15 €
H&M - 7 €
C&A - 7 €
C&A - 15 €
Voltam a Lushban végre, igaz csak egy fürdőgolyót vettem, de majdnem elszédültem a benti illatoktól, maga a mennyország az a hely. :) Lusta reggeli kádfürdőzéshez választottam az Avobath-t, isteni citrusos, frissítő illata van, 5 €-ba került, ha jól emlékszem. A Buffy Small pedig testradír és ajándék volt a vásárlásom mellé.



Letudtam a szokásos Yves Rocher körömet is, pár hónapja szinte csak náluk szerzem be a tusfürdőimet. Ráadásul akció is volt most náluk, 3 db tusfürdő összecsomagolva került 5 €-ba, sikerült találnom olyan triót, amiben kettő abszolút kedvencem is benne van (kávés és lótuszvirágos), a rizseset pedig már a múltkor is szagolgattam, úgyhogy örültem nekik nagyon.


A The Body Shop-ban is voltam, az előző vásárlós bejegyzésemben mutattam Nektek, hogy kétféle Rainforest sampon-balzsam kombót is vettem mini kiszerelésben, a festett hajra való Radiance duó úgy néz ki, bevált, úgyhogy megvettem őket nagyobb kiszerelésben (6 € / db). Megvettem a híres alumíniummentes dezodorukat is a kék változatban (5 €), és bár az illata nagyon tetszik és az az elképzelés is szimpatikus, hogy alumíniumsó és parabén mentes, úgy tűnik, nekem nem vált be, nem semlegesíti a szagokat. Bár olvastam róla valahol, hogy kell egy kis idő, amíg "működni" kezd, nem szeretnék izzadságszagú lenni, nem tudom, próbálkozom-e még vele. Nagyon kedves eladólánynál fizettem, aki elmagyarázta a TBS kártya kiváltását és előnyeit, úgyhogy ezen is túlestem 10 € ellenében, viszont ezt az összeget a szülinapom hónapjában le is vásárolhatom majd. A testvaj és a termékminták ajándékként jártak.


Van szimpla drogériás szerzemény is, többnyire a DM-be járok itt, mert több van belőle, de Rossmannban is megfordulok azért néha. A kézkrém nagyjából 80 cent lehetett, de nagyon finom az illata, könnyen beszívódik és még a hidratálásával is elégedett vagyok. A SebaMed intim lemosója az őszi kedvenceim között is szerepelt, nagyon szeretem, kicsit drága ugyan (4,5 €) de megéri az árát. A természetes (vagy ahhoz közeli) hajápolás jegyében a Naked hővédőt és hajvégápolót szerettem volna újravásárolni, de nem találtam ezt a márkát a DM-ben, úgyhogy a Balea mellett kötöttem ki végül, a hajvégápoló olaj 2,95 €, a hővédő pedig 1,95 €. A tusfürdőt már biztos láttátok más blogokon is, a tubusban inkább csokis az illata, zuhanyzás közben viszont a füge érvényesül jobban, aminek nagyon örülök. A Nivea arclemosóját otthon vettem, 1800 Ft volt akció nélkül, erről készülök tesztet is írni.


Voltam bolhapiacon, nagyon szerettem volna már eljutni egyre, kicsit csalódás volt, mert több volt a "kínais árus", de remélem tavasszal nagyobb élmény lesz. Ezt a klipszes fülbevalót 2 €-ért vettem, az Avon testvajat pedig a legjobb barátnőmtől kaptam névnapomra, az illata valami elképesztő.


Túl vagyok életem első hivatalos MAC üzletében való vásárláson, biztos nem ez volt az utolsó látogatásom. Szerettem volna kipróbálni, mennyivel tud többet egy professzionális alapozó és szemöldökceruza, alapozóból a Studio Sculpt mellett döntöttem (32 €), szemöldökceruzából pedig az automata verzió landolt nálam (18 €), teszt róluk is várható majd. Annyit elöljáróban el tudok mondani, hogy az alapozó kicsit sötét lett, de mesés a fedése és a tartóssága.


A héten pedig beugrottam a Müllerbe, nagyon várom már az Essence és Catrice új szortimentjét, és bár ott akkor még egyikkel se találkoztam, a kifutó termékek pedig le voltak fosztva, az Essence Hugs & Kisses trendkiadásából megtetszett egy-két apróság (műpilla 2,75 €, fedőlakkok 1,45 € / db), Vintage District kollekció körömlakk (1,75 €), a Hello Holo kifutó termék, így 95 cent volt, de nagyon be van sűrűsödve és az ecsete sem jó, lehet nem is fogom használni. A felső műszempilla a Deiters-ből való (4 €), ahol jelmezeket és mindenféle kiegészítőt lehet kapni, rengeteg gyönyörű műszempilla között válogattam, nem mellesleg az arcfesték kínálatuk is bámulatos. Itt vettem meg amúgy a jelmezemet is, a kölni karnevál nagyon híres, már most sokan jelmezben járkálnak, alig várom, hogy részt vegyek a mókán, ami egy teljes hétig kitart.


Ti kihasználtátok az ilyenkor esedékes akciókat?

27 hozzászólás:

PAncsi

Jókat vettél!
A leginkább az Essence Hugs&Kisses fedőlakkokat irigylem, hozzánk sajnos nem hozzák be őket, így esélytelen hogy megvegyem őket :-(

Galatea

a csizma gyönyörű , énis nézegettem ezt az akciót de sajnos nem láttam ilyen szépeket :( nálunk (vidéken, kaposvár) uggyanazokat a cipőket rakják ki minden szezonra, soha nincsenek újak :(
tavaly télen berakták a raktárba, idén kihozták..siralmas..

Black Fairy

WoW Jókat vettél! :D
Tetszenek a műszempillák is....:D

Monika

Jaj az essence hugs&kisses nekem is kell(ene), miért nem jön ide ami jó?

Marcsi Kincsesládikája

Imádom az Yves Rocher kávés tusfürdőjét ^^

Lora

Hugs & Kisses fedőlakkokat nagyon szeretnék *_*

Anna

A C&A zöld ruha és a pink pulcsi a kedvenceim, nagyon jókat találtál! :)

diamond

Évi nagyon szép vagy a videóban, ki vagy virulva, vagy nem is tudom, hogy mondjam! :) A hajad nagyon jól áll így feltűzve, és a sapi!! Annyira aranyos és szintén remekül áll :)
És, hogy ne csak erről beszéljek, hanem a videó lényegéről is, szuper dolgokat vettél!:D

Andyciccc

Az első, ami eszembe jutott, hogy milyen jól nézel ki és hogy tuti, hogy fogytál :) nagyon jól áll :) Jó dolgokat vettél. Nekem is kellene vennem cipőket, de egyelőre még nem jutottam el odáig.

Heni

Szia! Örülök, hogy újra videózol, jól bevásároltál :D Tényleg nagyon jól nézel ki a videón, a fényviszonyok is jó, a hajad meg még szuperebb! :D

SophiEl

Hű, jókat vettél.
A karneválos jelmezedről - ha olyan - lehet kérni egy beszámolót majd? Addict vagyok. Köln a mindenem. :D

Névtelen

nagyon örültem a videónak , cuki vagy:)

Viktória (shake it up)

Nekem pont a két rózsaszíntalpú cipő tetszik! :) És az a H&M-es pulcsi is nagyon jó. :)

Dávid

Jó újra látni, nézem is a videót! :-)

PankaJudit

Annyira szuper az a rózsaszín talpú fekete cipő! Kár, hogy nálunk nincs :-(

A macis sapi is csúcs! :-D

dyna

Évi, a TBS golyóssal még próbálkozz (mondjuk esténként vagy ha a gyerekekkel otthon vagy, akkor slitty-slutty újra kenheted magad és újrakenéskor az izzadtságszagot eltünteti, szóval csak illatosabb leszel), mert egy idő után szerintem mindenki átáll rá. Vagy ha megoldható, tegyél bele icipici szódabikarbónát, az is segít. A teafaolaj szerintem csak kicsit büdösebbé teszi, a veretékezésen nem segít.

a hugs and kisses lakkok pedig wooow, imádnivalóak! kár, h hozzánk nem jő ez a kollekció.
a vieót majd otthon lesem meg, itt bent szaggatna a gép. :)

Unknown

igazuk van a tobbieknek, egeszen ki vagy virulva, jol nezel ki nagyon! es szuper jo dolgokat vasaroltal-kaptal, gratulalok! a mac alapozorol szolo, kicsit bovebb velemenyedre majd nagyon kivancsi leszek, egy ideje szemezgetek veluk en is.

Eszti www.makeuponabudget.hu

úú,már el is felejtettem mi hiányzott az életemből! :D annyira jó volt reggelente a kávés tusfürdővel indítani, muszáj újból beszereznem :P

GhostGirl

egyet kell értenem az előttem szólókkal, teljesen ki vagy virulva, iszonyatosan jól nézel ki :) Az essence Hugs&kisses fedőlakkokra pedig iszonyatosan irigy vagyok :D

Szabcsi

szuper vidi,csinálj minél több ilyet,mert nagyon jó :)

Névtelen

Tudod te miert izzadsz? Mert nagy a sulyfelesleged! Foggyj le! Mellesleg ajanlom a Stilus es egyeb katasztrofak cimd blogot! Olvasd el Rami posztjat! Erdemes!

Lily

a fedőlakkodat,az a piros szíveset én is elfogadnám.
azt sajnálom hogy neked nem jött be a bodyshop dezodor, nekem a zöld van és szeretem nagyon.

citromhab

Galatea - az tényleg igaz, hogy ugyanazokat a fazonokat akár évekig fel lehet fedezni, de ennek én csak örülök, mert már 4 éve minden nyárra meg tudom venni magamnak a kedvenc gladiátorszandálomat. :)

SophiEl - ha sikerül kerítenem valakit, aki lefényképez benne, akkor lehet megmutatom majd valamilyen formában a blogon, de pont ma próbáltam önkioldós outfit fotók készítésével és borzasztó lett az eredmény.

dyna - egy próbát még teszek vele, szódabikarbónát fogalmam sincs milyen néven és hol kaphatok itt, de utána nézek, köszönöm a javaslatot.

Ildikó Tóth - amint alaposan leteszteltem, érkezik róla a beszámoló. :)

17:16 névtelen - igazad van, csak a kövérek izzadnak.

Köszönöm a kedves szavakat, igyekszem minél hamarabb újabb videót készíteni. :)

Névtelen

Nem csak a koverek..de ok surubben;-),foleg nyaron;-)es raadasul osszeer mindenuk..szal,hadd ne kelljen reszleteznem;-)

Jucus

Drága Évi!
A posztban feltett kérdésedre válaszolok, engedd meg, hogy újságíróként javasoljam a ZSÁKMÁNY kifejezést, ami utal arra, hogy tettél a megszerzéséért, vagyis "levadásztad" :) !
Egyébként meg minden elismerésem, hogy mered vállalni önmagad és nem vagy hajlandó beállni a sorba jelentéktelen külsővel és öltözékkel. Magam is túlsúlyos vagyok, mindezzel együtt - sőt, pont így - nőies és stílusos.
Az első osztály mindig párnázott :) !
Puszillak!

Jucus

Névtelennek nyilván azért nincs neve, mert szemmel láthatóan írni is alig-alig sikerült megtanulnia... a biológia pedig ugyebár csak felsőbb osztályokban tanult tárgy, addig már nem jutott el szegénykém. Elvan a gyerek, ha játszik :) !

Névtelen

Jó dolgokat vettél, a h&m pulcsi és a piros kesztyű tetszik a legjobban.:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...